RE: Ginekolozi? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

grejp -> RE: Ginekolozi? (7.9.2012 16:16:24)

Meni je trudnocu vodila dr Kulenovic i moram priznat da je odlicna, ja sam prezadovoljna...u 33 sedmici je otkrilia manjak plodne vode, odmah reagovala, poslala me na GAK kod dr Lejle za koju imam samo rijeci hvale. Obje su super....

Arminaa -> RE: Ginekolozi? (7.9.2012 16:34:50)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ja trudnocu vodim privatno u poliklinici Sunce doktroka Aida Ajanovic Zujovic jel ima neko iskustva,kakva je doktorka, inace nemam nikavog iskustva vezano za Sarajevo i Sarajevske ljekare jer do sad sam se poradjala u Sandzaku a namjeravam ako Bogda ovdje se poroditi samo ne znam u kojoj bolnici Kosevo ili Vojna ?

Meni trudnocu vodi privatno dr. Divanovic i za njega mogu reci sve najljepse, da ga dragi Bog pozivi da sto duze bude s nama, jer je zaista strucnjak.
Sto se tice bolnice, ja sam se odlucila za Jezero, ako Bog da, kad dodje vrijeme poroda, jer klinika je klinika, a cak mi je i prijateljica koja radi u Vojnoj savjetovala da idem na Jezero, naravno konacni izbor je tvoj.

Pozdrav

indy 89 -> RE: Ginekolozi? (9.9.2012 13:27:36)

zna li iko kakva je doktorica begic na otoci hvala unaprijed

kokouli -> RE: Ginekolozi? (19.9.2012 15:19:53)

Zene ,drugarica mi je bila kod izvjesnog dr.Muminbasica i zamislite te budaletine ,kad je trebala na folikulometriju lik se nije na poslu pojavio 3 dana ,zeni propao ciklus ,bukvalno je ostavio na cjedilu ,a baska sto je bacila pare za lijekove .Boze sacuvaj ,ja bih ga ubila da se to meni desilo .Ali eto kod nas moze sve .

sarisari -> RE: Ginekolozi? (20.9.2012 13:28:48)

Ne mogu da vjerujem da je to uradio dr. Muminbašić vjerovatno ima neki dobar razloga, ja ga poznajem kao skroz drugacijeg - odgovornog u svom poslu, predpostavljam da je imao njen br. da bi joj javio da je sprijecen da dodje jer svi smo mi ljudi i svima se moze desiti nesto, mozda je covjek bolestan ili nesto slicno

kokouli -> RE: Ginekolozi? (20.9.2012 14:53:36)

Ne,nije joj se javio ,zena je dobila nervni slom skoro ,na 2 folikulometrije nije dosao ,i svi su joj rekli da se on stalno tako ponasa ,mislim da je to uzasno neodgovorno od jednog ljekara ,i da bi ga trebao neko opaliti po usima zbog takvog ponasanja.

vjestica -> RE: Ginekolozi? (20.9.2012 16:01:39)

ja, kao i većina trudilica sa ovog foruma takođe nije imala dobro iskustvo sa muminbašićem,tako da me to ništa ne čudi

sarisari -> RE: Ginekolozi? (21.9.2012 11:26:54)

izgleda da sam ja onda izuzetak[sm=smiley29.gif] mada znam jos neke koji ga hvale

kokouli -> RE: Ginekolozi? (21.9.2012 12:00:19)

Ma ja sam cula da je vrlo sarlatan i da samo pljuje po prof.Godinjaku ,i sam sebe hvali .

sarisari -> RE: Ginekolozi? (21.9.2012 15:02:06)

ma meni ne smeta njihov odnos, to je između njih, a meni je skroz ok

kokouli -> RE: Ginekolozi? (21.9.2012 20:30:37)

Lijepo sto ti je lijepo s njim se druziti ,ali ja licno ne znam ko je taj dr.a drugarici vjerujem da je to tako .

sarisari -> RE: Ginekolozi? (24.9.2012 9:06:50)

ok i ja vjerujem da je na nju ostavio takav dojam, svi smo različiti i ja ne idem dr. da se družim nego što moram

kokouli -> RE: Ginekolozi? (24.9.2012 15:13:30)

Pa i ona je otisla od nevolje ,pa je dobila eto to da je ostavi ljekar na cjedilu ,mislim ja znam sta bih ja u toj situaciji napravila ,al se samo pitam jedno ,a to je da li bi je taj isti ljekar ostavio ,a vjerovatno bi ,da joj je i zivot bio u pitanju,to su eticke stvari ,a od ljekara prije svega ocekujemo to i da ako nas zakaze onda bude tu na kontroli .

Anoniman -> RE: Ginekolozi? (1.11.2012 15:48:48)

Dugo vremena tragam za ginekologom koji ce mi se posvetit kako treba, i konacno to je dr. NERMIN MUMINBASIC, za mene nema boljeg :) [sm=bravo.gif]

sarisari -> RE: Ginekolozi? (2.11.2012 7:53:20)

potpisujem

Maja1309 -> RE: Ginekolozi? (6.12.2012 15:39:08)

Molim nekoga da me prebaci na forum ginekolozi u mostaru ako postoji otvoren

marinčii -> RE: Ginekolozi? (6.12.2012 15:41:15)

IZVORNA PORUKA: Maja1309

Molim nekoga da me prebaci na forum ginekolozi u mostaru ako postoji otvoren

https://www.google.com/url?q=http://www.ringeraja.ba/forum/re-ginekolozi-u-mostaru_911675.html&sa=U&ei=aq7AUKT8J5G6hAf4iICADg&ved=0CAcQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHMq0oGkI3u_ZHgd7XtoWhbMrOl8g evo link

Maja1309 -> RE: Ginekolozi? (7.12.2012 9:56:30)

hvala ti puno

idana_85 -> RE: Ginekolozi? (18.12.2012 19:10:42)

Drage moje, i ja sam bila kod dr Muminbasica i ne znam sta da mislim. Onako je otakcen, po mom ukusu i previse. Bio je fer, konkretno odgovara, bio je bogami i detaljan i susretljiv. Osim hormonalnih problema, ja imam jos neke i sa krvi, ponudio se da nazove kolegu na II internoj i ubaci me da ne idem po uputnicu pa cekam jer zivim na drugom kraju grada. Ali nekako mi se ucinio....Prica samnom kao da smo ovce cuali, stipka me za obraze,govori da sam mu simpaticna....Ne znam. Zove apoteku, neku svoju jaranicu da bas tu kupim tablete za terapiju. Nudi mi papa test da on uradi (a ne ovi na kolposkopiji) ima nekog jarana koji ce mi to srediti za sedam dana, ubacimo mu samo u dzep...Cimi mi se da voli suske...sta misle ove koje su isle, jeste ga "castile.

sabas -> RE: Ginekolozi? (18.12.2012 22:08:22)

idana_85, ja sam samo jednom imala susret sa dr Mumin. nemam bas neki pozitivan stav . Ali ako ce nesto konkretno da radi sto da ne, jer ako budes isla regularno raditi pocetnu dijagnostiku to moze da potraje i do godinu dana. A to za davanje para nekome da uradi svoj posao hahah bruka i sramota, ali ako ce te doci povoljnije nego da radis privatno .... Zato se regulano papa test na klinici cega i do tri mjeseca -brat brata zaboravi
Ali ti si sama sebi najpreca -nije vakat za moralisanje i etiku.

kokouli -> RE: Ginekolozi? (21.12.2012 17:05:02)

Ama ne bih mu ja placala vala da puni dzepove sebi i nekom kolegi kod kojeg radi i privatno ,to je bar informacija sa Gaka ,a posto on gore prima platu nek odjebe s voljenjem soskica .Volim i ja pa ne kamcem kod naroda ,mislim ,zna mi se desiti da cekam prof .Godinjaka po cijeli dan ,taj Mumin.bude gore vjerujte mi od 20 zena nece ni 1 kod njega ,jer je oduran .A prije sam pisala o prijateljici koju je ostavio na cjedilu ,znaci ja bih tog lika zaobisla .I mislim da je na forumu pod nekim imenom lijevim ,mozda anoniman ili sl.i da nanosi vodu protiv profesora ,a njegovog sefa ,a sebe smatra najboljim ,sto je uistinu daleko od stvarnosti.

Zelimo_bebu -> RE: Ginekolozi? (21.12.2012 23:03:16)

Zenicanke ajde mi preporucite kojeg dobrog ginica.....bila sam kod jedne i eto razocarala se ne zelim je ni u putu srest....sad mi treba netko normalan, dobar, pa ako neka ima dobro iskustvo sa svojim ginicem????? Hvalaaaa

Anoniman -> RE: Ginekolozi? (17.1.2013 15:47:47)

lijep pozdrav svima, da vam se i mi pridruzimo.....[sm=nosecka.gif] 7 mjesec, trudnocu vodimo kod dr Gorana S tojkanovica, za njega imam samo rijeci hvale i svakom bi preporucila da se vodi kod njega... samo ima malih lapusa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nikako da se odluci kojeg nam je [sm=duda.gif] pola. jedna kontrola[sm=rozacrtici.gif] jedna [sm=modricrtici.gif] [sm=zmeden.gif]...ali kao ljekar je stvarno detaljan i prijatan sto je nama najbitnije[sm=sloncek.gif]

ananas_ze -> RE: Ginekolozi? (17.1.2013 23:54:15)

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

Zenicanke ajde mi preporucite kojeg dobrog ginica.....bila sam kod jedne i eto razocarala se ne zelim je ni u putu srest....sad mi treba netko normalan, dobar, pa ako neka ima dobro iskustvo sa svojim ginicem????? Hvalaaaa

i meni treba ista preporuka, za kojeg god dr sam cula jedni ga hvale drugi ga kude [sm=smiley24.gif]

narin3 -> RE: Ginekolozi? (18.1.2013 0:24:30)

Imam i ja potrebu da iznesem svoje mišljenje o Nerminu Muminbašiću...Susretljiv jeste, ali ja više volim doktore koji šute i znaju šta rade, već takve kao što je on...previše priča, baš kao da sam s njim ovce čuvala, a time prekriva svoje nedostatke u struci...i to sam milion puta zaključila, bar kod doktora, da oni koji više šute, bolje i odrade svoj posao...izuzetci naravno postoje...pa možete mislit kako je mene taj Muminbašić ubio...nakon urađenih mojih najosnovnijih pretraga, a to su: hormoni, uz, HSG i urađenog spermiograma i moje dg pcos, on je meni rekao da meni nema pomoći...da ja nikako ne mogu ostat u drugom stanju i da se to samo može desiti, ako Bog dragi da...naravno da ja mislim da se bez Božije volje to ne dešava, ali on s tim meni kaže da ja ispadam iz svih mogućih postupaka koji se mogu uradit da bi se desila trudnoća...eh, sad mi je lakšeeee......svima želim sreću i da nađu odgovarajuće dr...
IZVORNA PORUKA: idana_85

Drage moje, i ja sam bila kod dr Muminbasica i ne znam sta da mislim. Onako je otakcen, po mom ukusu i previse. Bio je fer, konkretno odgovara, bio je bogami i detaljan i susretljiv. Osim hormonalnih problema, ja imam jos neke i sa krvi, ponudio se da nazove kolegu na II internoj i ubaci me da ne idem po uputnicu pa cekam jer zivim na drugom kraju grada. Ali nekako mi se ucinio....Prica samnom kao da smo ovce cuali, stipka me za obraze,govori da sam mu simpaticna....Ne znam. Zove apoteku, neku svoju jaranicu da bas tu kupim tablete za terapiju. Nudi mi papa test da on uradi (a ne ovi na kolposkopiji) ima nekog jarana koji ce mi to srediti za sedam dana, ubacimo mu samo u dzep...Cimi mi se da voli suske...sta misle ove koje su isle, jeste ga "castile.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>