|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1264 1265 [1266] 1267 1268   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.9.2011 22:57:08   
Anoniman
Ljubimo vas... nismo vas zaboravili, trudim se da vas citam ali bas nemam kada pisati...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31626
13.9.2011 23:51:37   
Apotekarka
Samo da mahnem,od umora mi se sve dupla
Zaboravih napisati bebana je u bolnici,nije jos rodila,sutra ce je navodno doktor pregledati da vidi stanje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31627
13.9.2011 23:53:32   
Mya_81 RR
Apotekarka, ako se cujes s bebanom puno j epozdravi o dnas. Nadam se da će sve biti ok!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 31628
14.9.2011 8:27:57   
R&T@
Dobro jutro!

Ponudila bih vas kahvom, ali nisam od tog uzitka...

Moze li "ocajavanje" uz osmijeh?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31629
14.9.2011 8:28:43   
tekja
jutro...sto ste se uspavaleuser posted image

jutro tajra..moze caj, al'' samo zato sto je kafa vec popijenauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 14.9.2011 8:30:04 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31630
14.9.2011 8:31:11   
teacher75
lani je konacno izbila jedna druga dvojka, zato je vjerovatno ovih dana prehladjena i nervozna. sada imamo ukupno 11 zubauser posted image ja danas imam 6 casova u 2.smjeni a tada je u skoli najveca sauna, imaa da padnem unesvijest od vrucineuser posted image muka mi kad pomislimuser posted image jedva cekam iducu sedmicu, bice malo hladnije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31631
14.9.2011 8:32:14   
R&T@
Imam problem, trebala bih otvoriti temu:
Ja cekala da se zavrsi utakmica, pa da "napadnem" mm,
a on zaspao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31632
14.9.2011 8:34:18   
tekja
idi na situVacijuuser posted image user posted image user posted image ...nemoj opterecavati forum novim temamauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31633
14.9.2011 8:35:07   
R&T@
Joj, teacher, znam kako ti je...
Ja sam jucer drzala cas u dvoristu skole, tj. u ljetnom amfiteatru...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31634
14.9.2011 8:38:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Joj, teacher, znam kako ti je...
Ja sam jucer drzala cas u dvoristu skole, tj. u ljetnom amfiteatru...

blago vama kad mozete, mi poludismo, uglavnom sam na zadnjem spratu, suncana strana, otvaram propuh al ne pomaze, ima preko 30 stepeni, djeca kukaju, a kako je tek meni user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31635
14.9.2011 8:55:40   
emi7908
Jutro svima....
Tjara, Tajra baš si me nasmijala... ma utakmice su čudo user posted image user posted image user posted image
Teacher mogu misliti kako ti je ... kad pomislim na takve uslove a još si user posted image uhhuuuhuhuh ... ali valjda nam uskoro malo zahladi  do tada bori se .
Ostale mamice  user posted image  kako su dječica ???

Neposredna veza do poruke: 31636
14.9.2011 8:57:43   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: tekja

Vece...

Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nijeuser posted image ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenjeuser posted image user posted image user posted image ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.user posted image user posted image user posted image

ja ovo neću nikad dočekati..od posljednjeg šišanja imamo svi traumu, tako da opet puštamo kosu do narednog ljeta aBd user posted image

kad ste već kod user posted image , OT i ja sam u istoj situaciji i jučer sam imala svoj blam..obukla ja cici skiny farmerke, pucaju na meni, gori hala user posted image , ja sva wow u svojoj glaviuser posted image natakla se na štikle, izbacila dupe i krenula do bbi u konzum na pauzu da nešto kupim. i tako ja sva u nebu, prošla kroz centar, garant mi dupe u takvim farmerkama nije ostalo nezapaženo i kada sam se vraćala u liftu se ogledam kad iz džepa meni kraljici viri ROZI uložak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma nema, bas sam bila cici user posted image user posted image

čitate li vi vašoj djeci priče? zanimaju li ih'' ovaj moj je sav u tom fazonu, čak moramo da glumimo lutkarsko pozoprište od svih plišanih igračaka meda, cuka, majmuna i drugih čudnih likova..on se tako sav uživi dok mm mijenja glasove i bude malo medo koji jede sve živo iz slikovnice koja sadrži sve poznate namirnice, pa se jadan medo prejede i mora da podrigne i kaze pardon, a R crče od šege..ali da vi vidite Rafiju facu kada tako prica sa svojim drugarima..on se baš nekako jezivo uživi u sve to..aha, da, sada je u fazonu pepeljuge samo ne znam koliko razumije sta je maćeha i kraljević i bal, ali je primjetio teglu džema na stolu u kuhinji kod pepeljuge i cipelicu koju i on pokušava iz slikovnice da obuče i naljuti se kada vidi da je to nemoguće user posted image user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 14.9.2011 9:01:47 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31637
14.9.2011 9:00:37   
R&T@
Moje su, hvala Bogu, dobro...
zezaju tatu po cijeli dan, a ja user posted image na posaouser posted image user posted image user posted image

Zato je, jadnicak, zaspao...
on je sad u "boravakukucisdjecom" depresijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31638
14.9.2011 9:02:36   
R&T@
IZVORNA PORUKA: pocahontas

Vece...

Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nijeuser posted image ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenjeuser posted image user posted image user posted image ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.user posted image user posted image user posted image

ja ovo neću nikad dočekati..od posljednjeg šišanja imamo svi traumu, tako da opet puštamo kosu do narednog ljeta aBd user posted image

kad ste već kod user posted image , OT i ja sam u istoj situaciji i jučer sam imala svoj blam..obukla ja cici skiny farmerke, pucaju na meni, gori hala user posted image , ja sva wow u svojoj glaviuser posted image natakla se na štikle, izbacila dupe i krenula do bbi u konzum na pauzu da nešto kupim. i tako ja sva u nebu, prošla kroz centar, garant mi dupe u takvim farmerkama nije ostalo nezapaženo i kada sam se vraćala u liftu se ogledam kad iz džepa meni kraljici viri ROZI uložak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma nema, bas sam bila cici user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Trebale smo te snimiti kao  reklamu za uloskeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ili si slala poruku: Imam user posted image , samo gledaj, ne diraj!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31639
14.9.2011 9:03:47   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Vece...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Trebale smo te snimiti kao  reklamu za uloskeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ili si slala poruku: Imam user posted image , samo gledaj, ne diraj!user posted image user posted image user posted image user posted image

ma samo se nadam da frajeri nisu skontali o čemu se radi, jer žene garant jesu, ali opet se nadam da su one manje gledaleuser posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31640
14.9.2011 9:07:59   
Anoniman
poky...ti si meni ledzenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelo...ja bas htjela pitati zna li iko kako si? kako beba? je li mrsauser posted image pobjedjena ?

A gdje mi je noJa???

Neposredna veza do poruke: 31641
14.9.2011 9:08:00   
R&T@
A za sisanje...

Moja R. je cijelo ljeto pocinjala vristati na ulazu u salon, i svaki put se vacala neosisana... i prije dvadesetak dana sama sjela na stolicu dok su mene fenirali...
ni pomakla se nije...

Generacija2009 je cudouser posted image

Neposredna veza do poruke: 31642
14.9.2011 9:08:39   
Anoniman

A za sisanje...

Moja R. je cijelo ljeto pocinjala vristati na ulazu u salon, i svaki put se vacala neosisana... i prije dvadesetak dana sama sjela na stolicu dok su mene fenirali...
ni pomakla se nije...

Generacija2009 je cudouser posted image

to se zove KARAKTERuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31643
14.9.2011 9:08:52   
emi7908

Trebale smo te snimiti kao reklamu za uloske
ili si slala poruku: Imam , samo gledaj, ne diraj!

Jao Tajra user posted image user posted image user posted image  baš bi bila dobra za reklame i svakako izgleda bombastično. Da sam bila u blizini bila bi snimljena a ja bi se već snašla da nekoj kompaniji koja proizvodi iste prodam kao reklamu user posted image user posted image

Pocahontas čuvaj se user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  e mogu misliti kako ti je bilo... ali hajde ništa strašno....ja mislim da to neki nisu ni primjetili od tvoje ljepote..

Neposredna veza do poruke: 31644
14.9.2011 9:08:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

A gdje mi je noJa???

Ujna se ufurala...
ima bebu za igru, a moze pobjeci kad joj dosadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31645
14.9.2011 9:11:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

A gdje mi je noJa???

Ujna se ufurala...
ima bebu za igru, a moze pobjeci kad joj dosadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a to 100%user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31646
14.9.2011 9:11:23   
teacher75
pocyuser posted image user posted image user posted image kad smo vec kod sisanja, kontamo prvi put voditi lanu u frizerski pred rodjendan, pa mogu li neke preporuke, neki frizer sto zna s djecom i djecije frizure?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31647
14.9.2011 9:13:08   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: emi7908

Trebale smo te snimiti kao reklamu za uloske
ili si slala poruku: Imam , samo gledaj, ne diraj!

Jao Tajra user posted image user posted image user posted image  baš bi bila dobra za reklame i svakako izgleda bombastično. Da sam bila u blizini bila bi snimljena a ja bi se već snašla da nekoj kompaniji koja proizvodi iste prodam kao reklamu user posted image user posted image

Pocahontas čuvaj se user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  e mogu misliti kako ti je bilo... ali hajde ništa strašno....ja mislim da to neki nisu ni primjetili od tvoje ljepote..

joj kada sam se vratila i pokazala kolegama kako sam hodala gradom, sve žene su popadale od šege user posted image   a i ja. šta ću..moraš malo i na svoj računuser posted image ...ne znam samo odakle mi u džepu uložak u pm...ali hajd..valjda sam krenula u toalet da ga zamijenim, pa me prenijelo i izašla sam iz ureda a da to ne obavih user posted image
draga ti me nahvali više nego ja samu sebe u postu gore user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31648
14.9.2011 9:14:02   
R&T@
Odvedi je svom frizeru...
meni je to najsigurnije...

Neposredna veza do poruke: 31649
14.9.2011 9:14:15   
Malenaoduvijek
dobro jutro

poci sto se ja nasmija sada malo je reci user posted image

sto se prica tice moji nemaju vremena da cekaju da ja to ispricam/procitam okrecu listove odmah dalje samo one male slikovnice dolaze u obzir sa malo teksta user posted image

tekja bravo za V. ma to je on sad veliki decko i Luka je posljednji put na sisanju bio dobar i nije plakao nikako jer je valjda shvatio da to nije nista strasno.

Ella bice mama dobro aBduser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 31650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1264 1265 [1266] 1267 1268   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1264 1265 [1266] 1267 1268   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Provjera...
moja barbika

Da li provjeravate svoga partnera,recimo da li citate njegove poruke,pozive,i td...

da,uvijek (15%)

ne,nikada (28%)

ponekad (35%)

mislim da je to bezveze (22%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *