bubamara29 -> RE: Carski rez (29.1.2013 0:55:20)
|
Temperatura mi se popela na 38,5, pa sam otišla večeras u hitnu...:( Rekli su mi da je najvjerovatnije temperatura od dojki...prenapunjene su mi dojke, mali je jos uvijek slab, ne može sve da posise(to sam primjetila u poslijednjih dva tri dana, stvarno mi previše teče mlijeka i osjećam bol ispod pazuha pogotovo lijevog) pa su mi se male kvrzice stvorile, mozda je i upala (ja se nadam da ću to kako izbjeći[sm=smiley13.gif])...uglavnom da pijem paracetamol(poslije njega mi je sad temperatura pala na 37,5), izdajam se sto više,masiram, mlake obloge, tuširanje, pa opet dojenje, izdajanje (sreća imam dobru pumpicu koja je do sada sakupljala prasinu), ako ne bude bolje opet bolnica:(((...inače sam imala sličnih problema treći dan poslije carskog u bolnici, kad mi je mlijeko počelo nadolaziti naglo, pa su me pedijatrice ručno izdajale i masirale (boli ko đavo) i to mi je pomoglo da tad izbjegnem veću temperaturu, a sad kad sam mislila da je sve prošlo, ono mlijeka da hranim tri bebice [sm=duda.gif]....na izvoz... ostalo sve uredu...rez gledao doktor, prepipkao me, stiskao, ne boli ništa...
|
|
|
|