|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
4.1.2011 22:49:52   
taurus
ja sam 4D radila u poliklinici Sunce

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3301
5.1.2011 0:44:52   
rose

IZVORNA PORUKA: sarah

Mama2b iskrene cestitke i sve najljepse bebici, da bude ziva i zdrava user posted image user posted image user posted image .
Ostalim trudnicama zelim sretnu Novu godinu i sve najljepse user posted image

Rose, kakve si ti papuce kupovala za bolnicu i gdje si ih kupila?
Koliko se sjecam radi se o nekim gumenim papucama koje su zgodne za tusiranje u bolnici?
Ja imam neke lagane klompe, ali mi je mozda bolje nabaviti te gumene user posted image
I jos nesto, jesi li ti mogla u Opcoj bolnici unijeti torbu?
Citala sam da na Jezeru ne dozvoljavaju torbe, nego stvari moras potrpati u kesu.

ja kupila dr shol PVC papuce u apoteci u BBI, super za tusiranje a stvari u bolnicu ponjela u velikom ruksaku, niko ne gleda stvari niti ih vracaju, jedino zahtjevaju da vec kad si primljena u bolnicu, stvari drzis u ormaru i da je ona komodica pored kreveta sto je moguce urednija kada su vizite...ja ti savjetujem u torbu spavacice, peskire i krupnije stvari a pored sebe drzi ceker ii kesu gdje su ti dokumenti i ulosci da ti je pri ruci

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 3302
5.1.2011 8:20:17   
Cickolini
Juuuuutro, jesam i ja uranila heheh Sto nam se ovo Rimljankaa ne javlja, sta je bilo na pregledu ?! Ja danas imam UZ, CTG i kontrolu pa se javljam sa rezultatima.

Mino vala i necu vise ... citavu noc me je zigao stomak. Ali u kuci sve vuce ... sve mislis jos ovo, pa jos ovo i tako u krug !

Sirenamala 4D ultrazvuk imas u Poliklinici sunce (100 KM), privatna ordinacija dr. Mehmedbasica (cca 200/250 KM) i na GAK-u (s uputnicom, ali mislim da se ceka dugo). Ja sam inace uvijek radila u Poliklinici Sunce, ali iskreno ono je meni bezveze. Ukljucite 70% ultrazvuka na 2D i 3D da izmjeri i pregleda plod, pa ti onda povremeno ukljucuje 4D. Stede ga kao da je na baterije. Isla sam dva puta ... u 5 i 7 mjesecu i iskreno puno bolje je bilo u 5 mjesecu jer beba jos nije bila toliko velika i mogla sam je fino vidjeti. Daju ti na CD 20 filmica po dvije-tri sekunde, kad ih gledas ne mozes nista da vidis :(

Sarah ja sam sad u bolnicu kad sam lezala nosila one papuce Crocs (one velike gumene) i bile su mi odlicne. Ne klizu se,a ugodne i lake za obuci. Tako da cu sigurno te nositi i kad krenem u porodiliste.

< Poruku je uredio Cickolini -- 5.1.2011 8:21:01 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 3303
5.1.2011 8:58:54   
selmoni
Drage mije trudnice nemoj te mi se sekirati ja sam u bonicu otišla na vrat nan nos pa sam sve što mi je trbalao unijela a kada sam spremala stvari kupovala sam sve ono jeftino i po izlasku iz bolnice bacila u kantu za smeće od spavaćica do badem mantila i papuča.

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 3304
5.1.2011 9:07:54   
sirenamala
Hvala vam puno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 3305
5.1.2011 11:54:55   
sunce27
Kako ste drage moje trudnjace, sta se radi kod vas? Vidim neke od vas su bas ovih dana aktivne, a ja evo spavam zimski san. Trebala sam prije Nove godine otici doktoru a bilo mi je tako mrsko, pa sam ostavila za sutra reko da ukradem 1 mjesec da me manje pegla za kilograme. Lijep pozdrav za sve vas.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sirenamala)
Neposredna veza do poruke: 3306
5.1.2011 12:30:48   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sirenamala

Buduce mame...treba mi pomoc...HITNO!!! gdje u Sarajevu uraditi 4D ultrazvuk  u privatnoj ordinaciji ili klinici..i kod kojed ginekologa...

dr. Divanović, 150 KM

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sirenamala)
Neposredna veza do poruke: 3307
5.1.2011 13:01:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Pa reko mi je hoces samar ili da tuzim mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
A vjeruj mi ni ja to niakd ne radim jucer me djavo natjerao, ne znam ni sma sto sam gurala, ali hajd sta cu sad kad sam maklauser posted image user posted image user posted image
E dobro hvala na informaciji, moram to otici kupiti ma i ja cu vis ekupiti ali ja ne mogu sam ulozak stavljati kod mene obavezno mora ici pamucna krpa preko, akd sam hafifna i sklona bajama, a i svaki ama bas svaki uložak me iritira, pa još dodatni problem
Usput ima li koja od vas namjeru nositi potkošulje gore ja sam bez toga golauser posted image user posted image user posted image u po ljeta ja ne skidam potkošuljuuser posted image user posted image user posted image
Jedino me muz zezao kad samo bili na moru kaze hajd ponesi an plažu preko kupaće potkošuljuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ponesi mozes nositi dok si na trudnikom recimo pod pidzamom.
Kad odes roditi nedaju ti nista obuci ni gacice,tako je bar meni bilo u ZE.user posted image samo ulozak medju none...

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 3308
5.1.2011 14:05:39   
Rimljankaa
Trudnjace kako se danas osjecate?

Joj mene zglobovi od saka bole,jedva rukama nesto da radim..  Da li je od vode ,ili sta vec?! Je li se to nekome jos desavalo?

Evo jedem ananas,necu li malo ispiskiti ovu vodu...

Sto se tice pregleda,nisam jucer isla kod doktora. Moj doktor je bio na odmoru,i pocinje raditi tek danas,pa smo se dogovorili da se vidimo u petak...

Ja svaki momenat iscekujem..I vise mi je i dosadilo iskreno..Ubi me ova neizvjesnost..Da vise hoce krenuti.. Jos me sad stalno zivkaju i slaju poruke,jesi li i kad ces..Uh...

Cickolini,na jendim vjezbama su pominjali to da se treba najesti prije poroda.. Ja ne znam hoce li mi biti do jela taj momenat,a ne znam je li i pametno. Nedaj Boze ako nesto bude,pa ti budu trebali davati anesteziju,mislim da se ona mnogo teze daje na pun zeludac,nego na prazan...

Svakako cu ponjeti nesto za grickati...

Trudnjace idemo li na vjezbice veceras????

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3309
5.1.2011 14:16:15   
gagach
evo jedno mahanje sa Bjelasnice....sutra se vracam u civilizaciju pa se tipkamooooo! Pozeli vas covjek:) cmok vam

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 3310
5.1.2011 14:28:48   
elmicha
Ev da se i ja malo javim,i pozdravim vas.....user posted image user posted image user posted image

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3311
5.1.2011 15:23:05   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: gagach

evo jedno mahanje sa Bjelasnice....sutra se vracam u civilizaciju pa se tipkamooooo! Pozeli vas covjek:) cmok vam

A vjezbe??? user posted image

Salim se,samo se odmarajte i uzivajte.. :)))

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3312
5.1.2011 15:53:03   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Sarah ja sam sad u bolnicu kad sam lezala nosila one papuce Crocs (one velike gumene) i bile su mi odlicne. Ne klizu se,a ugodne i lake za obuci. Tako da cu sigurno te nositi i kad krenem u porodiliste.

crocserice su najbolje za bolnice, ja sam nosila pape i samo su me nervirale

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 3313
5.1.2011 15:54:57   
lejla80
Joj mene zglobovi od saka bole,jedva rukama nesto da radim.. Da li je od vode ,ili sta vec?! Je li se to nekome jos desavalo?

Jednostavno se približilo draga, nemoj se brinuti..da vidiš mene kako sam otekla utješila bi se odmah user posted image Kako sam krenula oticati u devetom mjesecu tako je to i ostalo..Sad me neki ljudi jedva prepoznaju...otečeno lice, vrat,ruke,noge..ma sva sam se izvrnula šta da ti kažem. Na noge još samo patike mogu obući i ništa više...Baš danas se žalim mm, sniženja na sve strane a ja ne mogu ništa ni probati..rekoh ..vidi sve će se rasprodati dok ja ponovo budem mogla u kupovinuuser posted image user posted image user posted image ...a da ne pričam kako bole zglobovi,čak i ovi mali na prstima

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 3314
5.1.2011 16:02:32   
lejla80
Ema_28...imali šta novog kod tebe?

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3315
5.1.2011 16:56:19   
Medi_87
IZVORNA PORUKA: Almaa

IZVORNA PORUKA: Cickolini

crocserice su najbolje za bolnice, ja sam nosila pape i samo su me nervirale

Hej drage moje e jesam se i nahodlaa danas od 10, a sad usla u kucu kupila sam sebi haman sve sto meni treba, zaboravila gospoja jednokratne gace pa cu to drugi danuser posted image user posted image user posted image
Usput kako izgledaju te papuce, mozda sam tokmak ali ja ne znam kako izgledaju
Usput ljudi moji pa sta su onako skupi krevetici samo drvo 250 na Otoci, a madraci 80 i 100, a niti ladice ni nista
jedino sam vidjela fine ogradice 80 km

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 3316
5.1.2011 17:09:03   
vjestica
evo crocs, ali samo original valjaju, one jeftine kopije su klizave
user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3317
5.1.2011 18:02:36   
Anoniman
Drage moje sto se tice torbe ili kese to je uvijek bilo i na starom GAK-u. Da li ce vam dati torbu sve zavisi od dr i sestre koji vas prime. Meni nisu nista rekli ja unijela torbu, a zena koja je dva sata posle mene dosla, primila je druga doktorica i sestra nije mogla torbu. Tako da je to sve individualno. Sto se tice potkosulje ja sam je nosila i niko mi nista nije rekao, a carape mi sama doktorica obula, kaze jos treba da se prehladis nam ovdje. Tako da je sve to individualno od doktora do doktora.
A neko rece ananas da jede, samo da znate da ananas kontrakcije izaziva user posted image , ja sam ga jela kao luda ne bi li krenulo user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 3318
5.1.2011 18:18:16   
Medi_87
Hvala Vjestice, ja mislim da imaju ove u Winku kupiti ako sam dobro vidjela :-)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3319
5.1.2011 18:24:16   
vjestica
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Hvala Vjestice, ja mislim da imaju ove u Winku kupiti ako sam dobro vidjela :-)

E  te su jeftina, klizava varijanta (isto ko one pijačne)
originalne su oko 80 km i ima ih kupiti u koreji, u sportskoj radnji
mene su spasile u devetom mjesecu, kad od otoka nisam mogla ništa obuć, a i na poslu su zakon, cijeli dan u njima, a ne bole noge

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3320
5.1.2011 19:22:43   
ema_28

IZVORNA PORUKA: lejla80

Ema_28...imali šta novog kod tebe?

Kod mene nista vrijedno spomena user posted image . Imam s vremena na vrijeme neke male bolove ali nista strasno. Grlic mi je malo skracen i smeksan ali nije nimalo otvoren. Danas sam bila na kontroli i idem ponovo za dva dana. Procitah da si ti natekla, i ja sam ali ne toliko da, malo noge i to je to. Zglobovi me ne bole ni ledja, ma nista me ne boli user posted image .
Jesu li tebi radili ginekoloski??? Jesi li se pocela otvarati?? Presisa i ti termin user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3321
5.1.2011 20:04:40   
rose
jeste se raskukale...ja od 17e sedmice otecena hodala...sada imam i sandale i glezanjace za dva broja vece..ah da i papuce za bolnicu su mi za dva broja vece...sta sam ja muke vidjela dok sam nasla obucu za posao, za tri godisnja doba...od stare obuce mogle mi samo jedne sportske razvucene cipele...budite sretne sto ste tek sad u 9om otekle user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3322
5.1.2011 20:10:40   
Anoniman
meni none nisu oticale jupiii konacno nesto da me zaboidjeuser posted image sva mi stara obuca moze,od sandali,cizmi,cipela,papuca br.37.
Bila sam se prepala da mi nece moc,al ipak moze.
Vecinom se u trudnoci povisi jedan ili za dva broja nebriniteuser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 3323
5.1.2011 20:18:08   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

jeste se raskukale...ja od 17e sedmice otecena hodala...sada imam i sandale i glezanjace za dva broja vece..ah da i papuce za bolnicu su mi za dva broja vece...sta sam ja muke vidjela dok sam nasla obucu za posao, za tri godisnja doba...od stare obuce mogle mi samo jedne sportske razvucene cipele...budite sretne sto ste tek sad u 9om otekle user posted image

uh jeste, ti si se rose baš napatila sa tim otocima.
ja ih uopšte nisam imala.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 3324
5.1.2011 20:30:14   
ema_28
sad me stid sto sam kukala user posted image meni mogu sve cipele osim jednih cizama a prosao mi termin user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *