Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ako si pisala negdi di se chata npr hanuma grad e to se ne pika,ti začatavajući postovi ako nije to onda su možda izbrisani ako je neka tema izbrisana a ako nije ni to e onda ti neznam valjda će netko odgovorit.
Radovi na uredjenju foruma su u tijeku , i to moze izazivati neke poteskoce s radom foruma pa se izvinjavamo forumasicama koje imaju problema s istim. Vise o nedostatku postova procitajte ovdje:
Evo mene sa novim korisnickim imenom... Jednostavno sam pokusala promjeniti e mail jer sam zaboravila lozinku i nesto sam pritisnula tako da me vise nisu prihvatili tj.kad bi ukucala teta berta izbacilo bi mi da idem na e mail adresu i potvrdim ponovo podatke a ja sam zaboravila lozinku od te adrese tako da sam morala napraviti novo korisnicko ime... Moderatori, administratori postoji li mogucnost da mi se vrate moje zvjezdice... Usput pisala sam i na pomoc ringeraja ali moja poruka nikako nije mogla otici....
Ako hoces mogu ti pomoci da povratis lozinku sa e-mail adrese! To je jedino sto ti ja mogu pomoci, a za ovaj prenos zvjezdica, to stvarno ne znam. Vjerovatno Visnja ima odgovor na to.
Evo mene sa novim korisnickim imenom... Jednostavno sam pokusala promjeniti e mail jer sam zaboravila lozinku i nesto sam pritisnula tako da me vise nisu prihvatili tj.kad bi ukucala teta berta izbacilo bi mi da idem na e mail adresu i potvrdim ponovo podatke a ja sam zaboravila lozinku od te adrese tako da sam morala napraviti novo korisnicko ime... Moderatori, administratori postoji li mogucnost da mi se vrate moje zvjezdice... Usput pisala sam i na pomoc ringeraja ali moja poruka nikako nije mogla otici....
ako ti ta pp nema naslov idi na Moja ringeraja pa dole skroz na Privatne poruke pa onda na Otvori... ja to inace uvjek radim jer se cesto nesto zakoci sa otvaranjem pp...
ma neko je vec spominjao smajlice....evo i mene nesto zezaju....ne mogu da se grlim, da se ljutim, da uvrcem ocima, da plazim jezik....samo da se smijuljim ovako mogu ili da placem a bas necuuuuu
Drage zenice, malo strpljenja molim! Znate da su radovi na Ringeraji jos uvijek u toku, nadam se da ce isti uskoro biti privedenu kraju.
p.s. ja nemam bas nikakvih problema sa forumom cak su mi proradili i smajlici koji prije nisu funkcionisali sinoc sam imala problema da se ulogujem, danas sve savrseno radi
please... zasto mi na spisku tema na PDF Zabava, nema "smijesni video". Kada trazim u trazilici nadje mi ga, a ovako ga nema. (Ima samo zakljucani "smijesni video klipovi")