Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 2.9.2012 20:01:51
neki x
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: neki x
Ja jos nigdje nisam nasla male kalupe za mini tortice,pa me zanima gdje ih nabavljate???ElmaB,ti???
Ako mislis bas na mini, ja sam vidjela kalupe za mini tortice, mozda velicine dlana ili cak malo vece, u Penny-ju, Velesici, u paketu dodje 6 komada, ne vidjoh cijenu, ali znam da nisu puno skupi..
RE: Usluga prodaje kolača i torti 13.9.2012 13:50:20
merima_s
Čula sam da se na Dobrnji otvorila neka prodavnica sa opremom za slastičare, kao Dora iz Mostara ili nesto slično? Zna li neko gdje je to tačno i jeste li bile već?
RE: Usluga prodaje kolača i torti 13.9.2012 14:17:05
Dz3ni
Ženice treba mi pomoć oko torte. Mislila sam mužu za rođendan i godišnjicu (pošto pada na isti dan) neku tortu skontati...ali nemam nikakvih ideja, a ni vremena pored četveromjesečne bebe da pravim, a vidjela sam ovdje da se neke od vas bave uslugama pravljenja i prodaje torti pa ako ima neka ženica iz Sarajeva sa idejom i nekom razumnom cijenom da mi se javi na pp.
Ili ako može recept neke brze a efektne torte bila bih zahvalna...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 13.9.2012 15:15:40
neki x
IZVORNA PORUKA: merima_s
Čula sam da se na Dobrnji otvorila neka prodavnica sa opremom za slastičare, kao Dora iz Mostara ili nesto slično? Zna li neko gdje je to tačno i jeste li bile već?
Jesi obisla ovu radnju???Kakve su cijene??? Hvala unaprijed
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.9.2012 22:26:13
minie
IZVORNA PORUKA: merima_s
Jesi obisla ovu radnju???Kakve su cijene??? Hvala unaprijed
Bila ja nedavno, slucajno naisla, a nalazi se kod pijace na Dobrinji. Imaju sva ona cuda za fondant i cijene su kao kod ovih na FB so se bave prodajom te opreme. Meni se npr pravo bila svidjela jedna svjecica Winnie Pooh, ali je bila 9 KM i ja odustala
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.9.2012 22:29:27
neki x
Moja minie,ja sam tek pocetnik,meni se to nimalo ne isplati... Kad ukucam wiltonovu stranicu,zanebesa mi se od ovih nasih cijena u usporedbi sa ovim na str. Sreca pa imam raje tamo,koja ce mi drage volje ponijeti po koju stvarcicu Npr. onaj metalni drzac za mafinse,bagatela tamo,a ovde Ili boje,12kom. ovde vidim prodaju i po 72KM,a tamo 13,99$
A ta cuda za fondant mi svakako ne trebaju,ja ne radim sa njim...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.9.2012 22:46:05
minie
Moja minie,ja sam tek pocetnik,meni se to nimalo ne isplati... Kad ukucam wiltonovu stranicu,zanebesa mi se od ovih nasih cijena u usporedbi sa ovim na str. Sreca pa imam raje tamo,koja ce mi drage volje ponijeti po koju stvarcicu Npr. onaj metalni drzac za mafinse,bagatela tamo,a ovde Ili boje,12kom. ovde vidim prodaju i po 72KM,a tamo 13,99$
Zato ti samo pomenuh cijenu jedne stvari , a moze se torta i bez svih onih cuda napraviti, sta fali onoj boji od 35 pfeninga
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.9.2012 22:57:28
neki x
IZVORNA PORUKA: minie
Zato ti samo pomenuh cijenu jedne stvari , a moze se torta i bez svih onih cuda napraviti, sta fali onoj boji od 35 pfeninga