Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 23:04:13
neki
Meni je stvarno zao(ne stigoh ranije javiti),ali su me zvali na posao sutra od 10h do 17h Taaaaaaaako mi je zao sto necu biti dio svega toga sutra,i sto necu vidjeti divne zenice Djecici zelim sve najbolje u zivotu od srca,a vama lijep provod
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 23:11:06
Hanady RR
neki zaista mi je žao. ja sam sebe spremila da te čakam dole dok ne dođeš. nadam se brzoj prilici za viđenje uskoro.
A gore u kontaktu imaš adresu tačnu.... doći na posljednju stanicu i kreni prema domu zdravlja Ilidža ( brisevi grla i nosa) pitaj gdje dalje u grand cenatr...evo i adresa i broj igraonice . nemožeš fuliti nema šanse.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 23:22:33
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: anidla
nego noa, jesi ti skontala na kraju, prvo cevapi ili pravac zanzibar?
ja cu prvo na cevape a ona đe hoce
Nikita ima ti u vlaku kave Bar je bilo kad smo mi isle, samo moras pitati otpravnika da ti kaze u koji vagon da udes Jer samo je jedan u kojem ima caffe A cevapi hm, pokupi usput na stanici jedne u Zmaja, neces se pokajati... Ponesi i nama koje
A gore u kontaktu imaš adresu tačnu.... doći na posljednju stanicu i kreni prema domu zdravlja Ilidža ( brisevi grla i nosa) pitaj gdje dalje u grand cenatr...evo i adresa i broj igraonice . nemožeš fuliti nema šanse.
sutra cete upoznati i vlasnicu Almu ...divna zena ...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 10:09:35
mala86
joj kako je meni zao sto danas ne idem za Sa
sve dane mislim sta kako,ali nije bilo sanse da krenem sa L.sama vozom ili busmo,em je premalen,em je bas hladno
mama bi ga cuvala ali ona koristi zanje dane godisnjeg da obavi u selu sta treba,da sutra malo odmori,jer ce u poned.nakon 2 sedmice na poso
jos kad vidim koliko sam forumasica mogla upoznat
lijep provod cure i stavite nam slikice sto prije
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 10:12:23
Visnja RR
danas nam je divan dan , divan dan divan dan ..... evo mene s viklerima na glavi i sminkam se...a trema me pukla ko da idem na vjencanje... (tda je nisam imala ako me sjecanje sluzi)
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 10:23:08
Visnja RR
hvala jasmin... cmoknuci bebice za tebe... i njezno povuci za uho da porastu veliki ko ne moze doci moze cuti oko 12 : 30 bice uzivo javljanje iz zanzibara za RSG
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 12:30:11
mala86
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ko ne moze doci moze cuti oko 12 : 30 bice uzivo javljanje iz zanzibara za RSG
evo cekamo radio ukljucen
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 9.10.2010 15:15:15
Anoniman
Evo da se prijavim da sam upravo dosla sa partija. Bilo je preeeeeedivno, odazvao se veliiiiiki broj nasih humanih zena, djecica se lijepo igrala i ....ma ne znam sta da vam pisem. Svima su bile oci pune suza i sjete i srece... Nasi malisani su premedeni djecaci, mashAllah, napredne i lijepe bebe. I jako lice. Fotkali smo se na sve strane i bice more slicica. Jos sam pod jakim utiscima i ne mogu se sabrati da to sve bas lijepo opisem. Samo jedno je jasno "SRCE NAM JE KO PLANETA"!I dragi Allah je dao svakome nafaku...i ljubav, iako u jednom trenutku izgubimo sve... Djecaci moji mili, ljubi vas teta A. i citav zivot cu pamtiti Demirov miris...Da vam dragi Allah da svu srecu ovog svijeta, a tetki svaki prinesen zalogaj vasim malim ustascima nagradi i na ovom i na onom svijetu. Jos cu se javiti...
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 9.10.2010 15:16:56 >