|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
2.1.2011 12:34:22   
mamin cvjetić
MAMA 2 ČESTITAM DA STE ŽIVI ZDRAVI I SRETNI JOŠ GODINA STO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 3276
2.1.2011 14:41:01   
lejla80
Pozdrav drage moje...nadam se da je NG krenula baš lijepo user posted image Ja evo dva dana preko termina...užasan osjećaj, sama sebe jedva nosim,al eto sve se nadam brzo će....ječer išla na CTG i sve se nadala i ostat ću...a mm utrto...veli nećemo nositi torbu ne treba nam..i nažalost nije nam trebala..eto dokle je došlouser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jos da priupitam i ovdje..ima li neko ko sutra ide na Jezore na pregled ili sl...ja sam mislila sutra na ctg i uz ali nisam sigurna ko je dezurni..i jos nesto,obzirom da imam te male uputnice i trebam te rezultate odnijeti u Kumrovec poslije na ocitanje,jel to znaci da sutra koji me doktor potrefi da cu odsad kod njega ici na preglede ili se ne racuna dok ne dobijem veliku uputnicu..:))sad sam malo citala i vecina fale dr.Sanjina pa ne bih imala sta protiv da me potrefi da kod njega vodim trudnocu i ganjala bih da odem kad je on al obzirom da je sutra pretpostavljam dezura nisam sigurna..
I jos nesto..znam da smo pisale o ovome al eto..ima li neka od nasih mamica da nam jasno napise sta se nosi u bolnicu..da nenosim torbu ako pola moram vratiti a opet da nesto vazno ne zaboravim jer ne znam ko ce mi donijeti ako zatreba dok seka ne dodje..znaci,trebamo li odmah nositi pelene ili ima gore,za sebe sta nosimo,koliko ste nosile paketa ulozaka,peskira..ja sam npr.pripremila i toalet papir,i ubrise i maramice i obicne i vlazne..i sad sa sve to ponosem mislim da bi bilo previse:))

Mino ja ti sutra trebam na CTG...možeš gore doći na Jezero u bilo koja doba...samo se spremi da čekaš jer jučer je bila užasna gužva.Što se tiče dr ne znam koji ti je dežurni. To ti nije ni bitno jer ne znači da će te taj dr vodit do kraja. Sve zavisi kako se sa njim dogovoriš. Ako ne napraviš dogovor sa dr. svaki put će te pregledati onaj ko se potrefi kad dođeš. Dr Sanjin je extra,ako uspiješ da se sa njim dogovoriš iznenadićeš se koliko pažnje posveti pacijentici i koliko detaljno vrši pregled. Na pregledu ti mnogo objašnjava tako na kraju čak nemaš šta da ga pitašuser posted image Ja tačno ne znam kada ponovo radi,mislim u četvrtak, najbolje će biti da nazoveš gore i raspitaš se. Ja sam konatala zakazati pregled kod njega poslije praznika...al se najiskrenije nadam da će me zaboliti prije toga. Eto ako šta saznam prije toga,javim ti...
Što se tiče stvari za bolnicu,ja sam svoje spakovala u torbu...mada sam jučer vidjela da su vraćali torbe na prijemu. Žene su sve stvari prebacivale u kese. Ja ću pokušati da unesem torbuuser posted image ...a pripremit ću kakvu veću kesicu. Imaš na temi otvaranje Jezera šta su nosile ove žene što su se nedavno porodile eto pa vidi..

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3277
2.1.2011 16:54:17   
naidica
pozdrav drage moje user posted image !!!
sretna vam nova godina i sve najbolje sto se pozeljeti moze!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama 2
cestitam,,,,da ste zivi i zdravi punoo godina!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3278
3.1.2011 9:54:57   
Rimljankaa
Jutro drage moje...

Kako se jutros osjecate?  Joj ja svaki momenat osluskujem. Znam da ima jos dana do termina,a nekako mislim da cu se porditi i prije termina. I sve osluskujem boli li sta i kad ce...  I hodam stalno... Nece li nesto olaksati... user posted image

Medi,sve mislim na tebe,sta je bilo s curenjem? Je li stalo? Jesi li bila kod ljekara???

Cickolini,kako si danas? Ima li kakvih naznaka?  Ja sutra aBd idem na ginekoloski,pa cemo vidjeti kako ce proci. Iskreno i nije me strah..Vise nekako imam tremu da ginekoloski pregled ne izazove porod,ali sto moj muz kaze..i da izazove sta fali..vec smo spremni :)

m.i.n.a. moja bebica se malo smirila... Inace je bila jako,jako,jako nemirna..Sad pred kraj ne vrti se bas toliko,jer valjda nema bas puno prostora. Ali se ipak redovno javlja,hvala Bogu,tako da ja nisam zabrinuta... A stomak se "napuhao" kao kosarkaska lopta :)))

Pa onda me svi koji vide govore,kod tebe je musko sigurno,a ja se samo smijem i kazem..e Boga mi nije.. :)))

Sto se tice velike uputnice,ja je jos nemam. Sestra u Skerlicevoj je rekla d aje daju 7 dana prije termina. A ako se prije pordis,onda muz dodje po uputnicu.

Sto se tice nosenja u bolnicu,ja sam se vec spakovala. Nisam htjela puno stvari ponjeti,a na kraju je ispalo puno. (3 spavacice,ogrtac,jednokratne gace,vlazne maramice,toalet papir,peskir,carape,papuce,ogledalo,fotoaparat,cokolade,sokic,ponjecu nesto i sminke..uloske..) mislim da je to to.
A za bebicu,sve cu spremiti u cemu sma planirala aBd da je iznesemo,pa ce muz to donjeti. To jos nisam spremila,ali vec u glavi imam sta ce to biti,pa trebam samo u korpu staviti.

Mamin cvjetic,hvala sto pitas za mene!!!  Malo sam stala s kupovinom odjece..Ali sad kupujemo one nekakve sitnice,mada smo skoro sve kupili. Odjece smo bas nakupovali. Mislim da ni ov nece stici obuci,jos sto ce neki donositi..Ali nema veze... Sta mogu sad?! Pola sam oprala,vidjecu danas jos nesto da operem..

Kako je tvoja bebica?? Slusa li? Napreduje li? Kako si ti? jesi li se oporavila?

Lejla80, kako si danas? Mogu zamisliti u kakvom si ti tekiscekivanju???!!! UH!!! Ima li naznaka kakvih??  Sretno!!!  :)))

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 3279
3.1.2011 10:32:23   
Medi_87
Rime dobro sam hvala sto pitas, zvala doktoricu odmah jucer ali ona ne radi nije u Srajevu, kaze ako ti bude ponovo tidji nekom, medjutim vise nije niakko, kontam da nij od iscjedka ne znam vidjecu aBd u petak idem ionako na redovni pregled, pa cemo vidjeti, bitno je sad se bebara mrda i to pravouser posted image user posted image user posted image
Sretno danas na pregledu
Htjela sam te pitati koje si kupila uloške i koliko su pra, koliko si ti kupila i gdje, posto sam mislila aBd u srijedu ici sa sekom da kupim kozmetike sto mi treba i nekih stvarcica za mene, a veceras su kupiti spavacice i ostale stvari za mene
Mislila sam nesto sad i kupiti za bebu neko odijelce  ako mis e svidi jer sam po pitanju odjeće probirljivauser posted image user posted image user posted image a bitan mi je i kvalitet
Usput gdje da nadjem jednobojnu ogradicu, zelenu
Mamica mi je rekla kupiti krevetic za bebu pa moram i to veceras pogledati
Usput jesi li to pakovala u torbu, kolika jeuser posted image user posted image user posted image nesto vidjeh da su zene pisale da se mora u kesu ne moze u torbuuser posted image user posted image user posted image to mi bezveze
Uglavnom nemoj zaboraviti aparatićuser posted image user posted image user posted image
uh ja oduzila ali moram reci da me sinoc muzic napao k'o nikaduser posted image ja "malo" namirivala po kuci sav raspored namjestaja izmijenila pa sam dobila bukvicu sto sam gurala stvari, cak me i mami tuzio, bas je tuzibabauser posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 3280
3.1.2011 10:52:24   
Rimljankaa
Dobro te nije isamarao,hahahhaha.... Stvarno si blesava,gdje ces stvari micati?! Ja to neradim ni kad nisam trudna,a ne sad...

A ja evo upravo malo kucu cistila..Ali ono osnovno,prasina,kuhinja i sklanjanje stvari.. trebam usisati,ali nemam snage,pa ili ce muz ili ja kasnije..a mozda i sutra...

Sto se tice ulozaka,kupila sma Vir 80, kupila sam 4 paketa,ali kupicu jos. Kostaju nesto oko 2.50KM,ne znam tacno. Jednokratne gacice ima su DM-u, 5 komada nesto malo manje od 5KM.

Znam da je neko pitao za onu kadicu za kupanje beba sa drzacima. Samo da kazem da sam jucer jednu takvu vidjela u Tempu u RS-u,i pravo je jeftina nesto oko 15KM, zute je boje...
Sto se tice torbe,ja sam stavila u onu obicnu putnu torbu...

Hvala Bogu da je stalo to curenje,ali odmaraj,a i ako opet bude obavezno doktoru,nemoj cekati petak...

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 3.1.2011 10:53:17 >

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3281
3.1.2011 10:57:19   
Medi_87
Pa reko mi je hoces samar ili da tuzim mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
A vjeruj mi ni ja to niakd ne radim jucer me djavo natjerao, ne znam ni sma sto sam gurala, ali hajd sta cu sad kad sam maklauser posted image user posted image user posted image
E dobro hvala na informaciji, moram to otici kupiti ma i ja cu vis ekupiti ali ja ne mogu sam ulozak stavljati kod mene obavezno mora ici pamucna krpa preko, akd sam hafifna i sklona bajama, a i svaki ama bas svaki uložak me iritira, pa još dodatni problem
Usput ima li koja od vas namjeru nositi potkošulje gore ja sam bez toga golauser posted image user posted image user posted image u po ljeta ja ne skidam potkošuljuuser posted image user posted image user posted image
Jedino me muz zezao kad samo bili na moru kaze hajd ponesi an plažu preko kupaće potkošuljuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3282
3.1.2011 13:10:56   
m.i.n.a.
Oliii...
Medi draga necu ti nista govoriti kad sam ista,proslu sedmicu sam kao i ti sve okretala i brisala..al da nam je pametno i nije..drago mi je da ti vise nema nikakvog curenja ali ako bude,pravac na pregled..
Ja sam danas mislila na uz 8i ctg al sam kasno ustala a i danas je dezura pa sam ostavila za sutra,imam citav dan da cekam da dodjem na red..dobila sam one male uputnice za Jezero pa cu nalaze odnijeti onda u Kumrovec i trazicu odmah veliku uputnicu da vise ne hodam gore dole..na vjezbe obicno idem petkom mada nisam bila tri sedmice i mislila sam ovaj sad petak ali nista ne obecavam dok ne vidim kakvo ce vrijeme biti...mada cu se potruditi da jos koji put odem..
Rimljanko..i ja sam mislila isto kao i ti ponijeti..sve sam stavila na radni sto i samo treba staviti u nesto...u cemu cu ponijeti jos nisam skontala,bezveze mi je u kesu,a sumnjam da moze stati a da prtljam torbu pa me gore pregledaju..ufff..jesu peglancija..Javi nam se sa pregleda kako prodje...i nisam uporatila kod kojeg si doktora...
Lejla80 hvala na informaciji,ja se eto predomislila pa cu sutra cekat:)nadam se da si dobro i da ce bebica skoro..navijamo da sto prije se vidite..:)
Svima veliki pozz pa se tipkamo...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3283
3.1.2011 15:44:18   
m.i.n.a.
Evo jos sam se sjetila da upitam nesto...kao i sve i ja sam kupila vir 80 uloske ali kad sam dosla kuci pogledam kad one sa koncima a ja sam mislila da su poni standardni..nesto se kontam oni koncici lahko mogu se otkidat pa mi samo fali da se krenu i oni perutat pa sam zato kupila jos tri poaketa onih obicnih debelih nek se nadje..:))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3284
3.1.2011 17:31:32   
lejla80
Pozdrav drage moje ......kako ste mi vi danas??? Ja evo kao što vidite još uvijek sa vama Danas bila ponovo na CTG-u..ništa,hajd ponovo za dva dana. Danas sva sreća nije uopšte bilo gužve pa sam brzo završila i na sreću nisam morala ponavljati pregled kao prošli put.
Mino dobro je pa si odlučila da sutra odeš na pregled..Rade na prijemu po dva dr pa ćeš moći i da izabereš..Na forumu si se već sigurno naslušala o svima ponešto,pa će ti biti lakše..na kraju krajeva toliko i nije važno. Ovdje u dežuri se čovjek svašta nagleda i nasaluša..ko kad svaka druga ostane u bolnici a nije se nadala. U isto vrijeme znaju primiti po dvije, tri trudnice. Jednu pregledaju,drugu klistiraju,trećoj uzimaju podatke...tebi rade CTG a ti lijepo držiš ono čudo na stomaku i posmatraš šta se dešava oko tebe i kontaš...sve ovo mene čeka
Uglavnom danas sam opet srela jednu trudnicu koju su odveli na porođajno sa kesom...ja i dalje ne odustajem od svoje torbe...pa vidjet ćemo

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3285
3.1.2011 17:34:09   
bint
draga m.i.n.a. i ja isto te kupila 3 pakovanja  vir 80 i kod mene s koncima,jos u apoteci sam uzela i bas apotekarka kaze da su to ti za porodilje al sam onda uzela jos nekih samo da su deblji rekohuser posted image user posted image

a ja imam problem s prehladom boli me grlo,nos curi,glava ma uzas...sav dan se kljukam limunom i medom al nistaa...bas se osjecam slabo nekakouser posted image user posted image user posted image al et sutra abd idem doktoru..
pozz

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3286
3.1.2011 17:39:01   
lejla80
E da....Medi_87, ja sam sebi spakovala potkošulju..nekako kontam da će mi trebati više od grudnjaka,ai navika je čudno. Znam da se na porodu ne nosi al mogu je poslije obući. I spakovala sam čarape, nekako kontam bez obzira koliko je gore vruće..gdje ću bosa

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3287
3.1.2011 21:18:21   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: lejla80

E da....Medi_87, ja sam sebi spakovala potkošulju..nekako kontam da će mi trebati više od grudnjaka,ai navika je čudno. Znam da se na porodu ne nosi al mogu je poslije obući. I spakovala sam čarape, nekako kontam bez obzira koliko je gore vruće..gdje ću bosa

čarape obavezno. ja sam se porodila u čarapamauser posted image . bilo mi hladno po nogama i njie mi palo na pamet da ih skinem. promijenila mi ih sestra poslije poroda jer mi je plodova voda curila niz noge nakon što su mi probili vodenjak.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3288
3.1.2011 21:21:04   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Evo jos sam se sjetila da upitam nesto...kao i sve i ja sam kupila vir 80 uloske ali kad sam dosla kuci pogledam kad one sa koncima a ja sam mislila da su poni standardni..nesto se kontam oni koncici lahko mogu se otkidat pa mi samo fali da se krenu i oni perutat pa sam zato kupila jos tri poaketa onih obicnih debelih nek se nadje..:))

sve smo koristile te uloške. neće ti konci nigdje a i neće ti biti do toga da na njih obraćaš pažnju. samo te uloške ćeš koristiti, ovi drugi su ti beskorisni.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3289
3.1.2011 21:39:17   
BUKICG
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mile moje sretna vam nova godina i sve najbolje sto se pozeljeti moze!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša mala devojčica stiže krajem marta početkom aprila.....jupiiiiiiii

Neposredna veza do poruke: 3290
3.1.2011 23:19:24   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: lejla80

čarape obavezno. ja sam se porodila u čarapamauser posted image . bilo mi hladno po nogama i njie mi palo na pamet da ih skinem. promijenila mi ih sestra poslije poroda jer mi je plodova voda curila niz noge nakon što su mi probili vodenjak.

i ja sam se porodila u carapama user posted image pa mi ih sestra skinula kad sam se tusirala i kaze nemoj ih nositi urezale su ti se (a meni jos nije otok spao pa se urezale) i za uloske...

za minu, ona mreza se malo peruta i ne vidim sto je to problem.... al vjeruj da ce ti biti draze da ti je vata do koze umjesto papira koji je na standardnim debelim uloscima

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 3291
4.1.2011 9:55:11   
megi
pozdrav drage mojeuser posted image
sretna vam nova godina i da uzivate sa svojim user posted image

vezano za uloske ti vir 80 sa koncima su najbolji, svi ostali koji je meni mm jednom greskom kupio su stvarno bez veze, tako da se ne brinete nece ti konci nigdje
a potkosulja i carape obavezno
ja sam se porodila u junu pa sma se porodila u carapama, jer je meni uvijek hladno po nogama
a bogami nosila sam i potkosulju, neko je napisao da se ne smije poroditi u potkosulji ne znam zasto ne, meni niko nije rekao da je skinem user posted image

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 3292
4.1.2011 17:17:24   
lejla80
Ćao,ćao moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šta je to danas sa vama, niste se valjda počele porađati prije meneuser posted image user posted image user posted image ??? Ne možeto tako,valjda ima neki redoslijeduser posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3293
4.1.2011 17:26:54   
SdZ
IZVORNA PORUKA: Mama2b

Drage moje trudnjace,

vise ne pripadam vasem klubuuser posted image user posted image user posted image Ja sam se porodila u ponedjeljak, 27.12. , dobili smo predivnog sina, 3900g tezak, 55 cm duguser posted image user posted image user posted image

Nisam vam stigla ranije javiti, izasli smo u srijedu, sve je bilo super, skolski...Otisla na pregled i Masic kad me je pregledavao, covjek se sokirao, pita pa gdje su ti bolovi- ti si otvorena 5 prstiju:) nek ti neko donese stvari , a ti ides na porodjajno. Imala sam divnu srecu da je on bio dezuran, tako da sam oko 12.30 primljena, a porodila se u 19.35. Prirodno sam se otvarala, a jake kontrakcije na 3min su pocele oko 16.00. Disanje mi je uzasno pomoglo i svima SAVJETUJEM da nauce tehniku disanja.

Sto se tice ginekoloskog-klasican pregled koji malo vise boli, ne znam jel zato sto sam bila toliko otvorena i u grcu, ali manje boli ako mozete skroz opustiti misice, sve u svemu nije strasno, bitno je da se psihicki pripremite.

Pisat cu vam jos, trenutno se uhodavamo sa bebacem, pa nemam bas puno vremena.

Cujemo se, pozzzzzz

Ovo nisam znala. Iskrene cestitke sretnim roditeljima, a ti bebice draga, budi nam zdrava, sretna i vesela puno, puno godina.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 3294
4.1.2011 18:53:46   
sarah
Mama2b iskrene cestitke i sve najljepse bebici, da bude ziva i zdrava user posted image user posted image user posted image .
Ostalim trudnicama zelim sretnu Novu godinu i sve najljepse user posted image

Rose, kakve si ti papuce kupovala za bolnicu i gdje si ih kupila?
Koliko se sjecam radi se o nekim gumenim papucama koje su zgodne za tusiranje u bolnici?
Ja imam neke lagane klompe, ali mi je mozda bolje nabaviti te gumene user posted image
I jos nesto, jesi li ti mogla u Opcoj bolnici unijeti torbu?
Citala sam da na Jezeru ne dozvoljavaju torbe, nego stvari moras potrpati u kesu.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 3295
4.1.2011 19:11:10   
Cickolini
Trudnjace moje ... evo i ja uhvatila vremena da vam piem. I jucer i danas pripremam stvari za preseljenje u novi stancic user posted image Ja sam se danas isforsirala po kuci i osjecam se sad grozno, muka mi, iscpljena sam i jos moram slusati muza kako mi "pametuje" da se moram cuvati ili ce zahtjevati da me vrate u bolnicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I ja sam nabavila Vir 80 i svi ih hvale. Ja sam ih ponekad koristila i nisam imala nikad problema sa koncicima, ali nisam ih koristila poslije poroda pa ne znam :)
Drage moje, meni svi savjetuju da cim osjetim bolove da se dobro najedem jer kaze nema nista gore nego trpiti bolove na prazan zeludac, a ionako se klistiramo. Mislim da cu i ja tako jer ako moram trpiti bolove, prazan zeludac necu sigurno hahahahhahaha

Mojoj prijateljici je bio termin u ponedeljak prosli i evo jos nista. Bila je danas na komisiji i otvorila se jedan prst, ali su je ostavili za cetvrtak ... pa opet komisija. Inace i ona ce se poroditi na Jezeru i rekli su joj da nista od hrane ne moze unositi ... samo hermeticki zapakovano user posted image user posted image user posted image user posted image

Rimljankooo sta je sa bilo na pregledu ??? Dobro si napisala, sad i ako isprovociraju porod spremne smo hahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 3296
4.1.2011 19:48:05   
m.i.n.a.
Oliiii...evo samo da se tuspasim:)
danas aktivan dan da aktivniji ne moze biti..jutros vadila nalaze,isla na Jezero,pa se vratila u Kumrovec na ocitanje nalaza..dosla kuci 3 proslo...na Jezeru nije bila aman guzva,mada jesam cekala ali ja sam morala i na ctg i uz..mene su potrefile ljubazne sestre tako da i ono sto sam cekala nije mi bilo strasno..ako nista vidjela sam da ne sjede i cerekaju se vec da rade..doktori su bili ujutro zauzeti na operacijama pa sam malo vise cekala uz..vise sam se nacekala u Kumrovcu sto mi je oprvi put za ovih mjeseci sto idem dole,sekunda je falila da uzmem knjizicu i kuci,nije mi jasno kakva im je politika reci na proslom pregledu idi gore na uz i ctg pa donesi ovdje nalaze na ocitanje bez narucivanja jer te naravno ne moze naruciti u roku pet dana a onda kad dodjes,kaze pricekaj ima narucenih..i obzirom da ce mi se to isto desiti sljedece seedmice spremna sam se posvadjati,vise nisam luda ko danas cekat skoro dva sata..a najbolnije mi je sto mi je dala da nosam urinokulturu tri dana,kaze ima bakterija..pa naravno da ima kad sam prehladjena al eto...najvaznije da je bebac dobro i izuzev par sitnici koje manjkaju i ja se dobro osjecam..ko trudnica u 9mjesecu..
Rimljanko kako bi kod tebe...sta vele doktori..
Gagach ti na planini,uzivas...uzivaj malo i za nas:)
Larooooooo...javi seeeeeeeeeeee...:)
Cickolini...okani se bona poslova ili bar polahko..kad je covo zapeo da odmaras ti onda njemu zapovjedaj:)
Uhhh..svasta se ja napisa i izjada a mislila sam samo kratko se javnut:)))
Pozz svima...

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 3297
4.1.2011 19:53:17   
elmicha
Eh evo i ja ugrabi malo slobodnog vremena da se javnem...i pozelim sretnu novu godinu svimuser posted image user posted image ,a naravno i ovim mamicama....

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 3298
4.1.2011 22:42:16   
sirenamala
Buduce mame...treba mi pomoc...HITNO!!! gdje u Sarajevu uraditi 4D ultrazvuk  u privatnoj ordinaciji ili klinici..i kod kojed ginekologa...

< Poruku je uredio sirenamala -- 4.1.2011 22:47:26 >

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3299
4.1.2011 22:45:47   
tekja
Joj, privatno mislim da ima Mehmedbasic, nisamsigurna, 4D imas i na Jezeru, tj. ja sam pretprosle godine na GAK-u stalno imala preglede na 4D...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sirenamala)
Neposredna veza do poruke: 3300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *