|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
9.10.2010 19:15:51   
Apotekarka
Evo gledam slike i placemuser posted image ,ovim bebama sam proljetos preko putnice odnijela paket,bas mi se srce stegklo,ja sam dijete koje je ostalo bez majke i to mi valjda jos teze pada,ali hvala Bogu da jos postoje dobri ljudi...Svaka cast zene moje...ovaj put nisam sudjelovala  ovom svemu ali planiram kad bude plata uplatiti nesto je li i dalje na visnjin rac ili postoji neki drugi racun

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 351
9.10.2010 19:17:38   
w.pooh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 352
9.10.2010 19:20:51   
Anoniman
samo da se javim svima da smo stigli hvala Bogu super pa cu se javiti poslije sa svojim slikama i utiskima jer evo imam sijelo... HVALA VAM SVIMA OD SRCA 

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 353
9.10.2010 19:22:12   
Visnja RR
evo nasih bebica
Demir
user posted image
Hasan
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 354
9.10.2010 19:22:37   
Anoniman
prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo...user posted image Vidim bile su i Mostarke ljepotice user posted image
Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 355
9.10.2010 19:24:45   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 356
9.10.2010 19:25:01   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo nasih bebica
Demir
user posted image
Hasan
user posted image

:(:(:( Hvala vam cure sto ste bar jedan dan uljepsale nasim sirocicima.Koliko puta pogledam svoje malisane i pomislim kako bi se oni ovako mali snasli u svijetu sirocadi,kad nema ko da ih pomirise,pomazi,nahrani,da ih pokrije s onoliko ljubavi kako to radi mama.Neka Bog podari svako dobro teti koja brine o njima i svima vama koje ste izmamile osmjeh na njihovo lice.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 357
9.10.2010 19:35:45   
anidla
 evo i mene...

sad sam ispratila na voz nase drage nikitu i nou, kasnio im je voz...javice se kad stignu...

danas sam bila dio neceg velikog, humanog, i to ne mogu rijecima da opisem, ne postoje...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 358
9.10.2010 20:03:04   
jasmina_mm
Drage moje svaka vam cast na ovom, ja nazalost nisam ni znala za ovu akciju jer vec gotovo mjesec dana nemam interneta. Rasplakale ste me i zaista sam sad tuzna jer nisam bila dio ovoga, al nadam se da cu ubrzo dobiti net pa biti u toku svih desavanja
ljubim vas sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

Neposredna veza do poruke: 359
9.10.2010 20:04:30   
Nunny
Drage moje evo i mene posle duugo vremena...
Bilo mi je veliko zadovoljstvo ponovo vas vidjeti i druziti se s vama..
Za mali rockish ne znam sta da vam kazem ...predivno, prelijepo, tuzno, veselo...fantasticno...
Sad mi je nekako zao i jako sam tuzna sto nisam od mog malenog uspjela vise da se igram sa ovim dragim djecacima..
njihova tetka je zaista jedan veliki covjek da joj Allah da nagradu za sav trud..a i nasoj Visnji i svima na RR-u koji su pomogli nasoj djeci iz Gorazda da se danas osjecaju lijepo...

< Poruku je uredio Nunny -- 9.10.2010 20:07:45 >

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 360
9.10.2010 20:17:23   
Nunny
IZVORNA PORUKA: Breskva

prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo...user posted image Vidim bile su i Mostarke ljepotice user posted image

Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 361
9.10.2010 20:23:45   
Anoniman

user posted image

user posted image prelijepa si nunnyuser posted image jel ovo tvoj medenjak slatki

< Poruku je uredio felix -- 9.10.2010 20:24:16 >

Neposredna veza do poruke: 362
9.10.2010 20:24:43   
Saraya
IZVORNA PORUKA: Nunny

IZVORNA PORUKA: Breskva

Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila user posted image user posted image

A to si tiiiiiiiiiiiiiiii?! Preslatki ste, masallah...

Bambi, drago mi je da ste hairli doputovali i jedva cekam slike... user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 363
9.10.2010 20:27:24   
mama2009
drage moje, sretna sam sto sam dio porodice RR, danas mi Visnja nije dopustila da budem "slaba" al kad sam dosla kuci nisam mogla da ne isplacem se.....

sad sam razgovarala sa tetkom (teta Mersom) zvala me je da vam se svima zahvalim u njeo ime, danasnji dan nije zamisljala ovako, sretna je sto nas je upoznala.....placuci nam se svima zahvalila i kaze da je sve ovo iznad svih ocekivanja bilo....

bravo RR veliko hvala teti iz Zanzibara 

sretna i tuzna sam u isto vrijeme, sretna jer je RR ovu akciju uspjesno odradio, a tuzna koji je povod

veliki pozdrav za sve zenice koje sam znala i upoznala danas  slike idu malo kasnije

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 364
9.10.2010 20:39:06   
Nunny
Felix ovaj lijepi dio fotografije ti je moje srce...ko i sve mame za svojom djecom ja sam ti naprosto luda od ljubavi za njim...saljemo cmoke tebi i preslatkom Anelu...
hvala Saraya...ljubimo te :)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 365
9.10.2010 20:49:40   
ziki
Kako pogledam slike tako se i rasplacem. Draga djeca. Zao mi je sto nisam mogla danas da dodjem i da ih poljubim ali su mi u mislimauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 366
9.10.2010 21:10:45   
mama2009
evo slicica
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 367
9.10.2010 21:17:32   
Hanady RR
Ja se trudim da vam napišem svoje utiske...ali ne znam kako.
Kada se radosti i tuge mješaju...teško je riječi naći.
Toliko toga htjela bih reći ali ne nalazim u svom vokabularu riječ da svoju emociju današnju opišem.

I dok u sebi sve ne sastavim, svaku kockicu, svaku radost što sam upoznala divne naše žene, svaku radost što sam dio ove zajednicem svaku tugu što ta djeca žive bez mame...
pustiću vam slikice...one koje su uspjele...
300 sam ih uslikala a ni pola nije uspjelo...jer tresle su se ruke moje i protiv volje moje pa slike nisu najbolje.
Ovo što vama puštam dio je onoga što će biti na FB-u.

Posebno se želim zahvaliti vlasnicima Zinzibara...kako su samo divni, vlasnica je prelijepa humana žena...
njena dobrota, dodjeljenog prostora, zakuske za male i velike i na sve to novčanog priloga dirnula da vam ne mogu opisati.

naša Elma ''Elmini'' divne je torte napravila i donijela i sa nama se družila...

Igračke iu Baby centra...posebne su samo za naše dječake....user posted image

I sad evo ''teteke RR'' slike
Demir
user posted image

user posted image

Hasan
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 368
9.10.2010 21:17:41   
Visnja RR
evo konacno moj izvjestaj i fotke

http://www.ringeraja.ba/clanak/proslavljen-rodendan-beba-iz-gorazda_490.html

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 369
9.10.2010 21:26:10   
anidla

predivno user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 370
9.10.2010 21:27:00   
bebacha
Ostala sam bez teksta.samo mogu reci da je ovo nesto najbolje sto se moglo uradit ta njih.jako mi je zao sto nisam bila danas s vama.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 371
9.10.2010 21:27:27   
new mama
Svaka cast drage moje  kako ste ovo lijepo organizovaleuser posted image ,vidim da ste uzivale i  vi i  djecica,a posebno mi je drago za djecicu u ciju cast je rodjendan i bio organizovanuser posted image ,ja nazalost nisam bila,radila samuser posted image ,a tako mi je zao posebno sto je bilo nekih forumasica koje bi voljela da sam upoznalauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 372
9.10.2010 21:31:57   
Hanady RR

Prelijepa pričauser posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 373
9.10.2010 21:36:16   
Nunny
Visnja hvala jos jednom user posted image user posted image user posted image e ako mozes posalji mi porukom kad ce biti ona druzenja sto si mi govorila nisam bas sve popamtila 

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 374
   RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda
9.10.2010 21:38:19   
anidla
IZVORNA PORUKA: Nunny

Visnja hvala jos jednom user posted image user posted image user posted image e ako mozes posalji mi porukom kad ce biti ona druzenja sto si mi govorila nisam bas sve popamtila 

nunny, ljepotice user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.10.2010 22:04:20 >

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *