Mirkica -> RE: Carski rez (14.9.2012 12:40:21)
|
ja sam prvi imala sa Spinalnom a drugi sa epiduralnom anestezijom , ova prva mi je bila bolja , oba puta sam bila budna sem sto sam ovo drugi put nekako vise osjetila uffff , ma osjetila sma sve sta mi rade u stomaku a sa prvom nista , a boli nije bilo. KAda su izvadili bebu poceli su je iz ruek u ruku nosat i govoriti koliko ima odprilike hahahahaha pa tek stize do mm , on mi ga pokaza i oni odose , zima u sali da se smrzens , meni muka povraca mi se a nemam sta , to jutro nisam jela samo malo mi muz dao sendvica kaze ma ko njih sisa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] najedi se , a nije se znalo jel CR ili nije . Elem kad me zakrpise svezose me u porodiljski odjel tu sam lezala u sobi sama sa bebom i muzem 4 sata posle su me premjestili u moju sosbu , imala sam kateter i jos jednu bocicu koja je isla iz rane nju sam nosila 3 dana , i kada sam je izvadial mogla sam se okupati , sama sam se okupala . Moram reci da sam se punoo brze i lakse oporavila drugi put nego prvi , sto se posjete tice odmah sam je dobila i to u porodiljskom dosla moja sveki , jetrva moj sin i od jetrve mala , tu je naravno bio i mm cijelo vrijeme, ali smejli su samo na kratko , a kad su me premejstili u sobu onda je mogao biti ko hoce i koliko hoce , a ima i prostor gdje se sjedi sa gostima vani.
|
|
|
|