Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imam pitanjce . Zasto ne mogu pristupiti albumima? Uopste mi ne daje mogucnost da ih otvorim. Naravno govorim o javnim albumima. Kliknem na "albumi", on nesto izvrrti i vrati me na pocetnu stranicu. To se desava vec par dana.
Imam pitanjce . Zasto ne mogu pristupiti albumima? Uopste mi ne daje mogucnost da ih otvorim. Naravno govorim o javnim albumima. Kliknem na "albumi", on nesto izvrrti i vrati me na pocetnu stranicu. To se desava vec par dana.
I meni isto
mama alma, imam ti isti problem... sinoc sam htjela i laptop i sve izbaciti kroz prozor, al se sjetih da je mozda do stranice, pa odustadoh... i evo potvrda imas i ti isti problem sreca ne bacih laptop
meni trazi konekciju svaki klik i onda mi izbaci onaj fazon greska send error ili don't send error... ja i slala i nisam slala i kriza i sve i nista ... bljakica
Albumi odavno ne ferceraju, za konekciju ne znam, kod mene je sve u redu. A povrh svega administrator nam je na godišnjem odmoru, tako da ... bolje da ja ne govorim.
maločas sam se čula sa našom forumašicom travnicankom, ona je sutra u Sarajevu i voljela bi da se organizuje kafa. Ona ima moj broj i zvala me je, ja sam htjela postaviti temu o tome, međutim ne mogu, sve mi pokazuje kao eror, pa evopostavljam ovdje, budući da sam sad došla sa puta i da sam sloljnjena, a sutra akobogda putujemo na more, nisam sigurna da li ću doći na kafu, ali trudit ću se da dođem.
Eto, samo molim moderatore da premjeste ovu temu negdje gdje joj je mjesto, pa da vidimo ima li kandidata za tu kafu.
Ok, mami i višnja hvala, ja evo sad opet imam posla, zvali su me nešto hitni na poslu, lud dan, nema šta, tako da ako ne budem tu, vi ovo premjestite, molim VAs, ako se ikada stanje stabilizuje
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.