Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
uzaludno glasam na anketama , ja glasam a nigdje rezultata, ja opet kliknem na ponudjenu opciju ankete i ništa, rezultata nigdje Jel ima neko sličan problem?
Meni se na postovima sa slikama pokazuje USER posted image i nista nijednu sliku ne vidim...kako da to promjenim zna li neko? sigurno su neke postavke u pitanju...
Evo moram se i ja pozaliti da veoma cesto ne mogu otvoriti ove ''aktuelne'' teme na forumu..ovo sa desne strane..pokazuje mi gresku,a ako hocu da procitam moram se vratiti na sve forume pa onda po podforumima traziti u kojoj je temi ostavljen post.Al stvarno ...em ode zivaca..em ode vremena .Neznam desava li se i ostalima ili sam ja bas izrod
Evo moram se i ja pozaliti da veoma cesto ne mogu otvoriti ove ''aktuelne'' teme na forumu..ovo sa desne strane..pokazuje mi gresku,a ako hocu da procitam moram se vratiti na sve forume pa onda po podforumima traziti u kojoj je temi ostavljen post.Al stvarno ...em ode zivaca..em ode vremena .Neznam desava li se i ostalima ili sam ja bas izrod
I meni isto Pojavljuje se ovo :
DODB.Command error '800a0d5d'Application uses a value of the wrong type for the current operation./forum/fb.asp, line 95
Cijeli dan nisam mogla uci na forum jer kad ukucam "ringeraja.ba" na google, izbaci mi da otvranje ove str.moze biti pogubno za komp. Sad sam preko arhive usla i stalno mi antivirus javlja da na stranici ima virus. Pitam se je li do mene ili...?
Ja jutros na RR kad ono sveizmiješano,onaj dio gdje se prijavljuje stoji preko foruma i albuma. Ja sam se mogla prijaviti ali dalje ništa. Baš mi je bilo , ali sad je sve ok
meni jos uvijek na mozilli pokazuje virus attack, kad pokusam uci na ringeraju.... evo uspjela sam preko internet explorera ali preko mozille ne mogu nikako...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Problem je u tome, da je google momentalno indexirao stranicu da ima virus... kad je indexira sledeći put, sve će se vratiti u normalu... najbitnije je da je portal ociscen od virusa i svi mozemo da se druzimo bez ikakvih opasnosti... sasvim slucajno su nestale ankete :D
meni jos uvijek na mozilli pokazuje virus attack, kad pokusam uci na ringeraju.... evo uspjela sam preko internet explorera ali preko mozille ne mogu nikako...
ja sam hanady i teška sam ovisnica o RR u večernjim satima. došla sam na sastanak ovinsika putem IE samo da upoznam milenium a ne da me izliječite od ovisnosti.