|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
20.10.2010 14:02:27   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

POZDRAV DRAGE MOJE...

Samo da se javnem...

Mama2b,ja nemam nekog iskustva,ali slusajuci zene koje imaju djecu kazu da je inace ova komodica glupost... Vrlo je visoko da bi se baba kupala u njoj.Moze u pocetku dok je sasvim mala,a kasnije je teze...Zamisli nedaj Boze da padne?! A isto tako i za presvlacenje... Lijepo na trosjed,dvosjed ili vec gdje i presvuces djete... Po meni je ovo bacanje para,mada mozda i nisam upravu.

Ja je nisam planirala kupiti.

Ja cu kupiti obicnu plasticnu banjicu,i moram potraziti negdje,ne znam tacno gdje ima (ako neko zna neka javi),ima se guma kupiti koja se pricvrsti na banjicu i na nju se stavidjete kad se kupa da se neklize

i ovu kadicu mozes izvuci i staviti je gdje zelis, na pod, na sto...inace kadice same ili sa stsalkom imas u turbo limacu i baby centru u BBI, u fisu i ostalim radnjama koje prodaju bebi opremu...ja sam upravo kupila vrecu za spavanje, stalak i baldahin na snizenju u TL user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 826
20.10.2010 14:09:10   
medi87
Pozdrav drage moje, ja sad s predavanja i džaba isla nije ni dosao profuser posted image user posted image user posted image ali hajd nema veze malkice sam prosetala dok jos ima iole "lijepog" vremena
Eeeeeeeeeeee sad sam se sjetila kako su se user posted image zalile kad su nas sve strpale u jednu temu, ali ovo je bas superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Naidice kako si ti, Sunce super pa je gotovo, nadam se da će nalazi biti dobri
Mene od jutros sto bi rekli žegauser posted image user posted image user posted image kroz stoamk, ali proci ce odoh sta sebi praviti da papam
Mama 2b dobrodoslica i od meneuser posted image
Rose primaklo se još malouser posted image user posted image user posted image
Rime, Laro, Gagach, Esmina i b.mama, Mino; Rose, Taurus i ostale moje user posted image velikiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 827
20.10.2010 16:47:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: felix

smijes samo da je bjeli lukuser posted image mozes jedno cesmo nije problem,samo da pojedes znam nije ugodno al pomoce tiuser posted image
Ja volim bjeli luk,sa grahom posebnouser posted image user posted image znam pojest po 2,3 cesma pa onda mm bjezi od mene ko djavouser posted image Da nekazem da tu noc nespava samnomuser posted image ...

ma ja ga mogu ono ukuhanog...tipa malo u grah, malo u cufta, malo u sos za lazanje...ali svjez nikako user posted image
pa najbolje djeluje kad pojedes onak zivog gauser posted image user posted image bez kuhanja...
Tako ja .....

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 828
20.10.2010 20:00:34   
Almaa
meni opet treba pomoc, moram da nosim urinokulturu tri dana za redom u dom zdravlja preko puta vjecnice, pa me zanima rade li subotom jer bi tad bio treci dan, ako ne rade da pocnem od ponedjeljka, pozdravcic svimauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 829
20.10.2010 20:18:38   
rose
jedva skontah kako se baldahin navlaci na konstrukciju user posted image kao da je kvantna fizika u pitanju user posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 830
20.10.2010 20:38:09   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Almaa

meni opet treba pomoc, moram da nosim urinokulturu tri dana za redom u dom zdravlja preko puta vjecnice, pa me zanima rade li subotom jer bi tad bio treci dan, ako ne rade da pocnem od ponedjeljka, pozdravcic svimauser posted image

na Ilidžu možeš  i subotom, za Stari grad ti nisam sigurna

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 831
20.10.2010 20:55:25   
luxa
jao izvini molim te ja sam na ovom forumu nova a vidim ti si prisutna neznam kako sta funkcionise i jeli uopste ovaj forum koristi iko vidim neki datumi stari poprilicno bas sam neke lude srece a imam svasta i napisati ali nigdje nikogauser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 832
20.10.2010 21:01:46   
Almaa
ledyuser posted image

(odgovor članu luxa)
Neposredna veza do poruke: 833
20.10.2010 21:15:40   
vila.vilica
cao luxa...
kako ba stari datumi..vidi sve taze oko tebe osim ako ne gledas datum registracijeuser posted image
samo ti piši user posted image

nego ja imam pitanje za vas sve...
ne mogu da kopam po forumu ima li nesto o tome ali zanima me gdje su sarajevu mogu kupiti najlon carape za trudnice?????

kad god obucem najlonke ne bude mi dobro...spala sam na 2 dena user posted image a velicinu ionako uzimam wow jer mrzim kad mi spoj izmedju nogavica dodje do koljena,...ali SVEJEDNO...mom stomaku ne odgovara pritisak obicnih najlon carapa! cula sam da postoje trudnicke ali hocu sto prije da ih nadjem!
pomagajte!!!

hvalauser posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 20.10.2010 21:17:35 >

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 834
20.10.2010 21:16:58   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: luxa

jao izvini molim te ja sam na ovom forumu nova a vidim ti si prisutna neznam kako sta funkcionise i jeli uopste ovaj forum koristi iko vidim neki datumi stari poprilicno bas sam neke lude srece a imam svasta i napisati ali nigdje nikogauser posted image

pozdrav luxa
samo ti piši...ima nas ovdje dosta i svaki dan smo tu. to što su ti se pojavili stari datumi, to je do njihovog servera. dešava se ponekad.
ima nas u svimfazama trudnoće...od trudnica koje su tek na početku trudnoće do nas koje smo pred porod.
dobro nam došla

(odgovor članu luxa)
Neposredna veza do poruke: 835
20.10.2010 21:19:00   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

cao luxa...
kako ba stari datumi..vidi sve taze oko tebe osim ako ne gledas datum registracijeuser posted image

ne mogu da kopam po forumu ima li nesto o tome ali zanima me gdje su sarajevu mogu kupiti najlon carape za trudnice?????

kad god obucem najlonke ne bude mi dobro...spala sam na 2 dena user posted image a velicinu ionako uzimam wow jer mrzim kad mi spoj izmedju nogavica dodje do koljena,...ali SVEJEDNO...mom stomaku ne odgovara pritisak obicnih najlon carapa! cula sam da postoje trudnicke ali hocu sto prije da ih nadjem!
pomagajte!!!

hvalauser posted image

vilo draga ja nosim obicne carape....samo veci broj a ako me stezu izrezem im gumu i budu nisko...uvijek ih mozes pridrzavati bodijem dok nosis suknje...a i ako nadjes te za trudnice bit ce skupe

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 836
20.10.2010 21:19:18   
ladyblue RR

pomagajte!!!

hvalauser posted image

pogledaj u baby centru u BBI. imali su kompletan Anita program za trudnice pa možda imaju i čarape. i ja istu muku mučim ali pošto sam pri kraju, ne mogu sada još i čarape da ganjamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 837
20.10.2010 21:36:03   
vila.vilica
rose..pokusacu da improviziram nesto sa rezanjem (ja uzmem najveci broj tako da mi to nije rjesenje) dok ne nadjem prave..ali sam odlucila da ih kupim kosta da kosta..ipak mene ceka prava zima u trudnoci i koliko god mrzila najlonke i obicne strample moracu ih nosit

ladyblue...to je ono u prizemlju? vala idem u potragu! hvala ti..

mene danas boli stomak..donji dio tacnije i to po obicaju kad zaboli onda je lijeva strana. Boli kad sjedim ili kihnemuser posted image
Mislim da cu sutra odmarat od posla...user posted image

Neposredna veza do poruke: 838
20.10.2010 21:38:41   
ladyblue RR

mene danas boli stomak..donji dio tacnije i to po obicaju kad zaboli onda je lijeva strana. Boli kad sjedim ili kihnemuser posted image

rasteže ti se materica, proći će brzo. mene je do 5. mjeseca znao boliti stomak ali ja sam to ignorisala...

Neposredna veza do poruke: 839
20.10.2010 21:44:22   
vila.vilica
lady..palo mi je i to napamet..ali samo me nekad u trećem bolilo ovako i onda nije nikako i evo danas opet....ali bas lijeva strana...i pravo je uzasno kad kihnem...a kisem pocestouser posted image
usput meni je danas punih 5 mjeseci user posted image

Neposredna veza do poruke: 840
20.10.2010 21:54:58   
ladyblue RR
meni je i posteljica sporo dizala pa je i to dijelom bio dio zašto me stomak boluckao...možda je i kod tebe nešto slično...ma kako god, proći će brzo

Neposredna veza do poruke: 841
20.10.2010 22:11:21   
rose

rose..pokusacu da improviziram nesto sa rezanjem (ja uzmem najveci broj tako da mi to nije rjesenje) dok ne nadjem prave..ali sam odlucila da ih kupim kosta da kosta..ipak mene ceka prava zima u trudnoci i koliko god mrzila najlonke i obicne strample moracu ih nosit

ladyblue...to je ono u prizemlju? vala idem u potragu! hvala ti..

ja imam jedne super...6-ca...kompletne navucem preko stomaka i ne stezu...neka marka na slicici (obicna kartonska kutijica) vidis ruke kako ih razvlace...a ostale koje se ne razvlace prorezem du sava i navucem do ispod stomaka

Neposredna veza do poruke: 842
20.10.2010 22:15:32   
vila.vilica
rose..jel ono ti spomenu bodi ko da pridrzi razrezane strample...user posted image
ja ti ne nosim to cudo...posto piskim cca 134 x dnevno,,,mislim da bih ga razrezala u jednom trenutku user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 843
20.10.2010 22:36:18   
rose

rose..jel ono ti spomenu bodi ko da pridrzi razrezane strample...user posted image
ja ti ne nosim to cudo...posto piskim cca 134 x dnevno,,,mislim da bih ga razrezala u jednom trenutku user posted image

,D

pa i ja piskim stalno...al uspjevala sam da skinem bodi ,,,doduse u panici user posted image

Neposredna veza do poruke: 844
20.10.2010 22:44:54   
rose

lady..palo mi je i to napamet..ali samo me nekad u trećem bolilo ovako i onda nije nikako i evo danas opet....ali bas lijeva strana...i pravo je uzasno kad kihnem...a kisem pocestouser posted image
usput meni je danas punih 5 mjeseci user posted image

ja nisam smjela kihnuti lezeci user posted image

Neposredna veza do poruke: 845
20.10.2010 23:18:10   
Almaa
e baš se nasmija za ovo kihanje i mene tako presjece kad kihnem, da se ne mogu pomjeriti i svaki put pomislim Bože kako cu se poroditi kad me od kihanja ovako zaboli, ali vidim da nisam jedinauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 846
20.10.2010 23:40:44   
canim
Redovno vas citam ali nesto nikako da vam se javim, evo samo da vas pozdravim a sto se carapa tice ja sam zadovoljna sa Pompea no stress stramplama ovim http://i71.twenga.com/lingerie/collant/pompea-vani-15den-taglia-tp_439371796673670203.png , bas su komotne i ne stezu user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 847
21.10.2010 0:20:06   
gagach

cao luxa...

pomagajte!!!

hvalauser posted image
imas najlon carape svih dena u almi ras i extra su ! Imaju inace i gace za trudnice i super izgledaju:)

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 848
21.10.2010 1:39:12   
sunce27
gagach hvala na informacijama gdje se mogu nabaviti trudnicke gace. Vidim sve spavate samo ja ne spavam, koja sam tuka zaboravila sam doktora pitati kako da se izborim protiv nesanice, ali za 2-3 dana cu mu opet ici jer mu trebam nositi nalaze od urinokulture, pa se nadam da tada necu zaboraviti da pitam za savjet ...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 849
21.10.2010 7:07:15   
esmina i bebina mam
Ja cu tek danas na pregled jer sam odgodila isla sam na rodeiteljski Esmi u vrtic user posted image
juce sam malo sa MM-om isla do Fiis-a i nasla sam lijepe grudnjake za dojilje po cijeni od 4,60 pamucni obicni extra su a i cijena im je super jer sam ja prisli put papreno placala grudnjake a stalno su na pranju.
sunce27 to vidi pod hitno sa dr za spavanje iscrpljuje te a trebace ti sna kad se bebac rodi.
rose nisam juce bila kod kuce pa se nisam javljala a sve ovo sto su ti napisale i stalna kontrola uz to obavezno prati pokrete bebe.Zamotaj komadic luka u komadic hljeba i progutaj ako bas ne mozes zvakati i pij jogurta i limunade.
vila.vilica ja kupim helanke i koristim umjesto strampli a i razrezem gornji dio ali naravno to se moze samo sa onima sa puno dena.
luxa dobro dosla.kako ne koristimo mi spavamo na ovoj temi jos kad se premjestimo na bebe ko ce nas pohvatati user posted image
marci user posted image user posted image user posted image
gagach,canim,ladyblue,Almaa,medi87,lilix,taurus,samedi,doublemum,mrkva,Mama2b,Rimljanka
veliki pozdrav

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *