|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1263 1264 [1265] 1266 1267   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.9.2011 19:53:16   
Anoniman
mala, to mi da provjerimo ima li ikoga za pricuuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 31601
13.9.2011 20:15:34   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da vidim vrijedi li pisati user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31602
13.9.2011 20:16:46   
Anoniman
dje ste , evo ja skoro dosla isla u radnju ucim se raditi pomalo a mm cuvao anelauser posted image user posted image na kraju kaze uh zeno sad ti vjerujem kako ti je jel da reko a znas rec ti nista ne radis i s djetom je neki posouser posted image Mene boli i sad podnu stomaka uzas isla sam dokt. imam jaku upalu ne muci me mokraca vise vec jajnici pa sam vazda dobila nesto veceras valjam gurat vaguser posted image uh imal mi ista mrze .
Mala sta ima.
Lady dje s ba kako je L jel se sta jelo popravilo.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 31603
13.9.2011 20:17:37   
Lady26
Felix kako su ti tata i seka user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31604
13.9.2011 20:20:09   
Lady26
A ev me....ko da me voz pregazio, jedva cekam u krevet, stomak me boli meni se cini da je stigla user posted image (mm pogurao sinoc user posted image ), mrsko mi provjeriti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31605
13.9.2011 20:20:20   
leona81
pozdrav user posted image  mm bio na putu vratio se bolestan, il je viroza il je pokvario stomak nekim cevapima...samo nam je jos to falilo.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31606
13.9.2011 20:20:33   
Anoniman
tata ide svaki dan na previjanje a seka dobro samo dobru traumu dobila kakvi ima vozaca boze isli oni autom zdravi pravi polako a drugi vozac isao pravo na njih nesto se bio zamislio i ono ide pravo njihovom linijom , oni nisu imali gdje izbjec odu u stranu a ovaj ih dobro udari tek kad je udario u auto okreno se pravouser posted image volanu .
Eto covjek moze nastradat zdrav prav niti vozi brzo niti ista druga te budala udari.
Jedva zivu glavu izvukli neka ih nafaka sacuvalauser posted image dobro.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31607
13.9.2011 20:25:10   
Lady26
Leona, kako je M. cula sam da ima turu user posted image , cula te kad si pricala na tel user posted image user posted image
Vidjela sam te u Azelu juce, ali si brzo prosla i ne stigoh ti se javiti....

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.9.2011 20:27:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31608
13.9.2011 20:29:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

A ev me....ko da me voz pregazio, jedva cekam u krevet, stomak me boli meni se cini da je stigla user posted image (mm pogurao sinoc user posted image ), mrsko mi provjeriti user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image hoce to kad se mazi doci brzo . Uh ja pred user posted image nebi mogla kad bi zlatan bio sve me muci pms mi je strasan ni u snu ma jok mislim da bi odma u radu procurilauser posted image user posted image user posted image ne usudjujem se. jok jok.....nema sanse.
Ja taman kad sve izguramuser posted image ona ce doci . Helem nema Bog hajra ovaj puta od mene nekog a nisam nesto ni pohitna pravo da ti kazem .
Jel se L. navikla na novu okolino, jel jelo i sad isto idel ista na bolje user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31609
13.9.2011 20:31:05   
Anoniman
Mya, viris viris user posted image ajde na repertoar javi se imal sta novo kod vas . Kako je M . mala user posted image imal rostilja kod vas i pive ja cula ti volis lijepo vriijeme reko sigurno zbog rostilja user posted image user posted image user posted image !?
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31610
13.9.2011 20:43:45   
Lady26
Ma Lana je super, od prvog dana, igra, zezanje, slusa, skacu, grle se i ljube sve kako treba...a jelo....hm....

Da, dosla je user posted image a ja opet sutra od 09-17 na seminaru grrrrrrrrrr....hajd presjedit cu sve user posted image , vrijedi zbog rucka user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31611
13.9.2011 20:47:40   
Anoniman
vidi je a djeta user posted image user posted image user posted image .......
user posted image GLEDALA sam slike L. bas je medena i ima obracice nije mrsava u licuuser posted image bas je medena bas si je skockala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31612
13.9.2011 20:47:43   
tekja
Vece...

Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nijeuser posted image ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenjeuser posted image user posted image user posted image ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31613
13.9.2011 20:49:03   
Anoniman
tekjauser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za V mene moj ne slusa ma jok uh nebi ga odvela vise nam sanse dok mm ne mrda tako da mm tu obavezu imauser posted image ja se ne petljam u to niti usudjujem vise voditi .
Sad je pravi slatkis jel da user posted image sa novom frizurom.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31614
13.9.2011 20:53:24   
dafri
veče,
felix hb pa je sve dobro prošlo
tekja blago tebi,ja Unu šišam i to kad spava pa skontaj na šta to liči a kod frizera nema šnase,čak u zadnje vrijeme pravi haos kada joj perem kosu,
večeras je prvi put otišla na spavanje bez pelene i to je sama rekla da neće,kao žulja je
ona se budi jednom da piški i zove me,pelena je ujutro suha pa vidjećemo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31615
13.9.2011 20:58:21   
tekja
nije felix, nista ne valjauser posted image user posted image user posted image ...celo, pa hajd... nego kako ga je sisao na kraju ostala samo irokeza i tako mu dobro stoji, premisljala sam da li da mu je ostavim ili ne...budem aBd iduci put...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31616
13.9.2011 20:58:26   
R&T@
Vruce mi je...user posted image

ali necu kisuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31617
13.9.2011 21:04:14   
leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26

Leona, kako je M. cula sam da ima turu user posted image , cula te kad si pricala na tel user posted image user posted image
Vidjela sam te u Azelu juce, ali si brzo prosla i ne stigoh ti se javiti....

pih sto me nisi zaustavila, ja ko seljanka pricala sa svekrvom:) aha, al sad je ok...mislim da su petice krenule

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31618
13.9.2011 21:12:30   
koka i po
vece i od mene...
primate li me nazaduser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 31619
13.9.2011 21:25:50   
Ella_H
Helo.
Ja sam se danas naradila posteno,
A. spava veliki braco dosao iz skole,
danas je nekom djetetu rekao da mu se nesvidja njegov
crtez i odma malo kaznjen pa mu krivouser posted image .
Skolske muke.
Reko sine mani iskrenosti budi diplomata. Pa mi kaze
da sam mu ja rekla da uvijek govori istinu, reko da duso
ali ne u skoliiiiiiiiiiiiiiiii negativnouser posted image .
Mene vjesticauser posted image nikako da napusti oduuuuuuuzilo seuser posted image .
Seka me zvala mama je jako lose nece da mi kazu sta je,
hitna je odvezla u bolnicu pa sva drhtim, nadam se
da ce biti dobro tesko mi je sto smo tako daleko, ocekujem
pozivuser posted image .
Sahara i Lady ne stedite tastaturuuser posted image .
Tekja super za malog V, ja svog na masinu
vojnicka frizura i taman nema piske i vriske.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31620
13.9.2011 21:48:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Mya, viris viris user posted image ajde na repertoar javi se imal sta novo kod vas . Kako je M . mala user posted image imal rostilja kod vas i pive ja cula ti volis lijepo vriijeme reko sigurno zbog rostilja user posted image user posted image user posted image !?
user posted image

Mi smo sad ok...jos nas muci samo nos...temp. je imala samo jedan dan, sva sreca ovaj put je proslo porilicno bezbolno...

A nismo rostiljali ravno 3 tjedna...uhhhhh, moralo bi se nesto uciniti po tom pitanju...dok nije kisa, koliko je prizivas samo sto nije dosla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi nam djecaka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31621
13.9.2011 21:56:25   
R&T@
Ella_H, zagrljaj za tebe user posted image
Bit ce mama dobro, mora...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31622
13.9.2011 22:02:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Ella_H, zagrljaj za tebe user posted image
Bit ce mama dobro, mora...

I mi saljemo vibre da mama bude dobro user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31623
13.9.2011 22:17:17   
R&T@
Kazem ja Riani: "Nemoj piti puno vode, upisat ces se!"

A ona: "Ne mogu se upisati, nemam vremena!"user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31624
13.9.2011 22:54:40   
Anoniman
mya drago mi je da je cura dobro hbuser posted image user posted image bome potpaljuj taj rostilj cula sam i nacula da nam u nedelju ako ne lazu ide kisauser posted image user posted image user posted image
Tajrauser posted image user posted image user posted image draga R i njeni biseri user posted image pametna cura stas .
Ella-h user posted image user posted image Bit ce mama dobro abd .
Darfy kod tebe U . pravo velika djevojcica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1263 1264 [1265] 1266 1267   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1263 1264 [1265] 1266 1267   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

shopingholičari
milenium

jeste li ovisni o kupovini,i smatrate li uopće da kupovina može biti ovisnost?

da,ovisik sam (42%)

ne (16%)

možda malo (40%)

nešto drugo... (2%)

Broj svih glasova: 45

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *