Anoniman -> RE: Ginekolozi? (14.1.2011 11:26:55)
|
Ja toplo preporucujem dr Almu Kandic sa GAK-a, mlada, divna, temeljna, prijatna... To je jedina zena koja je pristala mene da porodi, ona i dr Goran Stojkanovic, jer je meni Rovcanin vodio trudnocu i ginekoloskim pregledom mi izazvao kontrakcije, a nisam ni sekunde bila otvorena, posle dva dana jakih kontrakcija i pritiskom preko 200 apsolutno niko od doktora nije htjeo da me preuzme, svi su govorili necemo mi tudje greske ispravljati i ne zelimo mi da odgovaramo za vas i bebin zivot zbog rovcanina. Nudila sam pare, molila sam, veze ganjala...niko sem Alme nije htjeo. Nju nisam ni pitala jer sam mislila da je neki specijalizant jer je veoma mlada '78 godiste, dok ona sama nije skontala sta se desava i dosla i odvela me u salu. Necu vam reci da marke NIJE htjela uzeti, tada me porodila i otisla i posle mjesec dana odem kod nje na kontrolu i ponesem kovertu, ne da je potplatim, nego da joj se zafalim, jer ja cu toj zeni biti zahvalna do kraja zivota. Svadjali smo se oko koverte, nije htjela da uzme i jos joj ja kazem "pa molim vas to zbog nafake djeteta", a ona fino vrati kovertu i jos kaze "onda ovo od mene za dijete za nafaku, racunajte da je to od mene na jastuk". Sad sam opet trudna i idem kod nje.
|
|
|
|