|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1265 1266 [1267] 1268 1269   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.9.2011 9:14:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

pocyuser posted image user posted image user posted image kad smo vec kod sisanja, kontamo prvi put voditi lanu u frizerski pred rodjendan, pa mogu li neke preporuke, neki frizer sto zna s djecom i djecije frizure?
ja sam Andreja vodila u intershop...tamo imaju onu stolicu za djecu,mada moj A. se sisa na stolici za pranje koseuser posted image ...zabavi se s vodom...daju mu posudice za farbanje i kistoveuser posted image ...jedino ga takomozes zadrzati na jednom mjestu. I one frizerke su stvarno strpljive i fine

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 31651
14.9.2011 9:14:59   
pocahontas

pocyuser posted image user posted image user posted image kad smo vec kod sisanja, kontamo prvi put voditi lanu u frizerski pred rodjendan, pa mogu li neke preporuke, neki frizer sto zna s djecom i djecije frizure?

ne znam koliko ću ti ja biti od pomoći jer meni je bilo svejedno na kraju, a pogotovo imajući u vidu da smo na kraju sve mašinicom skinuli na cenat,,,tako da bolje da pitas neku mamu koja ima curicuuser posted image user posted image
mi smo išli u salon u interexu na preporuku škorpije...cure je sasvim ok bila, onako baš pismena...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 31652
14.9.2011 9:20:47   
Malenaoduvijek
moja tiki

kontam ja da je tebi vruce, ali kad ti bude zima bice ti gore.
em sto je hladno, klizavo, bljuzga a kod tebe stomak narastao i moras jaknu obuci i cizme a noge ti ko buhtle i kao krenes u trzni sa Lanom i samo se pocnes znojiti jer je unutra vruce... e Bgm je bolje sada user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31653
14.9.2011 9:22:14   
R&T@
U pravu si, MALA

Teze je biti trudnica zimi...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31654
14.9.2011 9:22:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Odvedi je svom frizeru...
meni je to najsigurnije...

moj je muskarac, mislim da bi joj ugodnije bilo sa zenskimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31655
14.9.2011 9:25:41   
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

moja tiki

kontam ja da je tebi vruce, ali kad ti bude zima bice ti gore.
em sto je hladno, klizavo, bljuzga a kod tebe stomak narastao i moras jaknu obuci i cizme a noge ti ko buhtle i kao krenes u trzni sa Lanom i samo se pocnes znojiti jer je unutra vruce... e Bgm je bolje sada user posted image

u januaru nemam nastavu vec samo sjednice a u februaru cu na bolovanje, u martu je abd termin, pa se tjesim da cu nekako izdrzatiuser posted image vrucinu stvarno tesko podnosim, sve mi je lakse od vrucine, uzecu od mame kaput 3 broja veci, a necu nigdje ni ici s lanom pjeskeuser posted image ta zadnja 2 mjeseca kad napada snijeg

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 9:26:09 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31656
14.9.2011 9:34:33   
emi7908
uzecu od mame kaput 3 broja veci, a necu nigdje ni ici s lanom pjeske ta zadnja 2 mjeseca kad napada snijeg
user posted image user posted image user posted image
jao dobra si user posted image

Mi sa šišanjem hB nismo imali problema, prvi put ga ja šišala samo da vidi da nije ništa strašno jer na pmen šišanja imao je čudne reakcijeuser posted image  a drugi put smo išli u Mercator na Ilidži i stvarno tetica koja ga je šišala bila je divna, sve vrijeme dok ga šišala objašnjavala mu na koji način mašinica funkciniše a kad to više nije pilo vode onda mu je počela da priča priču i sve je super prošlo... nadam se da će i ovaj put biti ok

Neposredna veza do poruke: 31657
14.9.2011 9:36:35   
teacher75
i ako imate neke slike lijepih frizurica za djevojcice, postavite da pogledamuser posted image bitno je da ima siske posto nece snale pa siske redovno rezemo i da nije skroz kratka muska

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 9:37:06 >

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31658
14.9.2011 9:44:13   
pocahontas

i ako imate neke slike lijepih frizurica za djevojcice, postavite da pogledamuser posted image bitno je da ima siske posto nece snale pa siske redovno rezemo i da nije skroz kratka muska

ama ja bih Lani zadala šiške skroz ravno kako i ima čini mi se, a ostalo bih samo izravnala i puštala joj kosu...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 31659
14.9.2011 9:45:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ama ja bih Lani zadala šiške skroz ravno kako i ima čini mi se, a ostalo bih samo izravnala i puštala joj kosu...

tako joj je sada ,ja kontala nesto malo otkaceno, asimetricni neki bob ,tako nesto, cooluser posted image

Neposredna veza do poruke: 31660
14.9.2011 9:49:40   
Anoniman
ma ticerko, sta ce joj "frizura", nek je samo ravno osisa, dovoljne duzine da joj mozes kikice ili repic svezati, ravne siske i to je to...meni je pravo ruzno vidjeti djecu s "frizurama"...ko kakve tete...jos kad ih isfenirajuuser posted image ...nikad necu zaboraviti moju traumu, jesam ja starija bila...oko 7 g...odvela mene mama u najin frizerski tada u seheru, cini mi se da se "leptir" zvao...kod holiday  inn-a...i mene tada najin frizer...mislim da je Nedza osisa ko Nedu Ukraden...ja sam ba plakala ko godina, a i moja mama zajedno sa mnomuser posted image user posted image user posted image ...nisam kapu skidala dok mi kosa nije narasla...tj. "pramenovi"...ma uzas ziviuser posted image

nije nedza neg fedjauser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 14.9.2011 9:51:55 >

Neposredna veza do poruke: 31661
14.9.2011 9:52:08   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

ma ticerko, sta ce joj "frizura", nek je samo ravno osisa, dovoljne duzine da joj mozes kikice ili repic svezati, ravne siske i to je to...meni je pravo ruzno vidjeti djecu s "frizurama"...ko kakve tete...jos kad ih isfenirajuuser posted image ...nikad necu zaboraviti moju traumu, jesam ja starija bila...oko 7 g...odvela mene mama u najin frizerski tada u seheru, cini mi se da se "leptir" zvao...kod holiday  inn-a...i mene tada najin frizer...mislim da je Nedza osisa ko Nedu Ukraden...ja sam ba plakala ko godina, a i moja mama zajedno sa mnomuser posted image user posted image user posted image ...nisam kapu skidala dok mi kosa nije narasla...tj. "pramenovi"...ma uzas ziviuser posted image

ne volim ni ja te tetaste, al recimo kao kod male od tom cruise-a, bas je uvijek moderna i slatka, a nece ona ni kikice ni masnice nikakve ni snale,odmah sve skida, tako da je stalno ista, i to mi bezveze ,da mi je malo promjeneuser posted image a posto ne da da joj vezem kosu a ima sitnu glavicu, kosa je svu "proguta" pa izgleda cupavo i zaraslouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 9:53:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31662
14.9.2011 9:57:31   
teacher75
http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2007/12/01-07/katie-holmes-suri-cruise-bangs.jpg
http://www.thehollywoodgossip.com/stars/suri-cruise/page-3.html

Neposredna veza do poruke: 31663
14.9.2011 9:59:12   
teacher75
ja bih nesto ovako, al mozda da je malo asimetricno, da je jedna strana recimo malo duza od druge, tako nestouser posted image il sa strana duze a pozadi krace

Neposredna veza do poruke: 31664
14.9.2011 10:16:21   
Mya_81 RR

Ovako sam ja Minji. Sad je samo podšišavam. Jedino što neće da čuje za gumice i šnalice. To ni pod razno, odmah skida!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 31665
14.9.2011 10:18:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ovako sam ja Minji. Sad je samo podšišavam. Jedino što neće da čuje za gumice i šnalice. To ni pod razno, odmah skida!

takva je lani sada frizura, sami je sisamo ,al da mi je da malo bude drugacija za rodjendan

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31666
14.9.2011 10:21:00   
Visnja RR
Imamo li temu frizurice za curice?? user posted image ako ne ticerko otvori je pa cemo lase doci do ideje...jer mogu i druge mame da ti daju savjet

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 31667
14.9.2011 10:21:34   
Mya_81 RR
Napravi nešto drugačije s gumicama i šnalama za kosu.
Doci ce vrijeme za frizure, šišanja, uvijanja kose i ostalo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 31668
14.9.2011 10:22:52   
teacher75

pa napisala sam da ona sve skida sa glave kao i tvoja minja!

Neposredna veza do poruke: 31669
14.9.2011 10:24:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Imamo li temu frizurice za curice?? user posted image ako ne ticerko otvori je pa cemo lase doci do ideje...jer mogu i druge mame da ti daju savjet

ima ova:
http://www.ringeraja.ba/forum/m_333645/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 31670
14.9.2011 10:24:54   
Mya_81 RR

pa napisala sam da ona sve skida sa glave kao i tvoja minja!

Sorry, ne procita!

Ali ako se znoji u igri dok skace i ostalo, onda za neku frizuru bas i nema smisla. Cak i ako napravis nesto asimetricno mislim da se nece bas vidjeti...

A ima tema frizer za djecu, pa mozda tamo da nastavimo. Mozda ti neko da neku dobru ideju sta da napravis za rodjendan.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 31671
14.9.2011 10:26:35   
Mya_81 RR
Tičer, objavile smo post u identično vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 31672
14.9.2011 10:35:04   
Mya_81 RR
Nova tema je otvorena na pdf Djeca

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 31673
14.9.2011 10:36:59   
teacher75

Nova tema je otvorena na pdf Djeca

ok, vidjela, hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31674
14.9.2011 13:47:50   
Ella_H
Poz veliki za sve.
Mama je dobro izasla je iz bolnice,
ali ljuta nesto bila pa na mene malo kritike bacala,
kosa mi se digla na glaviuser posted image .
A. je ustao i sam se obukao da ide s "pepim" u skolu,
tako zove Haruna nezna reci njegovo ime pa peeeeepi jos oduzi.
Ja planiram u finu setnjicu. Frizure i curice su mi preslatkeuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 31675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1265 1266 [1267] 1268 1269   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1265 1266 [1267] 1268 1269   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *