Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pocy kad smo vec kod sisanja, kontamo prvi put voditi lanu u frizerski pred rodjendan, pa mogu li neke preporuke, neki frizer sto zna s djecom i djecije frizure?
ja sam Andreja vodila u intershop...tamo imaju onu stolicu za djecu,mada moj A. se sisa na stolici za pranje kose ...zabavi se s vodom...daju mu posudice za farbanje i kistove ...jedino ga takomozes zadrzati na jednom mjestu. I one frizerke su stvarno strpljive i fine
pocy kad smo vec kod sisanja, kontamo prvi put voditi lanu u frizerski pred rodjendan, pa mogu li neke preporuke, neki frizer sto zna s djecom i djecije frizure?
ne znam koliko ću ti ja biti od pomoći jer meni je bilo svejedno na kraju, a pogotovo imajući u vidu da smo na kraju sve mašinicom skinuli na cenat,,,tako da bolje da pitas neku mamu koja ima curicu mi smo išli u salon u interexu na preporuku škorpije...cure je sasvim ok bila, onako baš pismena...
kontam ja da je tebi vruce, ali kad ti bude zima bice ti gore. em sto je hladno, klizavo, bljuzga a kod tebe stomak narastao i moras jaknu obuci i cizme a noge ti ko buhtle i kao krenes u trzni sa Lanom i samo se pocnes znojiti jer je unutra vruce... e Bgm je bolje sada
kontam ja da je tebi vruce, ali kad ti bude zima bice ti gore. em sto je hladno, klizavo, bljuzga a kod tebe stomak narastao i moras jaknu obuci i cizme a noge ti ko buhtle i kao krenes u trzni sa Lanom i samo se pocnes znojiti jer je unutra vruce... e Bgm je bolje sada
u januaru nemam nastavu vec samo sjednice a u februaru cu na bolovanje, u martu je abd termin, pa se tjesim da cu nekako izdrzati vrucinu stvarno tesko podnosim, sve mi je lakse od vrucine, uzecu od mame kaput 3 broja veci, a necu nigdje ni ici s lanom pjeske ta zadnja 2 mjeseca kad napada snijeg
< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 9:26:09 >
Mi sa šišanjem hB nismo imali problema, prvi put ga ja šišala samo da vidi da nije ništa strašno jer na pmen šišanja imao je čudne reakcije a drugi put smo išli u Mercator na Ilidži i stvarno tetica koja ga je šišala bila je divna, sve vrijeme dok ga šišala objašnjavala mu na koji način mašinica funkciniše a kad to više nije pilo vode onda mu je počela da priča priču i sve je super prošlo... nadam se da će i ovaj put biti ok
i ako imate neke slike lijepih frizurica za djevojcice, postavite da pogledam bitno je da ima siske posto nece snale pa siske redovno rezemo i da nije skroz kratka muska
< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 9:37:06 >
i ako imate neke slike lijepih frizurica za djevojcice, postavite da pogledam bitno je da ima siske posto nece snale pa siske redovno rezemo i da nije skroz kratka muska
ama ja bih Lani zadala šiške skroz ravno kako i ima čini mi se, a ostalo bih samo izravnala i puštala joj kosu...
tako joj je sada ,ja kontala nesto malo otkaceno, asimetricni neki bob ,tako nesto, cool
ma ticerko, sta ce joj "frizura", nek je samo ravno osisa, dovoljne duzine da joj mozes kikice ili repic svezati, ravne siske i to je to...meni je pravo ruzno vidjeti djecu s "frizurama"...ko kakve tete...jos kad ih isfeniraju ...nikad necu zaboraviti moju traumu, jesam ja starija bila...oko 7 g...odvela mene mama u najin frizerski tada u seheru, cini mi se da se "leptir" zvao...kod holiday inn-a...i mene tada najin frizer...mislim da je Nedza osisa ko Nedu Ukraden...ja sam ba plakala ko godina, a i moja mama zajedno sa mnom ...nisam kapu skidala dok mi kosa nije narasla...tj. "pramenovi"...ma uzas zivi
ma ticerko, sta ce joj "frizura", nek je samo ravno osisa, dovoljne duzine da joj mozes kikice ili repic svezati, ravne siske i to je to...meni je pravo ruzno vidjeti djecu s "frizurama"...ko kakve tete...jos kad ih isfeniraju ...nikad necu zaboraviti moju traumu, jesam ja starija bila...oko 7 g...odvela mene mama u najin frizerski tada u seheru, cini mi se da se "leptir" zvao...kod holiday inn-a...i mene tada najin frizer...mislim da je Nedza osisa ko Nedu Ukraden...ja sam ba plakala ko godina, a i moja mama zajedno sa mnom ...nisam kapu skidala dok mi kosa nije narasla...tj. "pramenovi"...ma uzas zivi
ne volim ni ja te tetaste, al recimo kao kod male od tom cruise-a, bas je uvijek moderna i slatka, a nece ona ni kikice ni masnice nikakve ni snale,odmah sve skida, tako da je stalno ista, i to mi bezveze ,da mi je malo promjene a posto ne da da joj vezem kosu a ima sitnu glavicu, kosa je svu "proguta" pa izgleda cupavo i zaraslo
< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 9:53:15 >
Ovako sam ja Minji. Sad je samo podšišavam. Jedino što neće da čuje za gumice i šnalice. To ni pod razno, odmah skida!
Ovako sam ja Minji. Sad je samo podšišavam. Jedino što neće da čuje za gumice i šnalice. To ni pod razno, odmah skida!
takva je lani sada frizura, sami je sisamo ,al da mi je da malo bude drugacija za rodjendan
Sorry, ne procita!
Ali ako se znoji u igri dok skace i ostalo, onda za neku frizuru bas i nema smisla. Cak i ako napravis nesto asimetricno mislim da se nece bas vidjeti...
A ima tema frizer za djecu, pa mozda tamo da nastavimo. Mozda ti neko da neku dobru ideju sta da napravis za rodjendan.
Poz veliki za sve. Mama je dobro izasla je iz bolnice, ali ljuta nesto bila pa na mene malo kritike bacala, kosa mi se digla na glavi . A. je ustao i sam se obukao da ide s "pepim" u skolu, tako zove Haruna nezna reci njegovo ime pa peeeeepi jos oduzi. Ja planiram u finu setnjicu. Frizure i curice su mi preslatke .
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.