|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda
9.10.2010 21:48:04   
dacy
drage moje žene smo da vam kažem SVAKA VAM ČAST user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.10.2010 22:03:50 >

Soul of My Soul

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 376
9.10.2010 22:09:09   
tweety
Svaka čast drage ženice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žao mi je što nisam mogla doći ali kao što sam već rekla sin mi je imao priredbu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tweety -- 9.10.2010 22:11:15 >

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 377
9.10.2010 22:12:44   
malena27 RR
Prelijepa gesta nasih forumasica! Svaka cas_t cure user posted image

Tako mi je zao sto nisam bila prisutnauser posted image , ali sam mislila na vas user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.10.2010 22:18:34 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 378
9.10.2010 22:14:43   
Hanady RR
ovo je gesta svih nas...svih članica ringeraje.user posted image
nemojte žaliti što niste bile fizički...sve ste vi sa nama bile.user posted image
ovu djecu nećemo zaboraviti, biće još prilika za druženja svih nas sa njima sigurna samuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 379
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
9.10.2010 22:19:51   
de_de

IZVORNA PORUKA: bebacha

Ostala sam bez teksta.samo mogu reci da je ovo nesto najbolje sto se moglo uradit za njih.jako mi je zao sto nisam bila danas s vama.

potpisujem. Svaka vam castuser posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 380
9.10.2010 22:24:34   
myb@by
Drage žene svaka vam cast na uspjesnoj organizaciji i sto ste pokazali toliko srce. Ja nazalost nisam stigla doci user posted image user posted image user posted image . Zao mi je, jer mi je Zanzibar bukvalno pred vratima user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 381
9.10.2010 22:25:48   
Mama3djecaka
Ostala sam bez teksta....nemogu da vjerujem da ima tako divnih zena kao sto ste vi...ovako nesto da organizujete....svaka vam cas_t..

< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.10.2010 22:28:17 >

Belmin 15.12.1999
Adi 28.6.2005
Dino 6.4.2008

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 382
9.10.2010 22:33:12   
dijana79
Svaka vam čast vi ste najhumanije žene svijeta   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam se sad isplakala  tužno je to što odrastaju bez majke  ne mogu ni zamisliti al vi ste im uljepšale makar jedan dan žao mi je što nisam bila sa vama na bilo koji način.

< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.10.2010 22:34:58 >

(odgovor članu Mama3djecaka)
Neposredna veza do poruke: 383
9.10.2010 22:34:43   
neki
Zenice moje drage,ja nemam rijeci zaista...Evo placem dok citam ovo sve i dok gledam male ljepotane na slikama,masallah kako su nam lijepi...Tako ste divne sve,a ja ne mogu a da se ne kajem sto nisam bila sa vamauser posted image user posted image user posted image
Ali sam Boga mi morala raditi,i to medjusmjenu,pa nisam mogla bas nikako dociuser posted image user posted image user posted image
Kao sto vec neko rece,nista na svijetu nije bitno,ni nacija,ni ko smo,ni odakle smo,vec samo jedno,a to je srce,ogromno srce koje posjedujemouser posted image user posted image user posted image
I kako jedno srce moze biti ispunjeno zacas malim stvarima...
SVAKA VAM CASTuser posted image user posted image user posted image
P.S.Nadam se da cu valjda nekada moci sto vise vas da upoznam(ja ko da zivim u Zimbabweuuser posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mama3djecaka)
Neposredna veza do poruke: 384
9.10.2010 22:37:08   
Visnja RR
neki draga... nema potrebe za "svaka VAM cast" ...napisi "svaka Nam cast"... i nama koje smo bile i vama koje niste mogle... svi smo mi RR porodica user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 385
9.10.2010 22:41:36   
veeseelaa
cure svaka čast user posted image divno ste ovo odradile! drago mi je zbog malenih dječaka
Sve slikice su super, dječica kao i mame su divne

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 386
9.10.2010 22:43:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo konacno moj izvjestaj i fotke

http://www.ringeraja.ba/clanak/proslavljen-rodendan-beba-iz-gorazda_490.html

Svaka rijec je suvisna!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 387
9.10.2010 22:45:16   
neki

neki draga... nema potrebe za "svaka VAM cast" ...napisi "svaka Nam cast"... i nama koje smo bile i vama koje niste mogle... svi smo mi RR porodica user posted image

Ama zeno draga,ja sam citav dan mislila na vas,vasa divna srca puna ljubavi i bila sam ljuta na sebe(i na seficu) sto nisam bila u prilici da dodjemuser posted image user posted image user posted image A ionako mi se ne da nikako da dodjem na bilo koju RR kaficu,a ovo mi je prelilo casuuser posted image Taaaaako sam se isplakala,jos kad sam vidjela slikeuser posted image user posted image user posted image
I jeste,svaka vam cast,koje ste pored more svojih obaveza,nasle vremena da ovim ljepotanima uljepsate jedan danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A mi koje smo nazalost bile sprijecene,nadam se aBd da cemo ubuduce moci biti uz vasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 388
9.10.2010 22:45:27   
mama_debeljuca

evo konacno moj izvjestaj i fotke

http://www.ringeraja.ba/clanak/proslavljen-rodendan-beba-iz-gorazda_490.html

Prelijepa priča user posted image
Nemam riječi, zaista. Ovo se ne može pročitat i pogledat slike a da se ne isplače user posted image Toliko ste me ganule svojim VELIKIM SRCEM!!! Svaka čast!user posted image user posted image

< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 9.10.2010 22:46:13 >

:-)

Neposredna veza do poruke: 389
9.10.2010 22:45:29   
malena_t
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je danas bilo prvi put da se družim s vama i svakoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malen dječacima želim svu sreću ovoga svijetauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena_t -- 9.10.2010 22:47:34 >

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 390
9.10.2010 22:46:14   
reallove
zenice drage,svaka vam castuser posted image user posted image vidjela sam slike,duse drage kako su medeniuser posted image user posted image ..ljubim vas sve puno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 391
9.10.2010 22:48:10   
Anoniman
ja stigla kuci..puna nekih cudnih emocija izljubila svoje usnulo djete i skontala da vise necu praviti od muhe slona i da cu zahvaliti Bogu sto mi je dao sve sto imamuser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 392
9.10.2010 22:54:25   
Anoniman
Konacno mogu da pustim suze da teku i da bez sustezanja pustim svoje emocije koje su me drmale cijeli dan... Hvala Bogu prvenstveno jer sam dovezla bez problema, a noge su mi se tresle i trnile svakim kilometrom... Sto sam bila blize, to je srce vise tuklo... Onoga momenta kad sam vidjela Visnju da me ceka, "naredila" sam svom srcu da bude jako i da izdrzimo sve to... I da, bila sam jaka i bila sam sretna, a sada... uhhhhhh...
Hvala... jednostavno Hvala... ne postoji druga rijec koju bih pronasla da vam barem mrvicu iskazem od onoga sto bih zeljela... da mogu kako prenijeti ovaj osjecaj na forum, rado bih, ali je neizvodivo... Ali nakon danas, ubijedjena sam da upravo VI RR ZENE znate o cemu pisem... I one koje su bile prisutne i one koje ovo citaju i gledaju slike...

Pored svega, sretna sam sto sam upoznala jos dosta predivnih zena i njihove pilice, presretna sam jer opet vidjeh moje prekrasne zenice sto ranije upoznah...

Zao mi je samo sto nisam mogla vise se druziti sa svakom od vas, jer zeljela sam makar par rijeci razmjeniti sa svakom... I sto kaze Visnja, nekada se i posvadjamo, ne slazemo u stavovima, ne razmisljamo isto, ali zato OSJECAMO ISTO...

HVALA VAM ZA SVE...user posted image

(odgovor članu mama_debeljuca)
  Neposredna veza do poruke: 393
9.10.2010 22:58:19   
mama2009
IZVORNA PORUKA: noa

ja stigla kuci..puna nekih cudnih emocija izljubila svoje usnulo djete i skontala da vise necu praviti od muhe slona i da cu zahvaliti Bogu sto mi je dao sve sto imamuser posted image

super stigle ste.....ja ispunila obecanje cekala vas da stignete user posted image user posted image user posted image user posted image

nego jeste li me tracale user posted image user posted image user posted image kad sam otisla

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 394
9.10.2010 23:00:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

super stigle ste.....ja ispunila obecanje cekala vas da stignete user posted image user posted image user posted image user posted image

nego jeste li me tracale user posted image user posted image user posted image kad sam otisla

jesmo malo al nista pretjeranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubi mi ono najmirnije djete na planetiuser posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 395
9.10.2010 23:02:51   
mama2009

IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hocu draga i ti ljubi krofnicu

p.s. vidimo se mi uskoro (eto mene dole)

jesmo malo al nista pretjeranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubi mi ono najmirnije djete na planetiuser posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 396
9.10.2010 23:24:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunny

IZVORNA PORUKA: Breskva

prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo...user posted image Vidim bile su i Mostarke ljepotice user posted image
Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna

Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila user posted image user posted image
ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznalauser posted image , prelijepa si mi, dječak je med...

user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 397
9.10.2010 23:28:14   
anidla
noaaaaaaaaaaaaaa user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 398
9.10.2010 23:30:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunny

prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo...user posted image Vidim bile su i Mostarke ljepotice user posted image
Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna

Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila user posted image user posted image
ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznalauser posted image , prelijepa si mi, dječak je med...

user posted image user posted image

meni falio Teufik,acudesa,Nuna da upotpunim dozivljajuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tajra stajala pored mene i nismo se upoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 399
9.10.2010 23:31:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

noaaaaaaaaaaaaaa user posted image

oooooooooo Cao pa nismo se vidjele 100 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *