|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
9.10.2010 15:26:47   
Anoniman
Ma ne može čovjek biti ravnodušan, kada vidi da je uspio usrećiti jedno dijete, jedva čekam sličice...user posted image user posted image user posted image forumašice

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 326
9.10.2010 15:27:13   
HanaBana
Evo i mene. Nema rijeci da se opise osjecaj koji sam dozivjela...jednostavno nesto predivno. Mashallah djecaci su divni, a tetki skidam kapu na hrabrosti i snazi.
Ringeraja je jos jednom pokazala koliko srce imamo. Svaka cast svim zenicama. Presretna sam sto sam bila dio ovoga.
jubim vas sveeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 327
9.10.2010 15:29:41   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Evo da se prijavim da sam upravo dosla sa partija. Bilo je preeeeeedivno, odazvao se veliiiiiki broj nasih humanih zena, djecica se lijepo igrala i ....ma ne znam sta da vam pisem. Svima su bile oci pune suza i sjete i srece...
Nasi malisani su premedeni djecaci, mashAllah, napredne i lijepe bebe. I jako lice.  Fotkali smo se na sve strane i bice more slicica.
Jos sam pod jakim utiscima i ne mogu se sabrati da to sve bas lijepo opisem.
Samo jedno je jasno "SRCE NAM JE KO PLANETA"!I dragi Allah je dao svakome nafaku...i ljubav, iako u jednom trenutku izgubimo sve...
Djecaci moji mili, ljubi vas teta A. i citav zivot cu pamtiti Demirov miris...Da vam dragi Allah da svu srecu ovog svijeta, a tetki svaki prinesen zalogaj vasim malim ustascima nagradi i na ovom i na onom svijetu.
Jos cu se javiti...

Pahuljice ti me rasplaka ja sam se svo vrijeme sam se  suzdrzava da ne zaplacem jer mi Haris dosta emotivan pa zbog njega,sta reci a da ti nisi vec rekla zaista veliko srce nasih zena,zene su pokazale po kozna koji pt svoju humanost sve smo nekkao bile uznemirene primjetila sam dok je Hanady slikala da su joj drhtale ruke,da nebih sad nabrajala, svaka cast svima  i svakom koje na bilo koji nacin ucestvovao u svemu ovome i bar jedan dan ulepsao ti malim slatkim bebama, divna organizacija sve komptetno cista 10 ja sam jos pod utiscima zao mi je sto nisma stigla sa svim zena rezmjeniti koju rijec i nek mi se ne naljute neke ako nisam stigla se upoznati sa svima ili ako  nisam upamtila nik,moj zvrk je budan od 5h ujutro pa mi je sve poremetio ali trudila sam se da budem raspolozna hvala svima a bebarama saljem milon poljubaca jedan veliki user posted image user posted image user posted image za sve vas moje divne hanume...javim se ja jos

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 328
9.10.2010 15:44:50   
Anoniman
jedva cekam slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 329
9.10.2010 15:46:49   
mala86
IZVORNA PORUKA: felix

jedva cekam slikiceuser posted image user posted image user posted image

i ja ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
9.10.2010 15:47:11   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Breskva

Ma ne može čovjek biti ravnodušan, kada vidi da je uspio usrećiti jedno dijete, jedva čekam sličice...user posted image user posted image user posted image forumašice

Upravo ovako.Osjeca se da ste pune prekrasnih utisaka i jedva cekam da pisu i ostale forumasice koje su bile.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 331
9.10.2010 15:52:46   
Medić*
Ne postoje rijeci  kojim bih opisala ovo sto sam danas dozivjela i osjetila. Dosta vas nisam ni upoznala letajuci za svojim fragolanom pa se nadam da necete zamjeriti. Djeca su mashallah predivna, da ih Allah dragi sacuva, podari nafaku od halala i  okrene na pravi put a tetki sve pohvale na hrabrosti i njenom trudu. Zao nam je nismo mogli ostati sa vam do kraja ali malac se uzvrtio hoce da spava pa smo morali ranije krenuti. Beskrajno mi je drago sto sam dio vas i dio ovoga sto se desavalo

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 332
9.10.2010 16:12:31   
mila81
Evo i ja uspjeh da se saberem i od moje djece i od utisaka, prelijepo je bilo, bravo za RR i sve ženice koje su dosle, a i koje nisu, jer niko ne može a da ne bude dio humanosti i čovječnosti, SVAKA ČAST, na svemu, sve je bilo ok, ljubim vas sve koje znam i koje sam danas upoznalauser posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 333
9.10.2010 16:51:56   
emma.L
Nama je bilo drago da smo tu, da smo vidjele dječake i poželjele im sreću, da sam upoznala par novih RR ženica i klinaca. Žao mi je što nismo ostali do kraja, ali bilo je gusto pred spavanje.
Mene zanima kako će oni za Goražde? I jesu li se dječaci umorili i je li im bilo lijepo? I ja bih zaista voljela da ne ostane na ovom rođendanu samo.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 334
9.10.2010 16:55:27   
Anoniman
Pahuljice,medic slatki,mila81, potpisujem svaku vasu rijec, ma bilo je predivno, svaka cast svim forumasicama na ideji i ostvarivanju isteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilo je tako puno emocija, i tuga i sreca u isto vrijeme, kad god sam pogledala preslatke djecake suze su mi navirale, a s druge strane nada da cemo ih se sjetiti barem za rodjendane mi je vracala osmijeh na liceuser posted image

Znam da je OT ali iskreno sam uzivala u druzenju sa vec znanim i tek upoznatim ljepoticama, ljubim vas sve i veliko bravo za danas.

(odgovor članu mila81)
  Neposredna veza do poruke: 335
9.10.2010 17:07:17   
Anoniman
Dio atmosfere...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 9.10.2010 17:21:30 >

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 336
9.10.2010 17:13:52   
acudesa
user posted image user posted image user posted image
bravo, tako vas je lijepo vidjeti..
melencima-neka bude sretan zivot..
bas mi je zao sto nisam bila, al razlozi su opravdani (samo Noa znauser posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 337
9.10.2010 17:15:08   
acudesa

Dio atmosfere...

user posted image  

bebelauser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 338
9.10.2010 17:21:36   
koka i po

Dio atmosfere...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image djevojke moje.....ko zaista usreci jednog covjeka ko da je usrecio cijeli svijet....

cast mi je sto sam dio ovog foruma(barem onaj mali)..
i cast mi je sto vas "poznajem".....

VIDI MOJE VISNJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BAMBIKA TEBE NE VIDIM????????user posted image
HANADY SVE TI PISE U OCIMA user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 339
9.10.2010 17:47:41   
muaaa
Sta reci na sve ovo,u isto vrijeme i zalosno a isto tako i radosno.Djeca mogu biti sretna jer imaju vas koje ste im pruzile ovu divnu atmosferu,i naravno tetku koja im pruza ljubav i paznju.Divno ste ovo organizovale nemam rijeci samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 340
9.10.2010 18:02:46   
ElmaB
Nemam riječi. Preplakala sam gledajući ove slike!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 341
9.10.2010 18:05:08   
M kao Mama
Treba mi vremena da se saberem, danas sam emotivni krš, sinoć sam bila u depresiji, a jutro je započelo sa suzama, pri pomisli na sve što im se desilo, oplačem svaki put. Ovo što smo danas uradili, samo ću kazati da dragi Allah svima upiše u dobra djela, Bog je jedan, ma kako se zvao gleda na dobra i loša djela, mi smo danas bile sve jedna velika porodica, i čestitam svim ženama, posobno onim koje su došlele sa strane. Presretna sam i još jednom veliko HVALA

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 342
9.10.2010 18:07:59   
Amelaa RR
Bas kao i Elma...slike sam pregledala ove ovdje placuci....emocije zaista prejake..a ne mogu da zamislim  kako je tek onima koje su bile tamo...koje su to emocije bile..Bebe su preslatke..masAllah..NEMAM SADA rijeci..dok se malo saberem pa cu napisati...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 343
9.10.2010 18:28:41   
Anoniman
Bez rijeci sam,kao i mnoge od vas slike sam gledala plakajuci.
Bravo zene drage, bravo za RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
  Neposredna veza do poruke: 344
9.10.2010 18:42:37   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 345
9.10.2010 18:46:03   
Nunichi
Svaka cast RR.ba!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
9.10.2010 18:47:44   
Nunichi
ps. mama2009 nadam se da si ove Herke ižljubila za mene. user posted image user posted image user posted image
Nazalost nije bilo sanse da se pojavim, a nadala sam se da cu doci, do zadnjeg trena. user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 347
9.10.2010 18:52:09   
melly__
Svaka cast RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 348
9.10.2010 19:04:25   
Hanady RR
Žene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam sada došla. dime djecu da namirim i onda se vraćam svoje utiske da vam prenesem...a kratko samo da napišem svoj FB status
‎''Nemamo pravo da uživamo u sreći ako je ne djelimo sa drugima, upravo kao ni u bogatsvu ako ga i za druge ne proizvodimo'', rekao je Bernar Šo, a ja kažem sa radosnicama suzama u okama moje forumašice RR imaju pravo u sreći i bogatsvu uživati jer su danas sa bebama iz Goražda podjelile sve što su imele. ♥♥♥♥♥
user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 349
9.10.2010 19:10:50   
Visnja RR
napisacu kasnije moj izvjestaj...samo da zhavalim svima koje su bile ...da zahvalim i onima koje nisu iz bilo kog razloga...sve smo mi RR zene koje su oragnizovale ovo...
nedostajale su mnoge: maja78, skvo, koka i po, Ilhana, acudesa, veeseela, dida79, Malena 27, Amelaa, ElmaRR, jasmin, milenium, nunichi, dadada,.....zenicake, tuzlanke, znam ispusticu mnoga draga imena... nedostajale ste ali bile ste s nama...
nekad se svadjamo, nekad se volimouser posted image  ali ja znam da smo sve danas bile sa nasim djecacima fizicki ili u mislima...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *