Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 1.3.2011 23:53:51
shejla
cao zene...da li je neko nekada narucivao tortu za dijete koje ne podnosi gluten??? Da liiko to pravi...neka od ovih poznatih slasticarni ili ima mozda neka posebna tortara za antialergijske torte??? Treba mojoj prijateljici, sin joj ima celijakiju, pa konta sta ce za rodjendan... pa nesto kontam, valjda negdje postoji da se naruci takva torta???
RE: Usluga prodaje kolača i torti 2.3.2011 7:45:59
chuci
nisam čula da neko maksuz reklamira da pravi ove torte, ali ja kad bih naručivala naručila bih od neke od ovih žena što privatno prave. i još bih ja obezbijedila sastojke za svaki slučaj. možda ona može sama napraviti tortu ako je spretna. kore da npr budu sa rižinim brašnom ili od kukuruzne palente. može možda za ostale naručiti običnu tortu bilo gdje, a njemu malu posebnu napraviti ili naručiti.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 2.3.2011 10:04:00
merima_s
Na internetu se mogu naci stotine recepata za gluten- free cakes, tako da to moze svako napraviti sao treba naglasiti prilikom narucivanja, ili cak poslati recept torte koju zelite.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 30.12.2011 23:11:35
taurus
IZVORNA PORUKA: mamine oci
nije kolac, ni torta al eto ako neko voli moze poruciti i mantije dogovor na pp:)
probala i odlične su dobro ih je uvijek imati u zamrzivaču....samo ih ubacite u rernu i ručak je na stolu za pola sata idealno za žene koje dođu umorne sa posla i žele nešto domaće za sve ostalo javite se našoj adeli
mamine oči hvala još jednom
< Poruku je uredio taurus -- 30.12.2011 23:19:25 >
RE: Usluga prodaje kolača i torti 2.1.2012 22:14:23
ElmaB
Evo da Vam i ja pokažem svoja umijeća, mada većina ženica to zna. Nadam se da se moderatori neće ljutiti! Ovo je moja fb strana, pa da vidite kako ja to radim: