Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mozda niste skontale, ali SMS-ovi rade, iako se ukazuje neka greska.. Pokusajte na svoj mob poslati, pa cete vidjeti da ce poslati poruku.. I onda opet imate 10 poruka dnevno Ne zabiljeze nista, ali SMS prolazi
Sta nam se desava s forumom? Mene bode u oci sto su clanice prisutne, a ustvari nisu. Cak je i nasa rahmetli Medolino prisutna ...To me i potaklo da zamolim one koje uredjuju nasu Ringeraju da sto prije reaguju na ovaj moj post, jer je stvarno tuzno da osoba, koja nije s nama, bude prisutna.
ja imam problem, ne znam da li je to samo kod mene, zasto ne mogu da vidim rasprave u kojima ucestvujem koje su kreirane od strane drugih forumasica? kada odem na "moja ringeraja" u lijevoj strani bi trebale biti "nase rasprave" kojih nema, a u desnoj strani "moje rasprave" koje stoje vidljive? ne kontam
Hmmm, kad otvorim bilo koju temu, svaki korisnički ticker se vidi iako ne kliknem na njega, a tekst postova je zbijen u uzani pravougaonik... valjda kontate. Je l' to do mene il' je i drugima tako?
Kod mene isto Nisam znala da toliko clanica ima tickere
Naime, meni smeta sto ove automatske poruke (znaci ono kad neko posalje da vidis njegov album ili ono kad se tek uclanis pa ti dodje pozdrav na mail...) pocinju sa "bok"... mislim, nemojte me pogresno shvatiti molim vas, nemam nista protiv hrvata ili hrvatskog jezika, ali koliko ljudi u bosni se pozdravlja na taj nacin? Kontate vec sta hocu da kazem, jel de? Pa eto prijedlog nam novoj administratorici da se to promjeni u "pozdrav", "dobar dan" ili sta vec, ako to, naravno, smatra bitnim...
pozdrav
Ja isto moram nešto da pitam-ljudi, jesam li ja smotana ili je ovaj naš pretraživač kompikovan ja sam od 100 pretraživanja 3 puta dobila rezultat kako se najjednostavnije koristi? (a da vaki ne viđoh nikad )
< Poruku je uredio Nunichi -- 2.10.2009 20:59:32 >
acudesa, i meni se desava ista stvar... bez obzira kako god da ukucam rijec za pretragu, izbici mi da trazeni pojam ne postoji... ne mogu vjerovati da bas niti jedna tema ne sadrzi makar tri slova od trazenog pojma... naravno, prestala sam odavno koristiti trazilicu, nego po sjecanju trazim temu ili otvaram sve pdf redom
acudesa, i meni se desava ista stvar... bez obzira kako god da ukucam rijec za pretragu, izbici mi da trazeni pojam ne postoji... ne mogu vjerovati da bas niti jedna tema ne sadrzi makar tri slova od trazenog pojma... naravno, prestala sam odavno koristiti trazilicu, nego po sjecanju trazim temu ili otvaram sve pdf redom
isto, ali me smori ma garnt ima neka caka-ali koja????????? jedino kako mi izbaci-kad upišem samo autora
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.