Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dje ste , evo ja skoro dosla isla u radnju ucim se raditi pomalo a mm cuvao anela na kraju kaze uh zeno sad ti vjerujem kako ti je jel da reko a znas rec ti nista ne radis i s djetom je neki poso Mene boli i sad podnu stomaka uzas isla sam dokt. imam jaku upalu ne muci me mokraca vise vec jajnici pa sam vazda dobila nesto veceras valjam gurat vag uh imal mi ista mrze . Mala sta ima. Lady dje s ba kako je L jel se sta jelo popravilo.
tata ide svaki dan na previjanje a seka dobro samo dobru traumu dobila kakvi ima vozaca boze isli oni autom zdravi pravi polako a drugi vozac isao pravo na njih nesto se bio zamislio i ono ide pravo njihovom linijom , oni nisu imali gdje izbjec odu u stranu a ovaj ih dobro udari tek kad je udario u auto okreno se pravo volanu . Eto covjek moze nastradat zdrav prav niti vozi brzo niti ista druga te budala udari. Jedva zivu glavu izvukli neka ih nafaka sacuvala dobro.
A ev me....ko da me voz pregazio, jedva cekam u krevet, stomak me boli meni se cini da je stigla (mm pogurao sinoc ), mrsko mi provjeriti
hoce to kad se mazi doci brzo . Uh ja pred nebi mogla kad bi zlatan bio sve me muci pms mi je strasan ni u snu ma jok mislim da bi odma u radu procurila ne usudjujem se. jok jok.....nema sanse. Ja taman kad sve izguram ona ce doci . Helem nema Bog hajra ovaj puta od mene nekog a nisam nesto ni pohitna pravo da ti kazem . Jel se L. navikla na novu okolino, jel jelo i sad isto idel ista na bolje
Mya, viris viris ajde na repertoar javi se imal sta novo kod vas . Kako je M . mala imal rostilja kod vas i pive ja cula ti volis lijepo vriijeme reko sigurno zbog rostilja !?
Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nije ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenje ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.
tekja bravo za V mene moj ne slusa ma jok uh nebi ga odvela vise nam sanse dok mm ne mrda tako da mm tu obavezu ima ja se ne petljam u to niti usudjujem vise voditi . Sad je pravi slatkis jel da sa novom frizurom.
veče, felix hb pa je sve dobro prošlo tekja blago tebi,ja Unu šišam i to kad spava pa skontaj na šta to liči a kod frizera nema šnase,čak u zadnje vrijeme pravi haos kada joj perem kosu, večeras je prvi put otišla na spavanje bez pelene i to je sama rekla da neće,kao žulja je ona se budi jednom da piški i zove me,pelena je ujutro suha pa vidjećemo
nije felix, nista ne valja ...celo, pa hajd... nego kako ga je sisao na kraju ostala samo irokeza i tako mu dobro stoji, premisljala sam da li da mu je ostavim ili ne...budem aBd iduci put...
Helo. Ja sam se danas naradila posteno, A. spava veliki braco dosao iz skole, danas je nekom djetetu rekao da mu se nesvidja njegov crtez i odma malo kaznjen pa mu krivo . Skolske muke. Reko sine mani iskrenosti budi diplomata. Pa mi kaze da sam mu ja rekla da uvijek govori istinu, reko da duso ali ne u skoliiiiiiiiiiiiiiiii negativno . Mene vjestica nikako da napusti oduuuuuuuzilo se . Seka me zvala mama je jako lose nece da mi kazu sta je, hitna je odvezla u bolnicu pa sva drhtim, nadam se da ce biti dobro tesko mi je sto smo tako daleko, ocekujem poziv . Sahara i Lady ne stedite tastaturu . Tekja super za malog V, ja svog na masinu vojnicka frizura i taman nema piske i vriske.
Mya, viris viris ajde na repertoar javi se imal sta novo kod vas . Kako je M . mala imal rostilja kod vas i pive ja cula ti volis lijepo vriijeme reko sigurno zbog rostilja !?
Mi smo sad ok...jos nas muci samo nos...temp. je imala samo jedan dan, sva sreca ovaj put je proslo porilicno bezbolno...
A nismo rostiljali ravno 3 tjedna...uhhhhh, moralo bi se nesto uciniti po tom pitanju...dok nije kisa, koliko je prizivas samo sto nije dosla
Ljubi nam djecaka
mya drago mi je da je cura dobro hb bome potpaljuj taj rostilj cula sam i nacula da nam u nedelju ako ne lazu ide kisa Tajra draga R i njeni biseri pametna cura stas . Ella-h Bit ce mama dobro abd . Darfy kod tebe U . pravo velika djevojcica