|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
8.10.2010 22:06:41   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Halo, nema razdvajanja, ima švedski hastal, a ćevapčići za puta umotani da se uzmiriše vascijelia kompozicija, hahahaha

mamalama svedski stolic i torte su samo za djecu..ne za nas velike user posted image  ali pored zanzibara je restoran  (isti vlasnik) i ima svega za pojesti

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 301
8.10.2010 22:08:37   
M kao Mama
Teta adminko, vala ja ću čopit od L. da dam malo našim Herkama, one i onako ne mogu puno pojesti, hahahahahahaha

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 302
8.10.2010 22:09:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Halo, nema razdvajanja, ima švedski hastal, a ćevapčići za puta umotani da se uzmiriše vascijelia kompozicija, hahahaha

mamalama svedski stolic i torte su samo za djecu..ne za nas velike user posted image  ali pored zanzibara je restoran  (isti vlasnik) i ima svega za pojesti

svega mi da se ja oslonih na mamu almu skapala bih od gladi..spakovat cu ja korpu ko u filmu Tko pjeva zlo ne misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 303
8.10.2010 22:13:46   
M kao Mama
Dobro, Noa, kukat ćeš to za mnom sutra, ali ja ko uvrijeđena mlada, neka, neka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 304
8.10.2010 23:04:13   
neki
Meni je stvarno zao(ne stigoh ranije javiti),ali su me zvali na posao sutra od 10h do 17huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Taaaaaaaako mi je zao sto necu biti dio svega toga sutra,i sto necu vidjeti divne zeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Djecici zelim sve najbolje u zivotu od srca,a vama lijep provoduser posted image

Neposredna veza do poruke: 305
8.10.2010 23:11:06   
Hanady RR
neki zaista mi je žao.user posted image
ja sam sebe spremila da te čakam dole dok ne dođeš.user posted image
nadam se brzoj prilici za viđenje uskoro.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 306
8.10.2010 23:12:18   
dinaa
Ja se samo nadam da cu uspjeti naci tu igraonicu.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 307
8.10.2010 23:16:01   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dinaa

evo web site
http://www.zanzibar.ba/
na naslovnici je vijest o sutrašnjem rođendanu.

A gore u kontaktu imaš adresu tačnu....
doći na posljednju stanicu i kreni prema domu zdravlja Ilidža ( brisevi grla i nosa) pitaj gdje dalje u grand cenatr...evo i adresa i broj igraonice .
nemožeš fuliti nema šanse.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 308
8.10.2010 23:16:34   
neki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

neki zaista mi je žao.user posted image
ja sam sebe spremila da te čakam dole dok ne dođeš.user posted image
nadam se brzoj prilici za viđenje uskoro.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dusha moja draga,ona misli na meneuser posted image user posted image user posted image
Nadam se uskoro aBd da cu vas vidjetiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 309
8.10.2010 23:22:33   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: nikita

IZVORNA PORUKA: anidla

nego noa, jesi ti skontala na kraju, prvo cevapi ili pravac zanzibar? user posted image

ja cu prvo na cevape a ona đe hoceuser posted image

Nikita ima ti u vlaku kaveuser posted image user posted image Bar je bilo kad smo mi isle, samo moras pitati otpravnika da ti kaze u koji vagon da udesuser posted image Jer samo je jedan u kojem ima caffeuser posted image user posted image A cevapi hm, pokupi usput na stanici jedne u Zmaja, neces se pokajati...user posted image Ponesi i nama kojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 310
9.10.2010 0:59:53   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dinaa

evo web site
http://www.zanzibar.ba/
na naslovnici je vijest o sutrašnjem rođendanu.

A gore u kontaktu imaš adresu tačnu....
doći na posljednju stanicu i kreni prema domu zdravlja Ilidža ( brisevi grla i nosa) pitaj gdje dalje u grand cenatr...evo i adresa i broj igraonice .
nemožeš fuliti nema šanse.user posted image

sutra cete upoznati i vlasnicu Almu ...divna zena ... user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 311
9.10.2010 8:49:19   
Dida79
Nema me par dana i ovdje odmah dernek se napravi user posted image
Ne mogu nista obecati ako stignem pa makar deset minuta da vas sve pozdravim a specijalno nase herkeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 312
9.10.2010 8:53:43   
Dida79

Žene, ja gledam spisak i ne vidim Didu 79, jel ona zna za ovaj ročkias, ima li iko nje broj, da joj se javi, 

Mama alma hvala sto mislis na mene...mamine oci mi je poslala poruku na fb vec sam rekla ako stignem navratim

Neposredna veza do poruke: 313
9.10.2010 9:00:36   
HanaBana
Ako kome treba prevoz javnite se. ja sam inace kod aerodroma ali nije mi problem doci gdje treba:)

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 314
9.10.2010 9:08:16   
DM
Putuj noa....molim te ne naginji se kroz prozor!!!!!!!!!!!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 315
9.10.2010 10:09:35   
mala86
user posted image user posted image user posted image joj kako je meni zao sto danas ne idem za Sa user posted image user posted image user posted image

sve dane mislim sta kako,ali nije bilo sanse da krenem sa L.sama vozom ili busmo,em je premalen,em je bas hladno

mama bi ga cuvala ali ona koristi zanje dane godisnjeg da obavi u selu sta treba,da sutra malo odmori,jer ce u poned.nakon 2 sedmice na poso

jos kad vidim koliko sam forumasica mogla upoznat user posted image user posted image user posted image user posted image

lijep provod cure i stavite nam slikice sto prije

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 316
9.10.2010 10:10:36   
Anoniman
Lijepo se provedite danas, žao mi je što sam daleko pa vam se ne mogu pridružiti.
Da sam makar na pola puta, sigurno bih bila s vama.user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 317
9.10.2010 10:12:23   
Visnja RR
danas nam je divan dan , divan dan divan dan ..... user posted image user posted image
evo mene s viklerima na glavi i sminkam se...a trema me pukla ko da idem na vjencanje... (tda je nisam imala user posted image  ako me sjecanje sluzi)

03.04.`08

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 318
9.10.2010 10:18:37   
jasmin
Visnjich,prenesi pozdrave tamo od nas s rr.
A dobra si ako nisi imala tremu kad si se udavala :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 319
9.10.2010 10:23:08   
Visnja RR
hvala jasmin... cmoknuci bebice za tebe... user posted image i njezno povuci za uho da porastu veliki user posted image
ko ne moze doci moze cuti oko 12 : 30 bice uzivo javljanje iz zanzibara za RSG user posted image

03.04.`08

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 320
9.10.2010 10:26:23   
Anoniman
SRETNOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 321
9.10.2010 11:14:28   
Visnja RR
Gorazde stiglo u SA user posted image ...
sto je danas lijep i suncan dan user posted image  vidimo se veceras user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
9.10.2010 11:33:32   
scarlett
IZVORNA PORUKA: Dida79

Nema me par dana i ovdje odmah dernek se napravi user posted image
Ne mogu nista obecati ako stignem pa makar deset minuta da vas sve pozdravim a specijalno nase herkeuser posted image

Dida moraš doći, pa znaš da ti dugujem piće user posted image  user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 323
9.10.2010 12:30:11   
mala86
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ko ne moze doci moze cuti oko 12 : 30 bice uzivo javljanje iz zanzibara za RSG user posted image

evo cekamo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   radio ukljucen

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 324
9.10.2010 15:15:15   
Anoniman
Evo da se prijavim da sam upravo dosla sa partija. Bilo je preeeeeedivno, odazvao se veliiiiiki broj nasih humanih zena, djecica se lijepo igrala i ....ma ne znam sta da vam pisem. Svima su bile oci pune suza i sjete i srece...
Nasi malisani su premedeni djecaci, mashAllah, napredne i lijepe bebe. I jako lice.  Fotkali smo se na sve strane i bice more slicica.
Jos sam pod jakim utiscima i ne mogu se sabrati da to sve bas lijepo opisem.
Samo jedno je jasno "SRCE NAM JE KO PLANETA"!I dragi Allah je dao svakome nafaku...i ljubav, iako u jednom trenutku izgubimo sve...
Djecaci moji mili, ljubi vas teta A. i citav zivot cu pamtiti Demirov miris...Da vam dragi Allah da svu srecu ovog svijeta, a tetki svaki prinesen zalogaj vasim malim ustascima nagradi i na ovom i na onom svijetu.
Jos cu se javiti...

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 9.10.2010 15:16:56 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *