Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.9.2012 23:06:38
merima_s
IZVORNA PORUKA: minie
Bila ja nedavno, slucajno naisla, a nalazi se kod pijace na Dobrinji. Imaju sva ona cuda za fondant i cijene su kao kod ovih na FB so se bave prodajom te opreme. Meni se npr pravo bila svidjela jedna svjecica Winnie Pooh, ali je bila 9 KM i ja odustala
Imam tu radnju sa Dobrinje na FB, velika je ponuda samo nisam još vidjela cijene kakve su.
Evo malo mojih sličica
RE: Usluga prodaje kolača i torti 5.10.2012 0:29:35
neki x
Rose,hvala ti puno
Merima_s ja ljesnjake placam 20KM/kg vec dugo kod jedne zene na Ciglanama,jos mi i samelje,tako da mi je i to povoljno A po te bademe odem cim stignem,ali mi oni najmanje i trebaju..Najvise koristim orahe i ljesnjake.Jedino po zelji kupca,ili dok sam pokusavala napraviti macaroons,koji mi ni dan danas ne uspijevaju,kao tebi... Nece onaj prsten da mi se formira nikako
RE: Usluga prodaje kolača i torti 5.10.2012 0:35:36
merima_s
Jeste,250 gr. Ja opet bademe najviše koristim. Ma macaronsi su muhanati pravo, trebaš im ugoditi milion stvari i opet je pitanje kakvi će biti.Treba prakse sa njima.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 17.11.2012 22:22:37
neki x
Zene...jedno pitanje...
Imate li vi problema sa transportom vecih torti?? Ja se o jadu zabavim dok je spakujem jos pogotovo ako je pokrivena slagom,celofan ako je dotakne,gotovo je... Vidjela sam u Caroliji kutije,al su 4,50KM i 5,5KM...