Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moze li mi neko reci kolika treba biti velicina slike da bih je postavila kao avatar???Tamo pise 73x73 i ja tako napravim kaze da je prevelika???U cemu je problem???
< Poruku je uredio SelmydZanky -- 17.7.2009 23:37:48 >
Moderatori, administratori... Forum opet šteka... PP ne prolaze, meni žene pišu ne vidim PP uopšte, ja ženama odgovaram, još se nakucam, PP neće da prođe. A evo primjetim da ni ankete ne rade, tj. ja uopšte ne mogu glasati, piše da sam dala glas na svakoj!? Hajd' to mi i nije bitno, ali je bitno da sve ostalo fercera, jer ne zaboravimo, vlasnik portala zarađuje zahvaljujući našoj aktivnosti na forumu i posjećenosti istog...
Suzana... meni sve ok radi nazalost mi ne mozemo nista pomoci kad su problemi s forumom u pitanju, vjerovatno Admini neso cackaju :) strpi se, proci ce :) puse djecacima
meni se stalno javlja ta prijava pa se ja klasično prijavila ali opet krenulo se pojavljivati...i ukucam pravu lozinku i neče...pa več sam poludila od gašenja tog prozorčića...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.