Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prvo da dam podrsku momcima koji rade na ozdravljenju nase RR . Ostalo je jos bugova, ali nadam se da cete i to brzo rijesiti. Evo, npr. u rijeci mi se ubacuju donje crtice _.
Evo mene...nakon cijelodnevnog pokusavanja da udjem na forum uspijela sam tako sto sam instalirala Maxton, nadam se da ce problemi sto prije biti rijeseni.
drage moje "ovisnice" sve probleme koje smo imali sa hakerom smo rjesili... forum je SIGURAN i nema virusa ALI nas je Google indexirao kao stranicu s virusom... pa cekamo da nas reindexira... Vrh je poslao njima zahtjev da se to sto prije desi jer gGoogle nekad malo i bude spor (kad ne treba)... Zahvaljujemo se sto imate razumjevanja !! :*******
meni i dalje piše ''''''''ova stranica bi mogla naškoditi vašem računalu''''''''al ja unatoč tome kliknem na naslov i pojavi se stranica na kojoj piše ''''''''vrati se na prethodnu stranicu''''''''ja se vratim i opet piše ''''''''ova str bi mogla naškodit vašem rac''''''''... kolko sam shvatila nas je googl indeksirao dok mi možemo otvorit rr,a sad zašto mi neke teme ne možemo otvorit i zašto nam prikazuje da imamo virusa to je do rr.evo šta piše:
Ako se vaša web-lokacija ne prikazuje u rezultatima pretraživanja, provjerite nalazi li se u Google indeksu prema parametru site: i potražite svoju domenu na ovaj način: site:example.com. Ako vaše web-lokacije nema u rezultatima, Google ju nije indeksirao. To se povremeno može dogoditi ako davatelj usluge hostinga web-lokacije blokira Googlebot (Googleov softver za indeksiranje weba). Ako vaša web-lokacija nije indeksirana, a sumnjate da je Googlebot blokiran, preporučujemo da kontaktirate davatelja usluge hostinga za web-lokaciju i zatražite da provjeri Googlebot povratnim traženjem DNS-a te da provjeri je li naziv u domeni googlebot.com, a zatim da izvrši odgovarajuće traženje DNS-za-IP pomoću tog naziva googlebot.com.
< Poruku je uredio milenium -- 16.3.2010 23:01:44 >
Kod mene ista stvar vec par dana. Izgleda da se neki virus "nakacio" na stranicu pa ako su vam internet postavke postavljene tako da vas stite od "zarazenih" stranica onda vam ne da otvoriti tu stranu. Ja nisam mogla uci na RR dok nisam ugasila opciju zastite (sto vjerovatno nije bas pametno, ali ne izdrzah ).
Admini bi trebali pokusati ocistiti stranicu, da se maliciozni softveri ne sire na ostale.
Kod mene ista stvar vec par dana. Izgleda da se neki virus "nakacio" na stranicu pa ako su vam internet postavke postavljene tako da vas stite od "zarazenih" stranica onda vam ne da otvoriti tu stranu. Ja nisam mogla uci na RR dok nisam ugasila opciju zastite (sto vjerovatno nije bas pametno, ali ne izdrzah ).
Admini bi trebali pokusati ocistiti stranicu, da se maliciozni softveri ne sire na ostale.
mislim da si upravu... evo opet Warning - visiting this web site may harm your computer nadam se da ce se neko javiti
< Poruku je uredio reallove -- 17.3.2010 13:36:48 >
Evo tek danas sam uspjela otvoriti stranice rr-a , iz istih razloga kako je navela Dalila.Evo me opet nakon 7 duuuugih dana, nadam se neće opet ponoviti
/ forum / editProfilePro.asp, Linija 86gif]
< Poruku je uredio mamica87 -- 18.3.2010 23:05:10 >