|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi sa forumom
31.8.2009 11:50:34   
camm
pp sam tek danas procitala nisam mogla ovih dana
ma skoro nikad.
sms jedan poslala kaze greska neka user posted image user posted image

ma joj ja se nisam nikako snasla od prve promjene ovog foruma al bar znam naci osnovno
a ovo novo nema vezeuser posted image

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 301
31.8.2009 13:34:37   
Swatkish
Mozda niste skontale, ali SMS-ovi rade, iako se ukazuje neka greska..
Pokusajte na svoj mob poslati, pa cete vidjeti da ce poslati poruku.. I onda opet imate 10 poruka dnevno user posted image   user posted image
Ne zabiljeze nista, ali SMS prolazi user posted image   user posted image

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 302
31.8.2009 20:42:37   
malena27 RR
Sta nam se desava s forumom? Mene bode u oci sto su clanice prisutne, a ustvari nisu. Cak je i nasa rahmetli Medolino prisutna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...To me i potaklo da zamolim one koje uredjuju nasu Ringeraju da sto prije reaguju na ovaj moj post, jer je stvarno tuzno da osoba, koja nije s nama, bude prisutna.

Hvala.

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Swatkish)
Neposredna veza do poruke: 303
12.9.2009 23:13:15   
Anoniman
ja imam problem, ne znam da li je to samo kod mene, zasto ne mogu da vidim rasprave u kojima ucestvujem koje su kreirane od strane drugih forumasica? kada odem na "moja ringeraja" u lijevoj strani bi trebale biti "nase rasprave" kojih nema, a u desnoj strani "moje rasprave" koje stoje vidljive?
ne kontam

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 304
13.9.2009 12:04:36   
Anoniman
user posted image Ni ja već dva dana ne vidim spisak rasprava u kojima učestvujemuser posted image , pa teme moram da tražim u pretraživaču ili u spisku promijenjenih tema.

< Poruku je uredio pingpong -- 13.9.2009 12:05:25 >

(odgovor članu Rabi)
  Neposredna veza do poruke: 305
15.9.2009 18:42:17   
Ex Yu
Gdje mi je pobjegla Moja ringeraja i moj profil nemogu naci ono kad ispod pise moj profil privatne poruke ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 306
15.9.2009 19:00:38   
MELLI
user posted image user posted image
kod mene sve štimauser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 307
18.9.2009 11:30:53   
neki
Opet ne ferceraju SMSuser posted image user posted image user posted image Ja se juce naklatila,i poslala ih muzu hejbet,a on ni jednu nije dobiouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 308
18.9.2009 11:41:53   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: neki

Opet ne ferceraju SMSuser posted image user posted image user posted image Ja se juce naklatila,i poslala ih muzu hejbet,a on ni jednu nije dobiouser posted image user posted image user posted image

Da, ne rade poruke user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 309
30.9.2009 21:09:40   
Anoniman
Hmmm, kad otvorim bilo koju temu, svaki korisnički ticker se vidi iako ne kliknem na njega, a tekst postova je zbijen u uzani pravougaonik... valjda kontate.
Je l' to do mene il' je i drugima tako?

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 310
30.9.2009 21:17:01   
Leva
Kod mene isto user posted image
Nisam znala da toliko clanica ima tickere user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 311
30.9.2009 21:38:20   
ljubičica 28
Nije do tebe user posted image user posted image
I kod mene je isto user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 312
30.9.2009 21:42:19   
Anoniman
mene izbacuje nakon svakog posta koji napisem... evo sad kad kliknem "potvrdi" izbacice me i moram ponovo otvarati stranicu i ponovo se prijavljivati... i tako do beskonacnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
  Neposredna veza do poruke: 313
30.9.2009 22:51:51   
Visnja RR
malo su se mjenjale boje... strpljenje ! user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
30.9.2009 23:32:26   
ena23
Evo ja nemam problem s forumom nego mi nesto smeta... Jel mogu ovdje da se zalim?? user posted image

Naime, meni smeta sto ove automatske poruke (znaci ono kad neko posalje da vidis njegov album ili ono kad se tek uclanis pa ti dodje pozdrav na mail...) pocinju sa "bok"... mislim, nemojte me pogresno shvatiti molim vas, nemam nista protiv hrvata ili hrvatskog jezika, ali koliko ljudi u bosni se pozdravlja na taj nacin? Kontate vec sta hocu da kazem, jel de?
Pa eto prijedlog nam novoj administratorici da se to promjeni u "pozdrav", "dobar dan" ili sta vec, ako to, naravno, smatra bitnim...

pozdrav

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 315
1.10.2009 12:54:57   
Visnja RR
promjenicu to user posted image

03.04.`08

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 316
2.10.2009 20:31:06   
acudesa
Ja isto moram nešto da pitam-ljudi, jesam li ja smotana ili je ovaj naš pretraživač kompikovanuser posted image
ja sam od 100 pretraživanja 3 puta dobila rezultat
kako se najjednostavnije koristi?
(a da vaki ne viđoh nikaduser posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 317
2.10.2009 20:58:58   
Nunichi
Ne znam kako ga ti koristis...ali ja nekako po sjecanju trazim. Uglavnom se sjetim jedne rijeci iz  teme (ako znam da je vec bila) i izbaci mi. Mene super sluzi. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 2.10.2009 20:59:32 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 318
2.10.2009 21:47:55   
acudesa
pa uradim to-ali ništa

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 319
2.10.2009 22:04:07   
Anoniman
acudesa, i meni se desava ista stvar...
bez obzira kako god da ukucam rijec za pretragu, izbici mi da trazeni pojam ne postoji...
ne mogu vjerovati da bas niti jedna tema ne sadrzi makar tri slova od trazenog pojma...
naravno, prestala sam odavno koristiti trazilicu, nego po sjecanju trazim temu ili otvaram sve pdf redom

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 320
2.10.2009 22:24:22   
Dida79
Ista stvar je i kod mene nikada ne uspije nista pronaci i uvijek trazeni niz je presirok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 321
2.10.2009 22:41:09   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Bambi09

acudesa, i meni se desava ista stvar...
bez obzira kako god da ukucam rijec za pretragu, izbici mi da trazeni pojam ne postoji...
ne mogu vjerovati da bas niti jedna tema ne sadrzi makar tri slova od trazenog pojma...
naravno, prestala sam odavno koristiti trazilicu, nego po sjecanju trazim temu ili otvaram sve pdf redom

isto, ali me smoriuser posted image
ma garnt ima neka caka-ali koja?????????
jedino kako mi izbaci-kad upišem samo autora

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
3.10.2009 0:06:02   
Visnja RR
hm user posted image

pa ja kad nesto trazim ukucam jednu ili dvije rijeci... i izbaci mnogo toga... pa se malo zarovim i potrazim sto me zanima...
mozda nekad malo zakoci server , ko zna? user posted image
meni se jos nije desilo

a kako vi trazite ? user posted image

03.04.`08

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 323
3.10.2009 0:51:50   
acudesa
ukucam minimalno tri slovauser posted image  (pojam, riječ i li više njih ali ništa, kontam da ne zeznem šta u onom vremenskom filteru ali sve sam probavala, ma do mene je 100%

Neposredna veza do poruke: 324
14.10.2009 22:24:41   
Anoniman
cijeli dan nikako ne mogu otvoriti "MOJA RINGERAJA" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *