|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda
10.10.2010 2:08:24   
Anoniman
Svaka vam cast zenice, pregledala sam slike pa izljubim svog sina , isplacem se , pa opet ako ko sta postavi od slika, pregledam , pustim koju suzu...Slika gdje je tetka na slici sa poklonom u ruci me je najvise dirnula, nadam se da zna da smo uz nju ako ne fizicki da bar mislimo na nju...Veoma mi je drago da ste imale predivan dan i da su se djecica lijepo igrala a dva mala djecaka obradovala...
Sestra mi se citavo vece  ljutila sto stalno placem, pa sam vas i njoj predstavila , one koje imam kao fb frendice i one koje poznajem sa slika....(Malo sam vas tracalauser posted image user posted image )
Svaka vam cast i da ponovim drago mi je da sam clan ovog foruma i nadam se da cu vas jednog dana upoznati...Ljubimo vas ja i Adriano....

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 426
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
10.10.2010 6:08:21   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo konacno moj izvjestaj i fotke

http://www.ringeraja.ba/clanak/proslavljen-rodendan-beba-iz-gorazda_490.html

U sedmici djeteta žene Ringeraje imaju samo jednu želju a to je „Ni jedno dijete bez majke“....

Ovo me dotuklo :(:(:(...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 427
10.10.2010 8:18:48   
Anoniman
Nikita, pa stvarno si zaistauser posted image ,  cim sam dosla prepoznala sam te i kad sam sjedila lijepo ti se predstavim i upoznamo se, ahahahhahahaah, pa sto ne rece da ne cujes sta pricam, nego me jos prozivas ovdje da sam te izbjegla user posted image , batine ces dobitiuser posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 428
10.10.2010 8:57:34   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Nunny

prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo...user posted image Vidim bile su i Mostarke ljepotice user posted image
Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna

Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila user posted image user posted image
ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznalauser posted image , prelijepa si mi, dječak je med...

user posted image user posted image

meni falio Teufik,acudesa,Nuna da upotpunim dozivljajuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tajra stajala pored mene i nismo se upoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma Nuna je plaho tuzna sto nij dosla. A mama2009 tobom me mamila da dodjem. user posted image user posted image user posted image
Zna izgleda na koga sam slaba. Ali nisam nikako mogla, bas mi je krivo.
Jos i Nikolina mi bila i sahara moja... user posted image user posted image user posted image Bas mi je zao.
I jos sad ove slike i izvjestaj, isplaka se na sabahu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 429
10.10.2010 10:41:49   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Nunny

prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo...user posted image Vidim bile su i Mostarke ljepotice user posted image
Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna

Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila user posted image user posted image
ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznalauser posted image , prelijepa si mi, dječak je med...

user posted image user posted image

meni falio Teufik,acudesa,Nuna da upotpunim dozivljajuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tajra stajala pored mene i nismo se upoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma Nuna je plaho tuzna sto nij dosla. A mama2009 tobom me mamila da dodjem. user posted image user posted image user posted image
Zna izgleda na koga sam slaba. Ali nisam nikako mogla, bas mi je krivo.
Jos i Nikolina mi bila i sahara moja... user posted image user posted image user posted image Bas mi je zao.
I jos sad ove slike i izvjestaj, isplaka se na sabahu.

Draga noa, ja nemam rijeci da opisem koliko mi je zao sto nisam mogla doci...user posted image
ali, sta bi...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 430
10.10.2010 10:42:54   
acudesa
IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo konacno moj izvjestaj i fotke

http://www.ringeraja.ba/clanak/proslavljen-rodendan-beba-iz-gorazda_490.html

U sedmici djeteta žene Ringeraje imaju samo jednu želju a to je „Ni jedno dijete bez majke“....

Ovo me dotuklo :(:(:(...

Mashala, fine djecice..
ljubim ih..kako su bucke obojicauser posted image
bas su lijepiuser posted image

< Poruku je uredio acudesa -- 10.10.2010 10:49:32 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 431
10.10.2010 10:45:28   
anidla
acudesa, nadoknadila sam ja  sve one koje noa i nikita nisu mogle upoznati, citav dan sam ih za rukicu vodala user posted image

nikitu znam od ranije, a nou sam sad prvi put upoznala, cini mi se da je poznajem citav zivot user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 432
10.10.2010 10:49:11   
acudesa
IZVORNA PORUKA: anidla

acudesa, nadoknadila sam ja  sve one koje noa i nikita nisu mogle upoznati, citav dan sam ih za rukicu vodala user posted image

nikitu znam od ranije, a nou sam sad prvi put upoznala, cini mi se da je poznajem citav zivot user posted image

ma ja...cujem ja po BBI se hoda...hahahha
kad si ti-kao i ja da sam...
Kad-tad..nije ni Mostar preko bijela svijeta

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 433
10.10.2010 11:00:39   
anidla
mislile smo na tebe, pricale smo o tebi, pa zar ti se nije stucalo? user posted image user posted image

otisle smo cak na Vidikovac u zgradu Dnevnog avaza da vidimo gdje si, jesmo jesmo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 434
10.10.2010 11:11:47   
anidla
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

samo sam ovo uspjela uslikati, a onda mi je crko aparat user posted image

doduse, snimala sam kad su stigle torte i kad smo pjevali, ali kako da postavim snimak? nikako ? user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 435
10.10.2010 11:13:42   
teacher75
super su vam slike. a gdje je noa na slikama? bas me zanima kako izgledauser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 436
10.10.2010 11:27:42   
nikita
IZVORNA PORUKA: sahara

Nikita, pa stvarno si zaistauser posted image ,  cim sam dosla prepoznala sam te i kad sam sjedila lijepo ti se predstavim i upoznamo se, ahahahhahahaah, pa sto ne rece da ne cujes sta pricam, nego me jos prozivas ovdje da sam te izbjegla user posted image , batine ces dobitiuser posted image

ma daj, zezas ti mene, ja to ne pamtim, joooooj ako je istina onda sam ja stvarno pukla, ili sam mislila da si rekla potpuno drugi nick i pomislila ja ovu ne znam , jer da sam znala da si ti zaderala bi se pustinjoooo to si tiiiii hehhe ...sta da ti kazem, ispricavam se na javnom prozivanju i zaista mi je zao, previse ushicena sam bila, ej zeno ni sam jednom kesom kuci nisam dosla, kaze mi muz ma ja ne mogu da vjerujem da ti nisi nista kupilauser posted image toliko je meni bilo stalo da je upoznam sve zene da mi koja ne promakne da nisam usla ni u onaj tifany pored nas ..

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 437
10.10.2010 11:36:17   
frenkoza
drage moje... najdraze moje....

vratila sam vjeru i nadu u bolje sutra!!!!

ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 438
10.10.2010 12:06:33   
acudesa
IZVORNA PORUKA: anidla

mislile smo na tebe, pricale smo o tebi, pa zar ti se nije stucalo? user posted image user posted image

otisle smo cak na Vidikovac u zgradu Dnevnog avaza da vidimo gdje si, jesmo jesmo user posted image

hahha...joj jesi blasava, majko mila...user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 439
10.10.2010 12:06:38   
megi
zene ....... prekrasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na djecacima se vidi da su uzivali

mnogo mi je zao sto nisam stigla dociuser posted image user posted image , al posao

bambi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 440
10.10.2010 12:07:04   
mama2009
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/15814-Sudbina-djeaka-ija-majka-umrla-svinjske-gripe-Demirov-prvi-roendan-bez-majke.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 441
10.10.2010 12:07:55   
acudesa
Anidla, i ti si mi se proljepsala-jesi li se to ofarbala u svjetlije?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 442
10.10.2010 12:10:26   
acudesa
IZVORNA PORUKA: mama2009

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/15814-Sudbina-djeaka-ija-majka-umrla-svinjske-gripe-Demirov-prvi-roendan-bez-majke.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 443
10.10.2010 12:22:35   
dinciii

IZVORNA PORUKA: acudesa

Svaka vam cast!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 444
10.10.2010 12:31:35   
R&T@
IZVORNA PORUKA: nikita

IZVORNA PORUKA: sahara

ma daj, zezas ti mene, ja to ne pamtim, joooooj ako je istina onda sam ja stvarno pukla, ili sam mislila da si rekla potpuno drugi nick i pomislila ja ovu ne znam , jer da sam znala da si ti zaderala bi se pustinjoooo to si tiiiii hehhe ...sta da ti kazem, ispricavam se na javnom prozivanju i zaista mi je zao, previse ushicena sam bila, ej zeno ni sam jednom kesom kuci nisam dosla, kaze mi muz ma ja ne mogu da vjerujem da ti nisi nista kupilauser posted image toliko je meni bilo stalo da je upoznam sve zene da mi koja ne promakne da nisam usla ni u onaj tifany pored nas ..

Evo i mene... jos jedne "izgubljene"...user posted image

Pustinjo draga, da ja skontah da si to ti viknula bih gore boldiranu recenicu tako da bi me i dadada na vilsonovom cula...
Ja razumjela da ti je nick "sarah" i mislim kako se ne sjecam...
jos mi i tortu spomenula...

A ono, "pustinja" i ja -zajedno studirale...user posted image

Sramota moja, priznajem...user posted image

Veliki user posted image  za djevojcicu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 445
10.10.2010 12:32:02   
mamine oci

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 446
10.10.2010 12:36:38   
Anoniman
a tajra ja se s tobom pricala i nismo se upoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 447
10.10.2010 12:39:13   
R&T@
Noa, ja sam x puta krenula ka stolu da se upoznamo i svaki put me nesto zadrzalo...
Bas, bas mi je zao...user posted image

Kad krene "sareni voz" za Mostar, ja sam u njemu...obavezno...abd...

Ja svoje utiske od jucer nisam sumirala i mislim da nikada necu...
cas se osmjehujem kao luda, cas mi se place...
ali sam ponosna do neba...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 448
10.10.2010 12:42:26   
R&T@
Joj, ludnice...
Vidis da smo povezane...user posted image

Noa, kad? Ima li te na slikama?
E, sad sam stvarno izgubljena...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 449
   RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda
10.10.2010 12:46:19   
anidla

Anidla, i ti si mi se proljepsala-jesi li se to ofarbala u svjetlije?

hahaha, jos sam ljepsa kad operem kosu user posted image user posted image user posted image

pramenovi boje meda, a kad je kosa prljava kosa onda se zovu pramenovi u repu user posted image

hvala draga sto si primjetila moju kosu u ovoj masi zena user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.10.2010 12:48:36 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *