Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:14:43
Hanady RR
ovo je gesta svih nas...svih članica ringeraje. nemojte žaliti što niste bile fizički...sve ste vi sa nama bile. ovu djecu nećemo zaboraviti, biće još prilika za druženja svih nas sa njima sigurna sam
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:24:34
myb@by
Drage žene svaka vam cast na uspjesnoj organizaciji i sto ste pokazali toliko srce. Ja nazalost nisam stigla doci . Zao mi je, jer mi je Zanzibar bukvalno pred vratima
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:33:12
dijana79
Svaka vam čast vi ste najhumanije žene svijeta ja sam se sad isplakala tužno je to što odrastaju bez majke ne mogu ni zamisliti al vi ste im uljepšale makar jedan dan žao mi je što nisam bila sa vama na bilo koji način.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.10.2010 22:34:58 >
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:34:43
neki
Zenice moje drage,ja nemam rijeci zaista...Evo placem dok citam ovo sve i dok gledam male ljepotane na slikama,masallah kako su nam lijepi...Tako ste divne sve,a ja ne mogu a da se ne kajem sto nisam bila sa vama Ali sam Boga mi morala raditi,i to medjusmjenu,pa nisam mogla bas nikako doci Kao sto vec neko rece,nista na svijetu nije bitno,ni nacija,ni ko smo,ni odakle smo,vec samo jedno,a to je srce,ogromno srce koje posjedujemo I kako jedno srce moze biti ispunjeno zacas malim stvarima... SVAKA VAM CAST P.S.Nadam se da cu valjda nekada moci sto vise vas da upoznam(ja ko da zivim u Zimbabweu )
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:45:16
neki
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
neki draga... nema potrebe za "svaka VAM cast" ...napisi "svaka Nam cast"... i nama koje smo bile i vama koje niste mogle... svi smo mi RR porodica
Ama zeno draga,ja sam citav dan mislila na vas,vasa divna srca puna ljubavi i bila sam ljuta na sebe(i na seficu) sto nisam bila u prilici da dodjem A ionako mi se ne da nikako da dodjem na bilo koju RR kaficu,a ovo mi je prelilo casu Taaaaako sam se isplakala,jos kad sam vidjela slike I jeste,svaka vam cast,koje ste pored more svojih obaveza,nasle vremena da ovim ljepotanima uljepsate jedan dan A mi koje smo nazalost bile sprijecene,nadam se aBd da cemo ubuduce moci biti uz vas
Prelijepa priča Nemam riječi, zaista. Ovo se ne može pročitat i pogledat slike a da se ne isplače Toliko ste me ganule svojim VELIKIM SRCEM!!! Svaka čast!
< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 9.10.2010 22:46:13 >
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:48:10
Anoniman
ja stigla kuci..puna nekih cudnih emocija izljubila svoje usnulo djete i skontala da vise necu praviti od muhe slona i da cu zahvaliti Bogu sto mi je dao sve sto imam
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:54:25
Anoniman
Konacno mogu da pustim suze da teku i da bez sustezanja pustim svoje emocije koje su me drmale cijeli dan... Hvala Bogu prvenstveno jer sam dovezla bez problema, a noge su mi se tresle i trnile svakim kilometrom... Sto sam bila blize, to je srce vise tuklo... Onoga momenta kad sam vidjela Visnju da me ceka, "naredila" sam svom srcu da bude jako i da izdrzimo sve to... I da, bila sam jaka i bila sam sretna, a sada... uhhhhhh... Hvala... jednostavno Hvala... ne postoji druga rijec koju bih pronasla da vam barem mrvicu iskazem od onoga sto bih zeljela... da mogu kako prenijeti ovaj osjecaj na forum, rado bih, ali je neizvodivo... Ali nakon danas, ubijedjena sam da upravo VI RR ZENE znate o cemu pisem... I one koje su bile prisutne i one koje ovo citaju i gledaju slike...
Pored svega, sretna sam sto sam upoznala jos dosta predivnih zena i njihove pilice, presretna sam jer opet vidjeh moje prekrasne zenice sto ranije upoznah...
Zao mi je samo sto nisam mogla vise se druziti sa svakom od vas, jer zeljela sam makar par rijeci razmjeniti sa svakom... I sto kaze Visnja, nekada se i posvadjamo, ne slazemo u stavovima, ne razmisljamo isto, ali zato OSJECAMO ISTO...
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 22:58:19
mama2009
IZVORNA PORUKA: noa
ja stigla kuci..puna nekih cudnih emocija izljubila svoje usnulo djete i skontala da vise necu praviti od muhe slona i da cu zahvaliti Bogu sto mi je dao sve sto imam
super stigle ste.....ja ispunila obecanje cekala vas da stignete
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 23:00:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009
nego jeste li me tracale kad sam otisla
jesmo malo al nista pretjerano ljubi mi ono najmirnije djete na planeti
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 23:02:51
mama2009
IZVORNA PORUKA: mama2009
hocu draga i ti ljubi krofnicu
p.s. vidimo se mi uskoro (eto mene dole)
nego jeste li me tracale kad sam otisla
jesmo malo al nista pretjerano ljubi mi ono najmirnije djete na planeti
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 23:24:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny
IZVORNA PORUKA: Breskva
prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo... Vidim bile su i Mostarke ljepotice Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna
Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznala , prelijepa si mi, dječak je med...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 23:30:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny
prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo... Vidim bile su i Mostarke ljepotice Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna
Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznala , prelijepa si mi, dječak je med...
meni falio Teufik,acudesa,Nuna da upotpunim dozivljaj a tajra stajala pored mene i nismo se upoznale