grozđe -> RE: Ginekolozi? (4.12.2013 9:15:43)
|
IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: grozđe Vanne znaci ipak si odlucila ici i privatno, tj.potraziti jos necije misljenje? Nisam nikada cula za ovoga doktora. Sretno. Jesi li mozda danas bila kod dr.Dedeica? Isla sam jutros pa sam malo gledala zene po cekaonici, kontam ima li te... Kako si inace? Narucena sam u cetvrtak, pomjerio mi kontrole na svakih 10 dana...pa ako u cetvrtak bude sve ok eto me na trudnicke teme... A moja rodica je isla ovom idrizbegovicu privatno a vidim i da je na gaku pa nije lose imati nekog gore kad aBd bude bilo vrijeme za porod... Inace sam dobro imam mucnine uzasne pa znam da je sve ok... bas mi je zao sto i ja nisam bila danas da se vidimo...kako tvoj pritisak? Vanne hvala na pitanju, dobro sam, pritisak u normali... bas isla vadila krv i urin... zeljezo mi otislo ispod normale, a bilo skoro 30.... uzimala sam i ampule i prirodno pa vidjet cemo... super za mucnine i gadjenje, ja sam ih imala prva 3.mjeseca i kaze doktor da je to dobro, dobar znak... to kasnije prodje..ja sam uzimala bademe... neka si potrazila jos necije misljenje, bolje u svakome slucaju dva vec jedan.... sretno na kontroli...
|
|
|
|