ogica -> RE: Ginekolozi? (28.6.2012 21:50:49)
|
Drage moje, evo da i ja malo prokomentarisem dr.Muminbasica. Na odjel za Sterilitet sam isla dva puta,i imala sam zakazan termin kod Godinjaka,medjutim cekala sam satima,on je bio na operaciji,ili na sastanku,uvijek nesto,uglavnom nisam mogla doci do njega.Moze on biti najveci strucnjak ovoga svijeta,ali ako mu nemam pristupa,sta mi vrijedi sva ta njegova strucnost,kad je na meni nije mogao primjeniti. Zatim sam potrazila pomoc od dr Muminbasica,koji se prema meni i muzu vrlo lijepo ponio vec od prvog susreta. Radio mi je HSG on,da nije on,to bi mi uradio neko drugi,ali nacin na koji mi je to uradio i kako se prema meni ophodio i pomagao mi se i ustati i zezao se,potpuno bezbolno...ali sto je najvaznije imam rengenski snimak jajnika,i taj snimak mogu odnijeti na kraj svijeta i smatraju ga relevantnim i valjanim snimkom.Metoda je bila potpuno bezbolna. On mi je takodje radio jednu inseminaciju,nije uspjela,sad cemo ubrzo abd raditi i drugu..... Dao mi je dva broja telefona,jedan da ga zovem ako je nesto hitno,a drugi da posaljem sms,pa ce odgovoriti kad stigne. Nicim ga nisam POTPLATILA,stalno ga zovem,jer uvijek imam bezbroj pitanja.Uvijek je spreman dati odgovor. Jeste da malo kritikuje sistem ,...ali iskreno kome odgovara ovaj sistem,drzava ,svi smo generalno nezadovoljni,kako mi pa tako i doktori. Ne znam kako ce kasnije biti,ali za sada ga zaista ne bih mijenjala i smatram da je prije svega dobar covjek,jer oni parovi ,koji dodju na odjel steriliteta zaista trebaju posebnu paznju i pored strucnosti ,trebaju malo i sale i tople ljudske rijeci.
|
|
|
|