|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
8.10.2010 18:29:49   
nikita
mama2009 drago mi je da cu vidjeti tebe i curuuser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 276
8.10.2010 18:59:46   
nikita
sarajke treba li nam kaput ?

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 277
8.10.2010 19:06:42   
Anoniman
niki ja taman to htjela da pitam... pretpostavljam da je hladnije u Sarajevu, ali za svaki slucaj ja cu se malo utopliti... kod nas je danas bilo tako hladno, mirisao je snijeg... 

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 278
8.10.2010 19:14:46   
Honey3
u Sarajevu je danas bilo sto bi rekli "zubato sunce",sijalo ali nije grijalo,bilo je bas hladno,nekakav vjetar hladan,utoplite se vi finouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 279
8.10.2010 19:19:56   
assmiras
Evo i nas, nadam se da nije kasno da se sad prijavimo da i mi dolazimo?????
Assmiras i Selma

Visnja tebe cemo trazit da i mi damo svoj prilog :)....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 280
8.10.2010 20:53:06   
Visnja RR
sad sam dosla iz Zanzibara ...cekaju nas user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 281
8.10.2010 21:03:13   
anidla
hercegovke, kad krecete sutra iz Mostara? ja cu rano ujutro ispratiti mm i Nou i onda sam sama...javite mi na vrijeme kad da vas cekam na stanici, ok?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 282
8.10.2010 21:16:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

hercegovke, kad krecete sutra iz Mostara? ja cu rano ujutro ispratiti mm i Nou i onda sam sama...javite mi na vrijeme kad da vas cekam na stanici, ok?

ako sve bude u redu oko 10,30 smo u SAuser posted image kakvo je vrijeme,sta da obucemuser posted image ovamo je brrrrrrrr zima

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 283
8.10.2010 21:18:41   
dinaa
Noa i ovamo je zima,danas je bas bilo brrrr!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 284
8.10.2010 21:19:44   
anidla
IZVORNA PORUKA: noa

ako sve bude u redu oko 10,30 smo u SAuser posted image kakvo je vrijeme,sta da obucemuser posted image ovamo je brrrrrrrr zima

obuci se slojevito, jer je napolju zima, a u zanzibaru toplo.

ja sad dosla s posla, smrzla se user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 285
8.10.2010 21:20:17   
Hanady RR

evo i našeg, pa recimo konačnog spsika spiskauser posted image
Međutim, napominjem da će sirgurno doći neke članice ili neke mamae koje će donijeti svoj prilog a da nisu naše članice, to nas raduje i svi su dobrodošli jer ustra je dan otvorenih vrata u Zanzibaru gdje ćemo proslaviti rođendan našim bebama iz Goražda.user posted image
user posted image

I to je to...

drage moje sa radošću vas sutra očekujem.
Drago mi je da smo pokazale da smo veliki ljudi i da teška vremena nisu pomutila naš osjećaj za dobrotom.

Jesam li vam rekla kako sam ponosna što sam dio vas i vi dio mene.user posted image user posted image user posted image
Ringeraja the bestuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.10.2010 21:22:13 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 286
8.10.2010 21:20:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dinaa

Noa i ovamo je zima,danas je bas bilo brrrr!

sto je rekao moj pametni tata ''ponesi ti sine kaput Bosna je to''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lako se skinuti ako bude vruce ha jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 287
8.10.2010 21:26:31   
dinaa
Bas tako user posted image user posted image user posted image user posted image  neka se kaput nadje za svaki slucaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 288
8.10.2010 21:39:05   
anidla
nego noa, jesi ti skontala na kraju, prvo cevapi ili pravac zanzibar? user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 289
8.10.2010 21:40:25   
nikita
od onih sto sam spominjala doce nuny i secer , one su se javile a doce i malaja i happy sa djecicom...jedva cekam , noa ima li u vlaku kaveuser posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 290
8.10.2010 21:40:51   
nikita

nego noa, jesi ti skontala na kraju, prvo cevapi ili pravac zanzibar? user posted image

ja cu prvo na cevape a ona đe hoceuser posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 291
8.10.2010 21:45:05   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita

ja cu prvo na cevape a ona đe hoceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 292
8.10.2010 21:45:39   
Anoniman

od onih sto sam spominjala doce nuny i secer , one su se javile a doce i malaja i happy sa djecicom...jedva cekam , noa ima li u vlaku kaveuser posted image

nema kave al imam ja termos solju 1 imas li tiuser posted image ili cemo iz ove moje po polauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anidla pusti ti nikitu ona bi odma na cevape a ja sam da glasamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da izaberemo najbolju opcijuuser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 293
8.10.2010 21:48:02   
anidla
IZVORNA PORUKA: noa

nema kave al imam ja termos solju 1 imas li tiuser posted image ili cemo iz ove moje po polauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anidla pusti ti nikitu ona bi odma na cevape a ja sam da glasamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da izaberemo najbolju opcijuuser posted image

more user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 294
8.10.2010 21:49:09   
M kao Mama
Halo, nema razdvajanja, ima švedski hastal, a ćevapčići za puta umotani da se uzmiriše vascijelia kompozicija, hahahaha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 295
8.10.2010 21:50:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Halo, nema razdvajanja, ima švedski hastal, a ćevapčići za puta umotani da se uzmiriše vascijelia kompozicija, hahahaha

halloooooo ti obecala si mezu u Pazaricu necu ja sa Svedjanima da jedemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 296
8.10.2010 21:50:40   
nikita
okle termoska s jednom soljicom majke ti đe je nađe ,
ako ces biti dobra da mi das pola jer u suprotnom moram nosit termisku od 2l

EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 297
8.10.2010 21:52:21   
Anoniman

okle termoska s jednom soljicom majke ti đe je nađe ,
ako ces biti dobra da mi das pola jer u suprotnom moram nosit termisku od 2l

donio mi muz iz Amerike veeeeeeelika termos šolja nije termos boca al dat cu ti polauser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 298
8.10.2010 21:58:40   
M kao Mama
A, jeste, obečala, ali slagala, jeb..., znaš kako je kad ima neozbiljne ljude oko sebe, ovaj komšija što je mašinovođa na bolovanju, a onaj amidžić od dajdžića od zetovog tetka jutros izašao iz noćne, tako da od Pazarića ništa u dolasku, možžžžždddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  u povratku, ali Šved je tu, nema da fali, kažem ti ja, a Bogami ponesite Vi i pile, dug je put 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 299
8.10.2010 22:01:11   
M kao Mama
Žene, ja gledam spisak i ne vidim Didu 79, jel ona zna za ovaj ročkias, ima li iko nje broj, da joj se javi, 

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *