Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Po mom misljenju je najveci problem pretraga na ovom forumu... ukucas nesto trazis prodjes 10 stranice a nigdje veze to sto si pregledala... cak i prikazuje neke linkove od tema koje nepostoje... to bih se trebalo pod hitno srediti!!!
Niko nije imao problema sa ulaskom na forum juce i danas? Znam da bebano jeste i ja Tacnije na sve sam mogla uci stranice osim RR (bilo koji RR)
Tacno tako Visnja. Od subote uvece i juce cjeli dan nisam mogla pristupiti RR. Pisalo je nesto kao "page has been broken" nesto u tom stilu. Evo jutros je ok .
Nemam problem sa forumom ali mi na email dolazi nešto ovako Obavještenje o naročilu od Ringeraja.ba za mene pokaži detalje 17. 10. (Prije 7 dana) acudesa Cucla-kaučuk ili silikon? ja sam se uvijek pitala koju da kupim, pa sam kupovala silikonske, izgledale mi ljepše i dugotrajnije, dok nisam saznala da su kaučukove zdravije (ako neko ne zna, to su one smeđe što su se koristile još kad smo mi bili djeca ) naknadno sam čula da ove silikonske imaju neke loše uticaje na zdravlje, pa eto, koje je vaše iskustvo sa ovim, šta vi mislite?
i meni je isto vec 7 dana i tako i kad otvaram neke teme zaglavi se onda moram ponovo ulaziti skroz ugasiti pa ponovo neznam da je do kompa jer sam ga tek formatirala kolacici obrisani al me pravo zeza onda moram snimiti tekst pa iz vise puta postati ...
Dina svaki put kad napises markiraj tekst i snimi ga da nemoras pisati ponov meni se to stalno desava
i kod mene isto sve nesto na silu a slike nemogu nikako da ubacim kad pisem tekst pa recimo da pokazem sliku,i ako znam kako se postavlja slika dodavala sam je milion puta sad nece pa nece....
meni se sinoc pojavio novi problem a evo i danas... nikako ne mogu da odgovorim clanici Nunichi na PP niti da joj poslajem novu. kada kliknem na posalji na vrhu stranice mi se pojavi crvenim slovima ispisano "Unesite sve potrebne podatke" nismo se svadjale i nije me blokirala (bar ja mislim):):):):) Nunichi jesi li to tamo kakvu zavrzlamu napravila?
salu na stranu stvarno samo njoj ne mogu poslati PP
meni se sinoc pojavio novi problem a evo i danas... nikako ne mogu da odgovorim clanici Nunichi na PP niti da joj poslajem novu. kada kliknem na posalji na vrhu stranice mi se pojavi crvenim slovima ispisano "Unesite sve potrebne podatke" nismo se svadjale i nije me blokirala (bar ja mislim):):):):) Nunichi jesi li to tamo kakvu zavrzlamu napravila?
salu na stranu stvarno samo njoj ne mogu poslati PP
Ma nisam te blokirala, gluho bilo. I ja razmisljam sta ti je, sto ne pises. Nisam nista cackala...nemam pojma sta se desava. Ali pp cekam. Ljubim!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.