lana32 -> RE: Carski rez (14.2.2013 17:07:17)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica ja sam imala dva CR u malo manje od 2 godine , pa dobro je proslo drugi put je bilo mnogo bolje moram priznati , znas sta te ceka i tako se pripremis , meni su radili rez preko reza ali nisu bas sve potrefili hahahah i ima jedna skroz tanka bijela linija onako maloo sa strane a dio gdje su radili ponovo kao i prvi put sada je malkoooo crvenija a mislim da ce s vremenom i ona izblijediti i biti ovako tanka [sm=zmeden.gif] ipak je nepunih 6 mjeseci proslo. Sve u svemu manje straha , oporavak je isao brze lakse sam i ustajala lakse sve , ufff sad kad se sjetim kako prvi put ustati hahahahahhaahha jeza me hvata . VISNJA ima ta neka novo metoda CR u bolnici gdje sam ja radila CR nije bila ali drugoj jeste prvi put prosle godine pocela ta metoda , i kazu da je puno bolje i manji je rez i laksi oporavak , et ja ako budem jos koji put idem po novoj metodi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Super ,pripremam se polako ,samo jedva cekam da se sve zavrsi i da dođem kuci. Ta nova metoda je rađena na meni ,radi se o razmicanju mišića ,znači radi se površni rez,pa dr razmiče poprečne mišiće trbušnog zida da dođe do maternice gdje onda vade bebu . Prije su se sjekli ti mišići da bi se došlo do maternice.
|
|
|
|