Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 19:06:42
Anoniman
niki ja taman to htjela da pitam... pretpostavljam da je hladnije u Sarajevu, ali za svaki slucaj ja cu se malo utopliti... kod nas je danas bilo tako hladno, mirisao je snijeg...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 21:20:17
Hanady RR
evo i našeg, pa recimo konačnog spsika spiska Međutim, napominjem da će sirgurno doći neke članice ili neke mamae koje će donijeti svoj prilog a da nisu naše članice, to nas raduje i svi su dobrodošli jer ustra je dan otvorenih vrata u Zanzibaru gdje ćemo proslaviti rođendan našim bebama iz Goražda.
I to je to...
drage moje sa radošću vas sutra očekujem. Drago mi je da smo pokazale da smo veliki ljudi i da teška vremena nisu pomutila naš osjećaj za dobrotom.
Jesam li vam rekla kako sam ponosna što sam dio vas i vi dio mene. Ringeraja the best
< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.10.2010 21:22:13 >
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 21:45:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: anidla
nego noa, jesi ti skontala na kraju, prvo cevapi ili pravac zanzibar?
ja cu prvo na cevape a ona đe hoce
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 21:45:39
Anoniman
od onih sto sam spominjala doce nuny i secer , one su se javile a doce i malaja i happy sa djecicom...jedva cekam , noa ima li u vlaku kave
nema kave al imam ja termos solju 1 imas li ti ili cemo iz ove moje po pola anidla pusti ti nikitu ona bi odma na cevape a ja sam da glasamo pa da izaberemo najbolju opciju
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 21:48:02
anidla
IZVORNA PORUKA: noa
od onih sto sam spominjala doce nuny i secer , one su se javile a doce i malaja i happy sa djecicom...jedva cekam , noa ima li u vlaku kave
nema kave al imam ja termos solju 1 imas li ti ili cemo iz ove moje po pola anidla pusti ti nikitu ona bi odma na cevape a ja sam da glasamo pa da izaberemo najbolju opciju
more
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 21:58:40
M kao Mama
A, jeste, obečala, ali slagala, jeb..., znaš kako je kad ima neozbiljne ljude oko sebe, ovaj komšija što je mašinovođa na bolovanju, a onaj amidžić od dajdžića od zetovog tetka jutros izašao iz noćne, tako da od Pazarića ništa u dolasku, možžžžždddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u povratku, ali Šved je tu, nema da fali, kažem ti ja, a Bogami ponesite Vi i pile, dug je put