Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo ovu stranicu tj.pdf mogu da otvorim!Pa moram se pohvaliti da mi je dijete pojelo palacinak.doduse pola ali eto,prvi put Odbolkirajte stranicu brzo :Dok se sve sredi pojesce i drugu polovinu
I ja imam iste probleme...Apelujem na one koje nemaju ovakvih problema (ako ih ima) da pisu malo i na nekim dr. temama jer samo mogu otvoriti ove zadnje razgovore. Visnja duso- procitala sam pp i potvrdjujem da imam iste probleme ali strah me odgovoriti na poruku da mi i ovo malo jada ne blokira .
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Samo ovu stranicu tj.pdf mogu da otvorim!Pa moram se pohvaliti da mi je dijete pojelo palacinak.doduse pola ali eto,prvi put Odbolkirajte stranicu brzo :Dok se sve sredi pojesce i drugu polovinu
T i si meni kraljica a ovo da je pojeo palačinak ima da prenesemo na odgovarajuću temu čim se izvrši deblokada!
Sad sam malo cunjala po ostalim ringerajama,Hrvatskoj,Srbijanskoj ,kukaju i oni,iste ih muke snašle! Ovo je globalni rr problem,ko zna sta nam administracija sprema
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.