narin3 -> RE: Ginekolozi? (18.1.2013 0:57:00)
|
Ananas, potrudi se da dobiješ uputnicu za bolnicu, posebno, ako ste duže u braku i želiš trudnoću...vjeruj da nama s većim problemima ne pomažu ovi tzv obični ginekolozi...moraš pronaći nekog ko se bavi tom problematikom, sterilitetom...ovako ti pišem, jer sam te upratila negdje u nekoj čekaonici, ako griješim i nemaš ovaj problem, izvinjavam se...ja sam ti, čini mi se negdje i pisala za tu uputnicu...kako sam se ja borila za nju...i izborila...ja sam im dolje u poliklinici nakon godinu dana hodanja, tražila uputnicu, jer mi ništa nisu znali uradit, sem uz i papa testa...i naravno, nisu mi je htjeli dat...a ja se dobro naoštrila, jer sam predpostavila da će tako bit i spomenula im direktora...rekla sam im da ću ići i do njega, ali da mi moraju nešto radit...ne mogu samo sjedit kući i čekat, jer vrijeme prolazi, a bebice nema...a oni ništa ne znaju oko toga...tu možda ima dr koji fino mogu voditi trudnoću, koja se bez problema postiže...fino sam ih prepala i Bgm, dobih ja odmah uputnicu za bolnicu...i to mi preporuči svoju kolegicu Alicu...ne znam, čini mi se da nije ni ona loša, ali sam možda dva puta bila kod nje i otišla ona na bolovanje, a ja nemam pojma kako dođoh onda do Aide...Znam da Aida ima u Travniku, ali za Zenicu ne znam...mislim da nema, ali se opet možeš raspitat...u svakom slučaju ti sretno, da što prije dođeš do ostvarenja svojih ciljeva...i još jednom se izvinjavam, ako griješim...
|
|
|
|