|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1261 1262 [1263] 1264 1265   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.9.2011 7:53:14   
tekja
dobro jutro drage moje...vidim sinoc ste mahalale u kasno doba, a mene muzek rano otjerao u krevetuser posted image user posted image user posted image ...

Njih dvojica jos spavaju, a meni se osladilo ovo samacko jutarnje kahvenisanje, pa se samo laganini izvucem iz kreveta da me ne skontajuuser posted image

Ella, falis, tvoji me postovi uvijek nasmijuuser posted image ....a i V. se zna desiti na korijenu pise da pukne koza, def. nije do higijene, jer ja njega stalno tusiram, presvlacim itd. ja namazem bademovom kremom i uvijek do ujutro nestaneuser posted image  

Lady, de kao da bi neko i zamijetio majicu ili kosulju pored takve zene...nek' vala nisi dzaba trosila pare...ionako ce ti ubrzo sve biti prevelikouser posted image user posted image

Doublemum, sta da ti kazemuser posted image ....user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31551
13.9.2011 8:21:04   
bebacha
jutro.mi se pravo ulijenili.al smo stalno u pokretu.Ajla mi preko vikenda povracala,bas sam se nasikirala,odjuce je dobro pa je danas otisla u vrtic..Nejede apsolutno nista i ja ludim.i kad stavi neki zalogaj u usta melja ga po ustima pola sata..Alen ne smiruje,samo pravi zijane.odo sad s mamom i na vikendicu pravit dem od sipka i sataras za zimuuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31552
13.9.2011 8:36:59   
Anoniman
dobro vam jutro ... odvela sam djecaka u vrtic, jednoj curici je rodjendan pa je odusevljeno usao kad je vidio da se nesto veselo sprema.. otkako smo krenuli u vrtic nijedno jutro nije zaplakao,poljubi me,okrene se i ide igrati. nisam zamisljala ni u snu da ce biti ovako lako,ma bas sam ponosnauser posted image sinoc sam malo gledala torte na faceu, moram smisliti sta cu praviti jer uskoro nam je rodjendan.. lady drago mi je da su nalazi dobriuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 31553
13.9.2011 8:38:22   
Meri29
Dobro jutro user posted image

Meni dan super poceo, Majda samo sto je ustala pojela citavu bananu i dvije kasikice meda. Napila se vode i trazi cetkicu za zube da opere zubice user posted image user posted image

Lady super za nalazeuser posted image user posted image user posted image

Bebacha koliko vec Ajla ne jede, i Majda je tako bila pocela i 4 dana nije jela nista sem dojenja

Doublemama, Ella zao mi je bolesne djecice, nadam se da ce brzo proci.

Ostale mamice user posted image

Odoh da pravim kafu dok je ovako zatisje i dok slusa, zacas ce se to preokrenuti pa da barem kafu popijem u miru user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 31554
13.9.2011 8:51:06   
Bambi09
Mi nikome ne falimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 31555
13.9.2011 8:55:17   
Meri29
Faliteeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali nigdje te nema kako je skola pocela

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 31556
13.9.2011 8:57:58   
pocahontas
hello narode..user posted image
lady divno za nalaze..ma znala sam ja i svi mi da ti bezze paničiš..Lana nam je ko betonuser posted image user posted image
Mi smo eto tako vise manje ok, oporavljamo se i jos koji dan pijemo antibiotik. Naime, morala sam uvesti zinat jer mu se ta prehlada stalno i stalno vraćala, nikada da je izliječimo i još kada je počeo da kašlje, nisam više ni razmišljala...još mi  samo treba da neki tamo bronhitis ili upala pluća ne daj Bože..ovako sam mirna bar neko vrijeme..pijemo i neke vitamine i propolis kapi..valjda ce nam imunitet ojačati više miša li mu....user posted image user posted image
sinoć smo malo šetali vilsom i imao je tako neki momenat koji nije nikad imao-najednom je počeo da plače, da kenka i ima nekih milion zahtjeva a sve kontra onoga što je moguće da mu dam u tom trenutku...dernjao se ko pivara, zena neka prolazila sa prijateljicama i dvoje djece i kaze šipku uzmi i ispucaj ga.user posted image nisi dobar. a na to će RAfi njoj iz sveg glasa: "niiiiisiiiiiiii dobaaaarrrrrr..nisiiiiiiiii "user posted image (nisam dobar, eto ti ga nauser posted image ) ko u inat! neko je već pisao o ovome...moj stil i ispod nivoa mi je da se na sred ulice sa seljankom raspravljam ali dođe čovjeku da je pošalje u neku stvar i kaže da se ne petlja gdje joj nije mjesto...bože sačuvaj nekulture! e pa ja ne mogu zamisliti da ja nekome tako nešto kažem taman ne znam koliko da mu se dijete dere..mogu kolutati očima, ali komentare tipa uzmi šipku i premlati ga, e pa svašta! to je tako individualno kako koji roditelj to riješava! ne kažem da ja Rafija ne pucam po guzi, ali ko si ti da mi to kažeš! halooooooouser posted image fuuser posted image ck you!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.9.2011 8:58:53 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 31557
13.9.2011 9:01:49   
Anoniman
jutro
evo nas brzinski nisam bila kuci ovi dana . Svsata se izdesavalo.A. je dobro bila sam kod mame tat mi imao nesrecu na poslu exsplodirala  plinska boca hb dobro je prosao samo  dobro ruku  zgulio do kostiuser posted image pa mi seka imala udes svasta nesto al dobro su sad....
Kod nas vruceuser posted image user posted image uzas hocu kisu a kise ni za lijeka mama mi nema vode patnja ziva kod njih haman jos vruceuser posted image user posted image anel slusao jadnu seku izvozao pa nam je treci dan rekla hajte vi kuci nemogu ja viseuser posted image user posted image user posted image anel naporan neda joj disat
slusao je jeo ...
Salmy volim te user posted image user posted image user posted image svidja mi se ta tvoja slika ocu i ja snijegauser posted image user posted image
Ostale koji su pitali za nasuser posted image user posted image user posted image
Lady user posted image user posted image user posted image super za nalaze .

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 31558
13.9.2011 9:02:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mi nikome ne falimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 31559
13.9.2011 9:06:50   
Anoniman
bambi kakva je ljutnjauser posted image user posted image   pocahontas uh sto ja mrzim to petljanje ,i to nebitni,nepoznati ljudi daju sebi za pravo da dobace kao savjet jel,znali su tako i nama rec nesto kao" sto bi ga ja sredio,meni ne bi tako vristao.. "i sl. 

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 31560
13.9.2011 9:08:35   
*pcelica*
Bambi kako nam je drugarica, kako u skoli.Je li nam drug ozdravio.
Pocahontas i mene nervira kad me pojedine "gospodje" pocnu savjetovati kako da vaspitavam dijete, ali ja im boga mi ne sutim nego im smireno kazem da je moja stvar kako vaspitavam dijete i da li cu je ispucati da one o tome ne brinu. Nadam se da ce Rafiju brzo proci ta faza vriske to mu je zato sto je bolestan pa je onda nervozan. Jadnicku nije mu ni docega ali ozdravice on abd i bice dobar djecak bez sipke

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31561
13.9.2011 9:09:07   
Anoniman
felix draga žao mi je zbog losih stvari koje su vam se dogodileuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31562
13.9.2011 9:17:49   
Malenaoduvijek
dobro jutro

moj Igo i ja vec odavno na nogama, a Luka se evo tek sad ustao, kao kakva princeza user posted image

zaho nemoj biti tuzna bice to aBd dobro, kako je djecak, jeli izasao iz bolnice?

ella duso moja ne mogu da skontam kako je to pukloali sigurno ce biti okuser posted image

felix zao mi je za tatu i seku ali eto srecom dobro su user posted image

kono mahaluso jedna samo hodas cccc, hajde lijepo se provedi u tom holiday inn-uuser posted image

baaaaaaaaaambiiiiii user posted image

poci najbolje sto mozes je odignorisati takve "pametne" komentare, ali ja bih joj majke mi rekla, a da ja vas malo istucem sta mislite user posted image

doublemum ljubac za momka user posted image

kono moja iz vrazove (tekja) user posted image -sala mala ljubi mi cupu malog jeli se sisao?

marijana za tebe samo veliki user posted image , a gdje ona noJa nigdje je nema i dadada user posted image ..one izgleda misle da su prerasle ovu temu user posted image

meri, pcelice, tiki user posted image

i jedan specijalni za koku user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 13.9.2011 9:19:25 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31563
13.9.2011 9:28:28   
pocahontas
ma joj, ja nisam taj tip..pogotovo što mi je žene 15m dalje od mene, a ja bih trebala da se na sred vilsovog derem da bih joj kao nešto odgovorila..ma neee...to mi je nekako seljački, ne znam...moj stil u tom slučaju je da je ni ne gledam, cooliram je i ignorišem, kao da se meni/nama ne obraća...ispada ona ludača, a ne mi user posted image jedino da smo ono u 4 oka razgovarale, ja bih joj onako diplomatski iznijela svoje misljenje i obrazložila kako odgajam svoje dijete..ne znam ja ukratko..ja to sve obrazložim natanane user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31564
13.9.2011 9:29:28   
teacher75
lana je jutros prilicno dobro, nosic joj vise ne curi, davala sam joj juce i jutros med i api sirup pa je valjda pomoglo. ndam seda je bila samo mala prehlada u pitanju, moram pohvaliti mm da se angazovao oko nje ove 2-3 noci kako je bila prehladjena,ustajao, uspavljivao je, ja sam slomljena od posla, nakupilo se umora od prosle sedmice. u skoli mi je sauna, na zadnjem spratu ima preko 30 stepeni, jedva radimo. otvorim propuha pa opet nistauser posted image u stanu mi nista bolje nije, tako da me to unistava, jedva cekam da zahladni, mucnine su jos samo jutarnje, tokom dana sam uglavnom ok, zadeverali se sad oko igraone za rodjendan, blizi se a ne znamo gdje ce. u stanu ne dolazi u obzir jer je premali pa ne mogu danima docekivati goste a jos radim i trudna...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 31565
13.9.2011 9:37:54   
Malenaoduvijek
tiki ja znam da je moja sestra davno nekada organizovala proslave rodj  u tadasnjem vf sa klovnom ali tada nije bilo klasicnih igraona i kod kiketa su jednom djeca isla na rodjendan a za ostalo ti Bgm ne znam jer mi nismo jos u toj fazi, tek za koju godinu user posted image

poci pa i jeste najbolje samo cool odignorisati takve pametnice.kada meni neko pocne tako pametovati ja ga samo pogledam i bude mu sve jasno.
nedavno Luka sjedi u kolicima i propinje se , staje nogama na ono dole, kaze meni zena pasce, a ja stojim iza njega, ja nista spustim dijete i nastavim dalje, isto kao da ja nemam oci pa ne vidimuser posted image

a zaboravila sam prijaviti da Luka ima felgu na sred cela, iskopali vozic drveni koji sam ja uredno sklonila i igrali se i Igor u naletu "ljubavi" baci vozic na njega.

dobro je prosao stvarno vrijedi ona da Bog cuva djecu i budale,jos mu ja stavila putera ali opet mu ima felgica

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31566
13.9.2011 9:43:19   
teacher75
pisala sam na temi o igraonama, mm nece u shoping centar, kaze bezveze mu slaviti rodjendan u shoping centru, inace nije ljubitelj istih, tako da nam je suzen izbor. ne bismo ni negdje daleko da se vozimo, u crticu u hrasnom sm obili prosle godine pa ne bi da ponavljamo mada je fino bilo, ostaje bambi koji mi nije nesto u carobni svijet, pitala sam i za djeciji grad kod merkatora al mi niko nije odgovorio kako je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 31567
13.9.2011 10:00:39   
Anoniman
Dobro jutro,

nisam ja vas zaboravila...niti smo vas prerasliuser posted image user posted image ...nego kako nemam vremena da citam, tesko upadamuser posted image ...uspijem nesto pohvatati...al i to jedva.

Mi jos uvijek cistimo kucu...tj. rasciscavamo...ovaj, da kazem, glavni dio, dnevna i trpezarija su gotovi...a sad sobe ostaju...masu stvari treba baciti, prodati, pokloniti etc. najgore su knjige...konacno smo i tu cistku napravili...pa sad smo i to u tri dijela sortirali, pa moram popisati da posaljem spisak tati, da vidim sta cu mu ostaviti, pa drugi spisak ide antikvarnicama, a ima preko 1000 naslova kojih se treba "rijesiti"...koje samo skupljaju prasinu.

Kod nas novo...hmmm...A sve bolje i bolje ...tj. vise i vise prica, al i dalje mumlja...sto me uzasno nervira...niko mu fakat nije nikad tepao...ziva ne znam zasto to tako...kontam da odem da mu provjere sluh...mada mislim da mu je to Irma odradila, a opet nisam sigurna jer sam bila u drugoj sobiuser posted image ...kako se uopste djeci provjerava sluh?moja mama kaze da nisam normalna, da on savrseno cuje...vidi po tome koliko je muzikalanuser posted image Ameni crv ne da mirauser posted image

ostalo sve, hvala bogu, standardno...bio je ono bolestan tri dana...progurali smo i to bez antibiotika...ja sretnauser posted image

poky...ja sam se pocela sa svima svadjatiuser posted image ...ne mogu vise presutiti nista...dosta mi je vise ovog primitivizma...mm ludiuser posted image ...strah ga valjda da ce me nekouser posted image user posted image ...a meni "voda" do vrata dosla...ne mogu vise sutiti...neki dan bas lik ispred zgrade, dere se, psuje majku, djecu-neko ga "zagradio" kombijem...pitam ja sto se derete...on meni znas li ko je ovaj papak koji me zagradio? reko nije on tebe zagradio, on je propisano parkiran, sam si se zagradio...hajmo brojati dozvoljena parking mjesta...i ja njemu ko debilu: 1,2,3,4 a gdje vi stojite?user posted image kaze on...to nije bitnouser posted image ...kako ba nije bitno...tu ja puklauser posted image ....ne mogu fakat viseuser posted image pravi divlji zapad...jos samo da svi pocnemo nosati revolvere, pa kako nam ko zasmeta...puc...a policija nista

felix...hvala bogu da se sve dobro zavrsilo

svim bolesnim saljemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31568
13.9.2011 10:03:24   
salmy
Jutrica za drustvouser posted image user posted image
Kod nas sve standradica
Lady drago mi je sto su nalazi superuser posted image user posted image hvala Bogu
Tiki koliko si placala proslu igranu rođkas?? da sad ne trazim po forumima,koliko od prilike kosta i kakva je procedura.Mi smo nedavno bili na Iliđi u Mercatoru ma vala bezveze,pica niđe veze,sokici totalno bezveze.A osim toga uvijek bude djece koja nisu pozvana na rođendan a budu tu?? pa bude guzva.Ja isto razmisljam da bude ovaj rođendan u  igraoni  

Neposredna veza do poruke: 31569
13.9.2011 10:10:11   
Malenaoduvijek
dadada neka si se ti nama javila,
juce sam mislila na tebe, bila sam dole u dz i kontam gdje mi je "druga" iz kvarta.

Irma ne probjerava sluh, to rade otorinci, a ti ne budali Bgt kakav sluh, da ima bilo kakvih problema (ne daj Boze) do sada bi to primjetili.

a imaju uredjaje koje stave u uho i onda mjere frekvencije (rade skriningsluha )a dijete mora biti savrseno mirno, kod Luke to znaci mora da spava jer inace urla.user posted image

a super da napreduje vidis ti da mu samo treba vremena.user posted image

ja bih tako rado mnogo toga poklonila ali neznam ni sama gdje i kome.
evo sinoc sam tri kese igracaka odvojila na stranu jer ova dvojica u sustini samo razbacuju a ni ne igraju se sa njima.
nesto sam poklonila pedijatriji ali njima trebaju samo one tipa zvecki i  sl.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31570
13.9.2011 10:13:01   
pocahontas
ma mi smo rodjendan proslavili svojevremeno kuci..samo familija i kumovi i gotovo..kakva igraona, tu bi bilo i znane i ne znane djece...nema Rafi jos svojih drugova da ih naberem 10-15 komada tako da mi je glupost izmisljati koga da zovem kad fakat nemam koga od djeceuser posted image user posted image ne znam..meni je igraona carobni svijet super za ovu manju raju..nekako je mala i imaš ih sve na oku pa mozes mirno sjediti i piti sok dok se oni igraju...
druge igraone nesto ni ne znam..mi smo bili samo jos u zanzibaru ali ogromno je tamo...nisam fan igraona, one su mi jezgro bakcila...samo su nuzno zlo kada dijete budali a vani je kisa i nemaš gdje s djetetom...

dadada taman tipkam i razmisljam BOze reko gdje li je ona, neJma je, kad ono ti se javljaš user posted image user posted image ne brini za rumenka, dječaci su to! moj brat nije ništa, ništa, ništa pričao do 2 godine...a sad je fakultet završio ...tako da..ne brini, biće rumenko nobelovac aBd user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.9.2011 10:14:51 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31571
13.9.2011 10:13:04   
Anoniman
salmy...sve zavisi koja igraona...one prosjecne...koje nisu na toliko in lokacijama i nisu ogromne...mislim da ti je proslava rodjendana zatvorenog tipa oko 350 km...mada ja ne vidim trenutno razlog za tu vrstu...ipak je ljeto tj.jos uvijek je jako toplo...malo je djece po igraonicama...tako da i ako ti nekoga bude..to je max 2-3 djece koja ne pripadaju "tebi" sto nije strasno

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 31572
13.9.2011 10:15:07   
koka i po
evo i mene...
ja se zabavila oko priprema pred operaciju...
nisam vas zaboravila...
Mala...user posted image ...
a meni ova knedla vazda u grlu stoji....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31573
13.9.2011 10:16:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada neka si se ti nama javila,
juce sam mislila na tebe, bila sam dole u dz i kontam gdje mi je "druga" iz kvarta.

Irma ne probjerava sluh, to rade otorinci, a ti ne budali Bgt kakav sluh, da ima bilo kakvih problema (ne daj Boze) do sada bi to primjetili.

a imaju uredjaje koje stave u uho i onda mjere frekvencije (rade skriningsluha )a dijete mora biti savrseno mirno, kod Luke to znaci mora da spava jer inace urla.user posted image

a super da napreduje vidis ti da mu samo treba vremena.user posted image

ja bih tako rado mnogo toga poklonila ali neznam ni sama gdje i kome.
evo sinoc sam tri kese igracaka odvojila na stranu jer ova dvojica u sustini samo razbacuju a ni ne igraju se sa njima.
nesto sam poklonila pedijatriji ali njima trebaju samo one tipa zvecki i  sl.user posted image

joj, imam i ja igracaka...to sam zaboravilauser posted image ...ja cu igracke ponuditi ovima u mjesnoj zajednici...oni to podijele ovim porodicama koje nemaju, a nesto, valjda, odnesu i u dom bjelave

Neposredna veza do poruke: 31574
13.9.2011 10:18:48   
salmy
IZVORNA PORUKA: dadada

salmy...sve zavisi koja igraona...one prosjecne...koje nisu na toliko in lokacijama i nisu ogromne...mislim da ti je proslava rodjendana zatvorenog tipa oko 350 km...mada ja ne vidim trenutno razlog za tu vrstu...ipak je ljeto tj.jos uvijek je jako toplo...malo je djece po igraonicama...tako da i ako ti nekoga bude..to je max 2-3 djece koja ne pripadaju "tebi" sto nije strasno
Ma joj nemam pojma sta bi? da je ovaj mjesec organizovala bih negdje na "meraji" uz rostilj,to mi je super.Ali Oktobar je pohladanuser posted image
Moram jos vidjeti,ali iskreno za tu lovu mogu spremiti hrane da se "ubiju" jeduciuser posted image user posted image user posted image
Hvala ti pa skontacu jos nesto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1261 1262 [1263] 1264 1265   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1261 1262 [1263] 1264 1265   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Twiter ili?
Selma.A.M

Kakva je razlika između Facebooka i Twitera ? Da li imate još negdje profil osim na FB-u ?

FB (91%)

Twiter (1%)

Nešto treće (7%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *