malena27 RR -> RE: Ginekolozi? (8.6.2011 14:58:35)
|
IZVORNA PORUKA: ajla 86 danas sam zvala ginekologiju da se narucim kod dr Godinjaka.znate da sam imala jakooooo ruzno iskustvo sa njim ali neznam sta da radim a vidim po forumu da po vasem misljenju je najbolji strucnjak pa hajde reko pregurat cu mrznju pa cu mu otici... kaze mi jako ljubazna seka na tel da je na godisnjem i nema ga do kraja avgusta i da ako hocu mogu kod dr Muminbasica.kaze koji je dan ciklusa...ja jos nisam ni dobila...kao kad dobijem da se javim odmah da mi kaze koje hormone da izvadim i da ce me primiti odmah 12-14 dan ciklusa kad meni odgovoara??????????????ostala sam paf...kazem ja njoj jesam li dobro cula...nema mjeseci i mjeseci cekanja...sta je reci...kao nije guzva kod doticvnog ljekara....pa mi je suhveli ima li iko ikakvo iakustvo sa njim???? ako valja da odem bolje i on nego mrskotinja Godinjak a i Mehmedbasic non stop placanja pa mogla sam stan do sad kupiti od 100 kvadrata uzalud se lijececi.... IZVORNA PORUKA: cicika micika 74 Ajla 86 ja sam nekoliko puta bila kod dr. Muminbasica ,mogu ti reci da je razgovorljiv da ga mozes pitati sto god zelis i dace ti odgovor,i da on uglavnom mijenja dr.Godinjaka IZVORNA PORUKA: ivanna Koliko znam nisu bas odusevljeni sa Muminbašićem, to sam čitala ovdje negdje po forumima, i obzirom da rijetko ko ide k njemu bas namjenski zato ti nije ni gužva. Jednom kad sam čekala Godinjaka, bilo je jedno 15-ak žena u čekaonici, i onda je došla sestra i rekla da se ne zna kad je dr. Godinjak doći ali da je tu dr. Muminbašić pa ko hoće da dođe odmah, rezultat je bio da apsolutno niko nije ustao i svi su rekli čekamo, dr. Godinjaka kad god dođe. Onda su jedno dvije cure pričale svoja negativna iskustva sa dr. Muminbašićem, al iskreno sad se uopće ne mogu sjetiti šta je to bilo. Još jedna stvar, koliko znam dr. Godinjak nije tu samo u junu, i meni je rekao da će počet raditi u julu jer smo dogovarali inseminaciju tako da??? Sačekaj još malo sigurno će ti se još neko javiti IZVORNA PORUKA: cicika micika 74 Ma mislim da je taj dr.sasvim u redu ,ali ni meni nije pravo kad me sestra Izeta proslijedi Muminbasicu,ali posto nekad stvarno nemam vremena da cekam cijenjenog prof.Godinjaka onda sta cu ,vec sam 3 puta bila kod njega ,sta ja znam ,valjda nije bezveze u timu s Godinjakom...................... IZVORNA PORUKA: sarisari da odgovorim ajli86 i svim onima koje interesuje, ja nisam išla kod dotičnog ljekara iz razloga koji ste vi navele, ali mi je dr. Muminbašić radio LETZ konizaciju i zadovoljna sam, a kao sto neko već napisa jako je prijatan i možete sa njim razgovorati o svemu znači bilo sta da vas zanima slobodno ga pitajte i reci ce vam, znam da radi sa Godinjakom i koliko sam vidjela strucnjak je, takodjer i otac mu je bio ginekolog u Sa. vjerovatno neko od vasih mama, nana da ga poznaj, moj savjet da ako ste već bile kod Godinjaka ne košta vas otići i kod M. pa vidite, uporediti i same ocjenite, sretno
|
|
|
|