Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 23:32:33
milenium
drago mi je što su dječica uživala,ali žao mi je što je eto takav povod.njihovoj tetki da Bog dadne snage i upravi ih pravim putem,nije lako živjeti bez roditelja i nadam se da će dječaci odrasti u prave i poštene ljude jer to i zaslužuju.
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 23:35:46
Dida79
Samo ja znam kako mi je tesko sto nisam mogla prisustvovati ovoj predivnoj proslavi... Zene moje svaka cast na savrsenoj organizaciji i po ko zna koji put sama sebi cestitam sto sam dio ovog foruma
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:14:05
mamine oci
jos jednom veliko za veliku porodicu RR
ujedno da se se izvinim zena koje su bile tamo a mozda se nismo ni pozdravile ili upoznale nije znaci nista namjerno, jer neke sam gledala dali ih znam ili neznam ocekivajuci da ce prici nekima sam prilazila koje sam vidjela na slici ili znam od prije,nekako nevolim da se namecem ili masem eee ja sam mamine oci nadam se da mi ne zamjerate jer mi je svako drago da je bilo dosta zena i sve ste zaista divne
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:23:50
DM
Meni i danas treba mamin zagrljaj i one riječi-neda mama! meni kojoj je trideset i kusur! Cijeli život sam provela u njenom krilu u koje se i danas ušuškam,jer tamo je najljepše, tamo je najtoplije,tamo je cijeli moj svijet!A vi djeco draga Nadam se da će te u krilu i u zagrljajima svoje tetke dobiti sve ono što sam ja dobila od svoje mame, jer ona je sada vaša mama, vaše gnijezdo... Ona je jedna žena,majka,tetka....ma institucija! Da joj dragi Bog pomogne da vas odgoji i na pravi put izvede!
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:37:47
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: doublemum
Meni i danas treba mamin zagrljaj i one riječi-neda mama! meni kojoj je trideset i kusur! Cijeli život sam provela u njenom krilu u koje se i danas ušuškam,jer tamo je najljepše, tamo je najtoplije,tamo je cijeli moj svijet!A vi djeco draga Nadam se da će te u krilu i u zagrljajima svoje tetke dobiti sve ono što sam ja dobila od svoje mame, jer ona je sada vaša mama, vaše gnijezdo... Ona je jedna žena,majka,tetka....ma institucija! Da joj dragi Bog pomogne da vas odgoji i na pravi put izvede!
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:44:46
M kao Mama
Za skoro tri godine koliko sam RR-u, bilo je raznih manjih ili većih akcija, da se nekome pomogne, ali ovo danas ću pamtiti cijelog života, bilo je i bit će raznih akcija, proslava i slično, ovo dana, the best forewer
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:47:54
Hanady RR
samo nastavljam sa suzama.... teško da ćemo ovu emociju ikada zaboraviti... rekoh danas nekoj od vas, a i sa suprugom i sekom pričah.... Bože...pomisoa da ostanem bez svoje mame ( a opet molim po redu) skrši me...i sada sa 31 godinom trebam je i ne znam kako bih bez nje a oni
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:48:18
nikita
evo da se i ja javim, taman sam malo dosla sebi, ne znam kad sam bila ushicena ko danas...odusevila su me djecica a pogotovo stariji slavljenik, on je bio presretan, vidjelo se na dijetetu da uziva u igri...tetka je tako hrabra, nevjerojatno, vjerujem da ce ovo sve izgurati i djecu odvesti na pravi put... a za rr sta reci, hanumice su uvijek tu kad treba pomoc... kritika sahari sto mi nije prisla , ja nisam ni znala da je ondje...
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:53:13
M kao Mama
Joj, žene ja više ne znam gdje sam šta pisala, ovdje , na FB,
želim da se zahvalim svim ženama koje su učestvovale u ovom prelijepom danu i plemenitom činu, da Vam iskažem svoje poštovanje, jer danas smo bile svi Jedna, nije postojala razlika, veliko hvala i našim sponzorima, vlasnica LAma me oduševila,
hvala svim ženama koje su došle iz ostalih gradova, hvala onima koji su im pravile društvo, izvinjavam se svim ženama koje mođda nisam pozdravila, kojim nisam prišla, koje nisam upoznala, jednostavno danas smo svi bili napeti, pod utiskom, sa željom da bude dan za pamćenje.
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 0:54:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita
evo da se i ja javim, taman sam malo dosla sebi, ne znam kad sam bila ushicena ko danas...odusevila su me djecica a pogotovo stariji slavljenik, on je bio presretan, vidjelo se na dijetetu da uziva u igri...tetka je tako hrabra, nevjerojatno, vjerujem da ce ovo sve izgurati i djecu odvesti na pravi put... a za rr sta reci, hanumice su uvijek tu kad treba pomoc... kritika sahari sto mi nije prisla , ja nisam ni znala da je ondje...
kako bona... pa stajala si ženi iznad galve dok si sendviće jela i sokiće pila... tačno iznad nje...žena preko puta mene sjedila.
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 1:07:24
nikita
ne znam, mislila sam da sam sve upoznala jer sam u igraoni svakoj prilazila i pitala koji im je nick i onda mi kaze anidla da je bila sahara, mozes li mi je na slici pokazat
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 1:12:17
juni
Hvala Mostarko moja. Drago mi je da sam vas danas upoznala pa makar i na kratko. Bit ce jos prilika da se vidimo, nadam se. I da nam se djecica druze. Odma sam te prepoznala
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 1:13:59
bebac2
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 1:14:35
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita
ne znam, mislila sam da sam sve upoznala jer sam u igraoni svakoj prilazila i pitala koji im je nick i onda mi kaze anidla da je bila sahara, mozes li mi je na slici pokazat
čim pronađem sliku na kojoj je ima... žena se ne voli slikat...a ne kontam zašto...ima frizuru ko teenage
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 2:05:53
Hanady RR
niki zeleni šal