Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 19:38:25
salmy
IZVORNA PORUKA: Bambi09
da Visnja, ipak fotoalbum je drugaciji... i nema bojazni da ce se vremenom izbrisati ili izgubiti... a to ce im biti uspomena za citav zivot... jutros sam cula sa tetkom Mersom... moram priznati da ni ja a ni ona nismo jos uvijek dosle sebi... Mersa je jutros plakala na telefon i par puta me pita jesam li ja znala za ovo sve? jesam li znala sta se sve sprema? tetka Mersa se svima puuuuuno zahvaljuje i porucila je svima da ste zene predivne i da ste zene velikog srca i predivne duse... porucila je svima da svakoj Bog da samo najbolje i da samo srecu dozive sa svojom djecom... iako sam bila dio priprema za proslavu, vjerujte mi da nisam mogla ni zamisliti da ce onako sve predivno biti... ljubim vas sve od reda...
p.s. eeeeee sad cu pokusati "azurirati" listu upoznatih forumasica... a presretna sam jer sam upotpunila raju s kojima sam iscekivala ono najljepse, svoje Nane.... fali nam samo LUNA04 ali nekad u zivotu nadam se da cemo se uputiti i ka Hrvatskoj...
Ja sam jos uvijek pod jucerasnjim utiscima sve je bilo predivno organizovano!!!! pusa za sve RR zenice i njihove male i velike
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:10:39
Anoniman
jako mi je žao sto nisam i ja mogla doci,djecak mi dobio turu pa ga nisam mogla ostavit,želim vam samo reci jedno veliko BRAVO za ovu akciju,svaka cast a djecica su predivna,cim ih pogledas prorade emocije,neka ih dragi Bog cuva i pruži im svu srecu koju su zaslužili
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:23:31
pocahontas
samo da i mi javnemo naše utiske - mi smo ipak bili, divno nam je bilo dječaci su med medeni ..Bože
Bravo za našu Višnju - našu Angelinu Jolie
upoznali smo dosta slatke djece, više djece nego RR mama jer smo bili skupa u šarenim lopticama i toboganima i sva sam bila u goloj vodi ganjajući svog malog indijanca.. koliko se sjećam upoznala sam chuchi i njenu slatku curicu, zatim nikitu (znala sam preko fb kako izgleda - uživo je bolja vjerujte mi nego preko slika, mada je svakako beton ), zaločastu nou , čini mi se i pahuljicu (neka me ispravi ako griješim), scarlett (ugodno sam iznenađena, divna je), frenkozu (nakon što sam blejila u nju par sekundi u liftu, pitam je: a jesi li ti ona FFFF - kaze ona Frenkoza, jesam )... a sahara se ne voli slikati, bas kao ni moj Raffi (taman ga pocalim u kadar, kad djeteta nigdje nema, ne moze taj da sjedi ).....
< Poruku je uredio pocahontas -- 10.10.2010 20:24:57 >
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:27:26
anidla
IZVORNA PORUKA: pocahontas
samo da i mi javnemo naše utiske - mi smo ipak bili, divno nam je bilo dječaci su med medeni ..Bože
upoznali smo dosta slatke djece, više djece nego RR mama jer smo bili skupa u šarenim lopticama i toboganima i sva sam bila u goloj vodi ganjajući svog malog indijanca.. koliko se sjećam upoznala sam chuchi i njenu slatku curicu, zatim nikitu (znala sam preko fb kako izgleda - uživo je bolja vjerujte mi nego preko slika, mada je svakako beton ), zaločastu nou , čini mi se i pahuljicu (neka me ispravi ako griješim), scarlett (ugodno sam iznenađena, divna je), frenkozu (nakon što sam blejila u nju par sekundi u liftu, pitam je: a jesi li ti ona FFFF - kaze ona Frenkoza, jesam )... a sahara se ne voli slikati, bas kao ni moj Raffi (taman ga pocalim u kadar, kad djeteta nigdje nema, ne moze taj da sjedi ).....
ti sve upoznala
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:29:52
Visnja RR
ali kad amidžinica fotka moje sunce je najljepse....
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:31:37
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ali kad amidžinica fotka moje sunce je najljepse....
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:37:55
pocahontas
IZVORNA PORUKA: anidla
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:38:28
pocahontas
IZVORNA PORUKA: noa
e cuj zlocas_tu nou
moraš prizanti da jesi, ali tako ne izgledaš - good for you pošto te nahvališe, ovo ja tebi da se malo spustiš šalim se naravski, super si onih par sekudni što prozborismo
< Poruku je uredio pocahontas -- 10.10.2010 20:39:55 >
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:44:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: new mama
e cuj zlocastu nou
e "zloco" bas mi je zao sto te ne upozna,ali bas nisam mogla doci
bila je jedna forumasica koja mi je licila na tebe pa te nisam danas stavila na spisak onih koje su mi falile da se ne provalim jer nisam upratila da si pisala da ne mozes doci
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:45:24
new mama
IZVORNA PORUKA: new mama
e cuj zlocastu nou
e "zloco" bas mi je zao sto te ne upozna,ali bas nisam mogla doci
bila je jedna forumasica koja mi je licila na tebe pa te nisam danas stavila na spisak onih koje su mi falile da se ne provalim jer nisam upratila da si pisala da ne mozes doci
Ma ne bi ja tebe fulila da ti se ne javim ,pa ne dijelim ja sa svima Kaku
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:54:21
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Pocahontas, Rafi sve plaviji i plaviji Meni to nešto sumnjivo
A predivan je!
moram da izvlacim moju jetrvu .... i otac mu je bio skoro bjel kolko je bio plav do 5-e godine pocy zapamti ovo izvlacenje pa vrati...znaš da me MM zeza da je bilo nekih Rusa i Sveđana na moru kad je asja nastala
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 20:58:18
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Pocahontas, Rafi sve plaviji i plaviji Meni to nešto sumnjivo
A predivan je!
moram da izvlacim moju jetrvu .... i otac mu je bio skoro bjel kolko je bio plav do 5-e godine pocy zapamti ovo izvlacenje pa vrati...znaš da me MM zeza da je bilo nekih Rusa i Sveđana na moru kad je asja nastala
misliš i čeha..ma ja uvijek mogu reći da je plav na strinu i rodicu Asju uh odosmo la šefice OT momački