mykica -> RE: Ginekolozi? (10.4.2013 8:54:37)
|
Desilo se to, da sam morala na folikulimetriju a da moj doktor (Godinjak) taj dan nije radio, pa su me dodijelili drugom doktoru da mi uradi folikulimetriju jer sam bila pod stimulacijom. Došla sam do doktor Muminbašić, on je pogledao moj karton i počeo da "pljuje" po dr. Godinjaku s kojim radi vrata do vrata. Da on nema pojma, da šalje žene na laporoskpiju bez potrebe i tome slično. Odmah mi je predložio propuhivanje jajnika kod njega, naravno privatno. Odbio je da mi uradi folikuilimetriju iako je znao da sam pod stimulacijom. Na kraju mi je još rekao da se prijavim na forum ringeraja i napišem svoje divno iskustvo sa njim, da žene znaju da ne idu džaba kod Godinjaka, jer eto on je tako loš doktor. Da ne pričam da je dotični doktor već bio na forumu kada sam ušla kod njega u kabinet i pokazivao mi neke postove o njemu. Vjerovatno i sam ima profil na ovom forumu. Žalosno. Pa eto dragi doktore, uradila sam kako ste rekli, napisala sam iskustvo koje sam imala sa vama. Bez obzira na sve, šta god Vi mislili, dr. Godinjak je br. 1 na onoj klinici, a to dokazuje i prepuna čekaona žena koje čekaju njega i satima, jer one NE ŽELE kod drugog doktora, a to vjerovatno ima svoj razlog. Prijavu sam napisala, jer mi je više dosta ovakvih ljudi. Izmijenjala sam doktora, tokom moje borbe za mrvicu, nadavala se novca i novca za ništa, za ljude koji su bili sposobni samo uzet novac, a ne uraditi mi ni osnovne nalaze, dok nisam sama počela da istražujem šta znači neplodnost i shvatila da sam dugo vremena bilasam zavaravana i da su me "muzli" kako su htjeli, a ja plaćala koliko je ko tražio jer je samo bilo bito da zatrudnim. Sad je više dosta, pisat ću prijave, na svakom koraku ako bude trebalo. Znam da neću imati neke koristi, ali možda ću nekom nekad i dojaditi i možda će nekad neko i ozbiljno razmotriti moje žalbe.
|
|
|
|