narin3 -> RE: Ginekolozi? (18.1.2013 0:24:30)
|
Imam i ja potrebu da iznesem svoje mišljenje o Nerminu Muminbašiću...Susretljiv jeste, ali ja više volim doktore koji šute i znaju šta rade, već takve kao što je on...previše priča, baš kao da sam s njim ovce čuvala, a time prekriva svoje nedostatke u struci...i to sam milion puta zaključila, bar kod doktora, da oni koji više šute, bolje i odrade svoj posao...izuzetci naravno postoje...pa možete mislit kako je mene taj Muminbašić ubio...nakon urađenih mojih najosnovnijih pretraga, a to su: hormoni, uz, HSG i urađenog spermiograma i moje dg pcos, on je meni rekao da meni nema pomoći...da ja nikako ne mogu ostat u drugom stanju i da se to samo može desiti, ako Bog dragi da...naravno da ja mislim da se bez Božije volje to ne dešava, ali on s tim meni kaže da ja ispadam iz svih mogućih postupaka koji se mogu uradit da bi se desila trudnoća...eh, sad mi je lakšeeee......svima želim sreću i da nađu odgovarajuće dr...IZVORNA PORUKA: idana_85 Drage moje, i ja sam bila kod dr Muminbasica i ne znam sta da mislim. Onako je otakcen, po mom ukusu i previse. Bio je fer, konkretno odgovara, bio je bogami i detaljan i susretljiv. Osim hormonalnih problema, ja imam jos neke i sa krvi, ponudio se da nazove kolegu na II internoj i ubaci me da ne idem po uputnicu pa cekam jer zivim na drugom kraju grada. Ali nekako mi se ucinio....Prica samnom kao da smo ovce cuali, stipka me za obraze,govori da sam mu simpaticna....Ne znam. Zove apoteku, neku svoju jaranicu da bas tu kupim tablete za terapiju. Nudi mi papa test da on uradi (a ne ovi na kolposkopiji) ima nekog jarana koji ce mi to srediti za sedam dana, ubacimo mu samo u dzep...Cimi mi se da voli suske...sta misle ove koje su isle, jeste ga "castile.
|
|
|
|