Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage zenice, malo strpljenja molim! Znate da su radovi na Ringeraji jos uvijek u toku, nadam se da ce isti uskoro biti privedenu kraju.
p.s. ja nemam bas nikakvih problema sa forumom cak su mi proradili i smajlici koji prije nisu funkcionisali sinoc sam imala problema da se ulogujem, danas sve savrseno radi
Drage zenice, malo strpljenja molim! Znate da su radovi na Ringeraji jos uvijek u toku, nadam se da ce isti uskoro biti privedenu kraju.
p.s. ja nemam bas nikakvih problema sa forumom cak su mi proradili i smajlici koji prije nisu funkcionisali sinoc sam imala problema da se ulogujem, danas sve savrseno radi
please... zasto mi na spisku tema na PDF Zabava, nema "smijesni video". Kada trazim u trazilici nadje mi ga, a ovako ga nema. (Ima samo zakljucani "smijesni video klipovi")
tema je u ZABAVA - smjesni video klipovi :) ukljuci opciju "prikazi teme posljednjih ....... dana " stavi tu uvjek najvise dana ...dakle 365...i uvjek ces imati vidljive sve teme sa foruma... kad stoji 30 ili 90....onda ne vidis druge i moras koristiti trazilicu... dakle jednostavnije je da uvjek pise 365 dana i sve je vidljivo bez trazilice
< Poruku je uredio Visnja RR -- 18.2.2010 14:37:26 >
mene prijava pomalo pocela nervirati,prijavim se,otvorim neku temu,pise da nisam prijavljena i tako stalno moze li mi neko objasniti u cemu je problem jer mi je dosadilo prijavljivati se svaki minut
Imam problem kad otvaram neke teme, konekcija sa RR-om jednostavno pukne i izbaci me stranice. Nikad ne mogu da temu otvorim u novom tabu-u, već moram sve na tanane, koji je glavni forum pa podforum pa tek onda tema. Jedva sam i ovo otvorila? I kad napišem poruku i kliknem da pregledam poruku isto me izbaci sa stranice, ništa mi nije jasno... A i meni su smajlići proradili nakon uređenja stranice, da ne bude kako se samo žalim
< Poruku je uredio Radoznalica -- 22.2.2010 11:28:39 >
meni ne funkcionise trudnicki kalendar samo mi pise npr. 10 sedmcia i tako stoji cijelu sedmicu i ona kad udzem u 11 stoji 11 i stoja ce cijelu sedmicu nema ono ko prije 10 sedmcia i 3 dana tako nekako bude.
meni ne funkcionise trudnicki kalendar samo mi pise npr. 10 sedmcia i tako stoji cijelu sedmicu i ona kad udzem u 11 stoji 11 i stoja ce cijelu sedmicu nema ono ko prije 10 sedmcia i 3 dana tako nekako bude.
i ja imam problem sa tim
dosad mi ovo nije bilo al evo od danas mi ovaj prozor desno kraći tj.samo je prikazano 5 tema a ispod nema ništa,ponekad se samo vidi ono crvenim slovima di piše ''nove rasprave'' a ostalo se ne vidi.a nekad se nevidi ni to ''nove rasprave''.pa onda na svaku temu ulazim preko pretražnika pošto mi nema opcije ''promjenjive rasprave''
ona ''cro- save '' reklama ih prekrije
< Poruku je uredio milenium -- 1.3.2010 23:55:07 >
skontala sam i ja to.al sad stalno moram klikati forum forum forum.šta mi je vajde što sam ga stalno namjestila da mi prikazuje samo rasprave kad opet trbam klikat naj.ako nisu albumi onda je drugi belaj...uf