Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lani je konacno izbila jedna druga dvojka, zato je vjerovatno ovih dana prehladjena i nervozna. sada imamo ukupno 11 zuba ja danas imam 6 casova u 2.smjeni a tada je u skoli najveca sauna, imaa da padnem unesvijest od vrucine muka mi kad pomislim jedva cekam iducu sedmicu, bice malo hladnije
Jutro svima.... Tjara, Tajra baš si me nasmijala... ma utakmice su čudo Teacher mogu misliti kako ti je ... kad pomislim na takve uslove a još si uhhuuuhuhuh ... ali valjda nam uskoro malo zahladi do tada bori se . Ostale mamice kako su dječica ???
Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nije ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenje ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.
ja ovo neću nikad dočekati..od posljednjeg šišanja imamo svi traumu, tako da opet puštamo kosu do narednog ljeta aBd
kad ste već kod , OT i ja sam u istoj situaciji i jučer sam imala svoj blam..obukla ja cici skiny farmerke, pucaju na meni, gori hala , ja sva wow u svojoj glavi natakla se na štikle, izbacila dupe i krenula do bbi u konzum na pauzu da nešto kupim. i tako ja sva u nebu, prošla kroz centar, garant mi dupe u takvim farmerkama nije ostalo nezapaženo i kada sam se vraćala u liftu se ogledam kad iz džepa meni kraljici viri ROZI uložak ...ma nema, bas sam bila cici
čitate li vi vašoj djeci priče? zanimaju li ih'' ovaj moj je sav u tom fazonu, čak moramo da glumimo lutkarsko pozoprište od svih plišanih igračaka meda, cuka, majmuna i drugih čudnih likova..on se tako sav uživi dok mm mijenja glasove i bude malo medo koji jede sve živo iz slikovnice koja sadrži sve poznate namirnice, pa se jadan medo prejede i mora da podrigne i kaze pardon, a R crče od šege..ali da vi vidite Rafiju facu kada tako prica sa svojim drugarima..on se baš nekako jezivo uživi u sve to..aha, da, sada je u fazonu pepeljuge samo ne znam koliko razumije sta je maćeha i kraljević i bal, ali je primjetio teglu džema na stolu u kuhinji kod pepeljuge i cipelicu koju i on pokušava iz slikovnice da obuče i naljuti se kada vidi da je to nemoguće
< Poruku je uredio pocahontas -- 14.9.2011 9:01:47 >
Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nije ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenje ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.
ja ovo neću nikad dočekati..od posljednjeg šišanja imamo svi traumu, tako da opet puštamo kosu do narednog ljeta aBd
kad ste već kod , OT i ja sam u istoj situaciji i jučer sam imala svoj blam..obukla ja cici skiny farmerke, pucaju na meni, gori hala , ja sva wow u svojoj glavi natakla se na štikle, izbacila dupe i krenula do bbi u konzum na pauzu da nešto kupim. i tako ja sva u nebu, prošla kroz centar, garant mi dupe u takvim farmerkama nije ostalo nezapaženo i kada sam se vraćala u liftu se ogledam kad iz džepa meni kraljici viri ROZI uložak ...ma nema, bas sam bila cici
Trebale smo te snimiti kao reklamu za uloske ili si slala poruku: Imam , samo gledaj, ne diraj!
Trebale smo te snimiti kao reklamu za uloske ili si slala poruku: Imam , samo gledaj, ne diraj!
ma samo se nadam da frajeri nisu skontali o čemu se radi, jer žene garant jesu, ali opet se nadam da su one manje gledale
Moja R. je cijelo ljeto pocinjala vristati na ulazu u salon, i svaki put se vacala neosisana... i prije dvadesetak dana sama sjela na stolicu dok su mene fenirali... ni pomakla se nije...
Generacija2009 je cudo
Jao Tajra baš bi bila dobra za reklame i svakako izgleda bombastično. Da sam bila u blizini bila bi snimljena a ja bi se već snašla da nekoj kompaniji koja proizvodi iste prodam kao reklamu
Pocahontas čuvaj se e mogu misliti kako ti je bilo... ali hajde ništa strašno....ja mislim da to neki nisu ni primjetili od tvoje ljepote..
pocy kad smo vec kod sisanja, kontamo prvi put voditi lanu u frizerski pred rodjendan, pa mogu li neke preporuke, neki frizer sto zna s djecom i djecije frizure?
Pocahontas čuvaj se e mogu misliti kako ti je bilo... ali hajde ništa strašno....ja mislim da to neki nisu ni primjetili od tvoje ljepote..
joj kada sam se vratila i pokazala kolegama kako sam hodala gradom, sve žene su popadale od šege a i ja. šta ću..moraš malo i na svoj račun ...ne znam samo odakle mi u džepu uložak u pm...ali hajd..valjda sam krenula u toalet da ga zamijenim, pa me prenijelo i izašla sam iz ureda a da to ne obavih draga ti me nahvali više nego ja samu sebe u postu gore
sto se prica tice moji nemaju vremena da cekaju da ja to ispricam/procitam okrecu listove odmah dalje samo one male slikovnice dolaze u obzir sa malo teksta
tekja bravo za V. ma to je on sad veliki decko i Luka je posljednji put na sisanju bio dobar i nije plakao nikako jer je valjda shvatio da to nije nista strasno.