AminaZana -> RE: Carski rez (11.9.2012 11:26:14)
|
IZVORNA PORUKA: Maglicica Imam ja pitanja :))) Koliko si dugo bila u intenzivnoj? Nakon koliko si dana izasla iz bolnice? Kad su ti donijeli bebu? Koliko zena bude u sobi, kad se izadje iz intenzivne? Kad rodbina moze doci da vidi bebu? Etooooo :) Primljena sam na kliniku 03.09. u 2h, operisana i lezala sam tu noc i jos jednu na intenzivnoj i ujutro oko 11 prebaccena sa bebom u sobu. dodse, zahvaljujuci mom doktoru, nisu mi odmah dali bebe, samo sam ih vidjela malo u sobi za bebe i odmarala do 16h, kada su mi ih donijeli i nisu ih vise odvajali od mene, sem za presvlacenje i dohranjivanje. izasla sam u cetvrtak, 06.09. zbog vrlo dobrog opceg stanja i mene i beba. u svakoj sobi su po tri kreveta i prvi dan smo bile nas dvije, a ujutro je jos jedna dosla i njoj su odmah donijeli bebu, tako da vam savjetujem, ako ikog imate gore da se potrudite da vam ne donose odmah dijete, jer je zaista velika iscrpljenost prisutna. rodbina moze odmah da vidi bebu. moji su ih vidjeli odmah u ponedjeljak, a posjetiti tebe mogu cim budes sa bebom, odnosno cim izadjes sa intenzivne, ali samo kroz staklo i preko mobitela, svaki dan od 14 do 15h :) Etooo nadam se da sam sve odgovorila....
|
|
|
|