Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ne mogu da nađem gdje se nalazi ona velika zagrada što mi treba kad hoću link slike da postavim. prije sam nešto klikala sa ovog menija gore iznad prozora gdje pišem poruku, ali odnedavno ne mogu, a ne mogu da je nađem ni na kompu, mislim zagradu tu. Hm ako me je iko skotao šta hoću da kažem
Nemam problem sa forumom ali mi na email dolazi nešto ovako Obavještenje o naročilu od Ringeraja.ba za mene pokaži detalje 17. 10. (Prije 7 dana) acudesa Cucla-kaučuk ili silikon? ja sam se uvijek pitala koju da kupim, pa sam kupovala silikonske, izgledale mi ljepše i dugotrajnije, dok nisam saznala da su kaučukove zdravije (ako neko ne zna, to su one smeđe što su se koristile još kad smo mi bili djeca ) naknadno sam čula da ove silikonske imaju neke loše uticaje na zdravlje, pa eto, koje je vaše iskustvo sa ovim, šta vi mislite?
meni se sinoc pojavio novi problem a evo i danas... nikako ne mogu da odgovorim clanici Nunichi na PP niti da joj poslajem novu. kada kliknem na posalji na vrhu stranice mi se pojavi crvenim slovima ispisano "Unesite sve potrebne podatke" nismo se svadjale i nije me blokirala (bar ja mislim):):):):) Nunichi jesi li to tamo kakvu zavrzlamu napravila?
salu na stranu stvarno samo njoj ne mogu poslati PP
Ma nisam te blokirala, gluho bilo. I ja razmisljam sta ti je, sto ne pises. Nisam nista cackala...nemam pojma sta se desava. Ali pp cekam. Ljubim!
možda nisli unijela Naslov poruke, prostor u sredini:) i meni se jednom desilo
Ovaj, hm nisam sigurna jel ovo govori umor iz mene, ali da li se vama od prije 10-tak minuta kada otvorite temu, koja je izlistana kao zadnja promjenjena u desnom prozoru na home page i na kojoj pise ime forumasice koja je zadnja postavila post, ne vidi post te forumasice, vec se mora jedno 5X otvarati ista tema da bi se vidjelo sta je ona napisala!
Joj zivcira me sto ne mogu nikako otvoriti forum, kad kliknem ili stavim misa na sadrzaj ne reagira nista!!!! Nema mi ni forum ni sms ni nista... moram svaku temu ukucavat u pretrazivac!!!! u cemu je fol
A je li vas zeza samo RR? Mene izbacuje i sa RR i sa FB.Kontam možda nije do RR nego do Što se tiče pisanja poruka,ja uvijek,prije nego pošaljem poruku ,kopiram,pa ako me izbaci samo je nalijepim i šaljem ponovo.
A je li vas zeza samo RR? Mene izbacuje i sa RR i sa FB.Kontam možda nije do RR nego do Što se tiče pisanja poruka,ja uvijek,prije nego pošaljem poruku ,kopiram,pa ako me izbaci samo je nalijepim i šaljem ponovo.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.