Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 24.6.2012 19:59:43
ElmaB
Držim u frižideru sve do momenta dostavljanja i ide nekako, do sada se nije nijedna skroz otopila, malo popusti u autu ali ok bude i naravno odmah je stave u frizider tamo gdje je dostavim. Jedini moguci nacin.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.7.2012 16:29:50
bebacha
imam jedno pitanje za vas koje se bavite prodajom torti kolike su vase torte,odnosno koji broj kalupa je standard,osim ako musterija ne trazi drugacije 26,28 ili 32
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.7.2012 16:48:15
Adana
IZVORNA PORUKA: merima_s
Kako vi dostavljate torte po ovoj vrucini? Pretpostavljam da nemate hladnjace....
A da probas sa onim prenosnim/rucnim friziderima i torbama, ono zaledis par onih 'patrona' plavih, stavis u torbu, pa tortu, oko i na tortu po jedan - dva... A svakako i ona torba sluzi kao termo izolacija, bar na neke krace relacije... :)
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.7.2012 17:13:14
merima_s
IZVORNA PORUKA: bebacha
imam jedno pitanje za vas koje se bavite prodajom torti kolike su vase torte,odnosno koji broj kalupa je standard,osim ako musterija ne trazi drugacije 26,28 ili 32
Moje su 26 i 28, okrugle...sve zavisi od završnog sloja koliki je. A četvrtaste kao pola pleha za rernu, sasd ne znam koja je to tačno dimenzija.
A da probas sa onim prenosnim/rucnim friziderima i torbama, ono zaledis par onih 'patrona' plavih, stavis u torbu, pa tortu, oko i na tortu po jedan - dva... A svakako i ona torba sluzi kao termo izolacija, bar na neke krace relacije... :)
Hvala. Do sada su se torte održale bez problema u autu sa klimom na max. :-)
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.7.2012 17:36:02
bebacha
ja sve pravim 28 al nesto kontam da je u zadnji par mjeseci jako skocile cijene materijala.pa da nebi dizala cijenu ja bi pravila kalup 26.kontam dali je to malo, al bi bila visoka
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.7.2012 17:41:42
merima_s
Meni su najvece stavke maslac,bademi i lješnjaci. Gledam stalno cijene i kupujem gdje mi je najjeftinije. I gledam da uštedim na svemu. Npr. Konzum ima najjjeftiniji papir za pecenje, u Bingu su bademi najjeftiniji....uglavnom tako nekako sa svim sastojcima pratim. Nedavno su isto čokolade za kuhanje od 200 g u Bingu bile 1,90 KM pa sam napravila zalihu...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 15.8.2012 11:47:14
Mia
Da probam na ovoj temi postaviti pitanje, pa ako neko zna odgovor, bila bih zahvalna da ga podijeli samnom
IZVORNA PORUKA: Mia
Jedno pitanje za vrijedne zenice sa ove teme ... znate li ima li igdje u Sarajevu kupiti gotovi dulce de leche? Ovaj mi je recept zapao za oko, pa rekoh da probam da napravim ...
Znam da se moze napraviti i domaci, ali ova gospodja sto je postavila recept kaze da je koristila bas gotovi. A iskreno nisma ni pokusala da napravim ovaj domaci, iako vec odavni imam recept za njega
RE: Usluga prodaje kolača i torti 15.8.2012 23:14:50
merima_s
Ja nisam nigdje vidjela da se ima kupiti. Pravila sam sama po nekom receptu i uopste nije problem koliko je navikano. Ako imaš zepter šerpu onda je još lakše, ide brže i ne mora se stalno miješati....4-5 puta. Meni se na šporetu kuha dok se ja bavim drugim poslovima.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 16.8.2012 8:54:09
Mia
merima_s hvala ti na odgovoru Ma pretpostavljam da ga nije tesko ni napraviti, ali eto ja htjedoh da radim bas onako kako pise u ovom receptu za kolac Izgleda da ce na kraju ipak biti domaci dulche A da ... hvala na savjetu za serpu