Rimljankaa
|
Jutro drage moje... Kako se jutros osjecate? Joj ja svaki momenat osluskujem. Znam da ima jos dana do termina,a nekako mislim da cu se porditi i prije termina. I sve osluskujem boli li sta i kad ce... I hodam stalno... Nece li nesto olaksati... Medi,sve mislim na tebe,sta je bilo s curenjem? Je li stalo? Jesi li bila kod ljekara??? Cickolini,kako si danas? Ima li kakvih naznaka? Ja sutra aBd idem na ginekoloski,pa cemo vidjeti kako ce proci. Iskreno i nije me strah..Vise nekako imam tremu da ginekoloski pregled ne izazove porod,ali sto moj muz kaze..i da izazove sta fali..vec smo spremni :) m.i.n.a. moja bebica se malo smirila... Inace je bila jako,jako,jako nemirna..Sad pred kraj ne vrti se bas toliko,jer valjda nema bas puno prostora. Ali se ipak redovno javlja,hvala Bogu,tako da ja nisam zabrinuta... A stomak se "napuhao" kao kosarkaska lopta :))) Pa onda me svi koji vide govore,kod tebe je musko sigurno,a ja se samo smijem i kazem..e Boga mi nije.. :))) Sto se tice velike uputnice,ja je jos nemam. Sestra u Skerlicevoj je rekla d aje daju 7 dana prije termina. A ako se prije pordis,onda muz dodje po uputnicu. Sto se tice nosenja u bolnicu,ja sam se vec spakovala. Nisam htjela puno stvari ponjeti,a na kraju je ispalo puno. (3 spavacice,ogrtac,jednokratne gace,vlazne maramice,toalet papir,peskir,carape,papuce,ogledalo,fotoaparat,cokolade,sokic,ponjecu nesto i sminke..uloske..) mislim da je to to. A za bebicu,sve cu spremiti u cemu sma planirala aBd da je iznesemo,pa ce muz to donjeti. To jos nisam spremila,ali vec u glavi imam sta ce to biti,pa trebam samo u korpu staviti. Mamin cvjetic,hvala sto pitas za mene!!! Malo sam stala s kupovinom odjece..Ali sad kupujemo one nekakve sitnice,mada smo skoro sve kupili. Odjece smo bas nakupovali. Mislim da ni ov nece stici obuci,jos sto ce neki donositi..Ali nema veze... Sta mogu sad?! Pola sam oprala,vidjecu danas jos nesto da operem.. Kako je tvoja bebica?? Slusa li? Napreduje li? Kako si ti? jesi li se oporavila? Lejla80, kako si danas? Mogu zamisliti u kakvom si ti tekiscekivanju???!!! UH!!! Ima li naznaka kakvih?? Sretno!!! :)))
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|