Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni se nepojavi error cim otvorim PP u onom prozoricu mi se otvori neka stranica lijeva ,,, kao searh i nemogu se vratiti jer nema ni stop ni back ... mozd aje do mozille
meni se nepojavi error cim otvorim PP u onom prozoricu mi se otvori neka stranica lijeva ,,, kao searh i nemogu se vratiti jer nema ni stop ni back ... mozd aje do mozille
i meni se ovo desava ali ja samo kliknem na refresh i ne bude vise nikakvih problema... a sto se tice sms-a ni jedan nisam mogla poslati danas... ali hajd i ne koristim bas toliko ali eto kontam reko mogla sam, al ne ide... ali ja imam jos jedan problem, eh sad ne znam jeli do mene ili... kad god napisem neki post, obavezno mi svaki put zaledi ekran, ide ono klasicno not responding i end task i opet Jovo nanovo prijavljivanje i otvaranje tema... da li jos neko ima takav slucaj?
< Poruku je uredio Bambi09 -- 25.8.2009 22:41:15 >
Nemogu da otvorim pp,otvorim onaj dio gdje stoje poruke ali kad kliknem da mi otvori poruku nista se ne desava...imam dvije pp.
1.Misure drago mi je da si rijesila problem 2 Sarayka o tome sam pisala na temi"Cijene vrtica i produzenog boravka u vasem gradu"i prezadovoljna sam.Hvala.
da li sam ja toliko smotana ili je do moga kompa, kada hocu staviti sliku na bilo koji pdf, temu, ne mogu nikako drugacije osim da prekopiram direktni link, a unazad par dana mogla sam normalno da postavim sliku i cim otvorim temu da odmah prikaze sliku koju postavim, pa molim one koji znaju da mi objasne u cemu je caka... hvala unaprijed
Ovo nije problem, ali ne znam gdje da napišem. Šta se desilo pa trenutno imamo 12 stranica aktivnih korisnika?? Dosad su obično bile 1-2-3 stranice. Mislim, pozitivno sam iznenađena....
Ovo nije problem, ali ne znam gdje da napišem. Šta se desilo pa trenutno imamo 12 stranica aktivnih korisnika?? Dosad su obično bile 1-2-3 stranice. Mislim, pozitivno sam iznenađena....
Trenutno ne rade PP, a ni sms (do sms-a mi i nije toliko..) Baš me ljuti ovo, bilo bi fer i korektno da nemamo stalno ovih problema. Toliko bar zaslužujemo. I da, vizuelno dio RR sa PP je katastrofa, vrlo, vrlo nepregledno i zbunjujuće.
Draga i ja sam to primijetila od neki dan,stalno po 7,8 stranica aktivnih korisnika
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.