Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 20.4.2012 23:20:20
ElmaB
IZVORNA PORUKA: škorpija
interesira me pod kojim imenom naše forumašice pordaju torte na FB, baš sam danas naručila i vidim imam puno zajedničkih prijatelja npr sa Ella torte, interesira me je li to neka od naših cura, znam za myu i elmini
RE: Usluga prodaje kolača i torti 21.4.2012 11:39:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bellla
Opet ja ,htjela sam sutra praviti muffine,pa gore neku kremu,ali u bojama,gdje se mooze kupiti ta boja koja se umjesa u slag(slatko vrhnje)
to su jestive boje... imaš u merkatoru izbro boja... eterika se zovu i stoje u kesicama ili bočicama... u kesicama su u prahu i jeftinije su dosta a imaju isti ulinka kao i tečene koje su skuplje...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 15.6.2012 21:14:55
merima_s
Ne znam je li suprotno sa pravilima foruma, ako jeste neka moderatori reaguju... Mogu li slastičarke ovde postavljati info gdje pronalaze određene proizvode koje koriste za kolače a koji su povoljniji, Npr. gdje su u gradu najjeftiniji bademi,maslac, papir za pečenje i sl.? Još me zanima gdje mogu kupiti glukozu? I evo nešto novo u mojoj ponudi http://www.facebook.com/media/set/?set=a.341164852620331.74380.100001804565302&type=3
RE: Usluga prodaje kolača i torti 19.6.2012 7:19:00
ElmaB
IZVORNA PORUKA: merima_s
Ne znam je li suprotno sa pravilima foruma, ako jeste neka moderatori reaguju... Mogu li slastičarke ovde postavljati info gdje pronalaze određene proizvode koje koriste za kolače a koji su povoljniji, Npr. gdje su u gradu najjeftiniji bademi,maslac, papir za pečenje i sl.? Još me zanima gdje mogu kupiti glukozu? I evo nešto novo u mojoj ponudi http://www.facebook.com/media/set/?set=a.341164852620331.74380.100001804565302&type=3
Fruktozu imaš kupiti u Dm i Merkatoru a ako želiš glukozu, koja je u tečnom stanju, pakovana u kutijici, pošalji mi PP, da se moderatori ne ljute što objavljujemo linkove.