Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Album fercera ali ali kada uzmem listati od samog pocetka da mi dvije slike i to je to. Moram otici na prikazivanje svih slika pa kliknuti na trecu da bi mogla listati dalje...Dobro je ako shvatite sta sam zeljela reci
Mislim da su sinoć sve ovisnice o RR poludjele zbog kočenja foruma Doduše ni meni nije bilo svejedno ali bar sam mogla na miru pogledati film da ne mislim o čemu vi mahalate
Skontala sam gdje zapinje album. U slucaju da izbrisete neku fotografiju pa kada dodjete do tog mjesta ne ide dalje, samo imate opciju nazad....eto, ako to ikoga od admina zanima uopste
ja vec 10 dana nemogu otvorit jelu poruku kad ides na onaj direktni pregled moja rr pa odma na poruke nego moram ispod otvorit moje poruke pa onda procitati
a kad pisem i pritisnem razmaknicu odleti mi dole negdje na kraj ili se slova pomjesaju pa moras izaci i opet uci da napises kako treba
i kad sam vec tu da kazem da mi i azuriranje novih vijesti slabo ide .... posljednje na forumu (ono sa desne strane) mi se nemjenja redovno a i kad udzem na pojedini PDF nepocrni mi da ima neka novost ali kad udzem vidim da nije posljednji post koji sam zadnji citala
ja vec 10 dana nemogu otvorit jelu poruku kad ides na onaj direktni pregled moja rr pa odma na poruke nego moram ispod otvorit moje poruke pa onda procitati
ovo se desava kad onaj ko ti salje poruku ne napise naslov poruke, nego odmah pise tekst poruke i kao takvu je salje... zato je moras na ovaj nacin kako si opisala i otvoriti... sljedeci put opomeni toga ko ti pise poruku da napise i naslov
< Poruku je uredio Dina RR -- 20.8.2009 11:21:04 >
I kod mene je tako, bas mi ide na zivce stalno blinka ona kovertica , a ja je ne mogu otvoriti. Kao sto Dina napisa nema poruka naslova , ali ja ne mogu nikako da je otvorim.
< Poruku je uredio Crvena -- 20.8.2009 16:31:55 >
Crvena nemoj otvarati direktno onda na link gdej poruka nego spusti misem dole na kraj stranice i pise privatne poruke pa otvori sanducic i tu procitaj poruku
Ja ni to ne mogu da uradim. Ni na jedan nacin ne mogu da otvorim cijelu poruku...a poruka ima naslov!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.