Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady ljepotice draga, znaš da sam ja kao padobranac.... Družila bi se ja češće sa vama ali iz tehničkih razloga nisam u mogućnost a kako sam imala milion obaveza i mnogo bitnijih stvari u životu da rješim nisam ni pomišljala na ovaj virtuelni svijet.... Ali moram priznati da ste mi nedostajale jer ste me često znale razveseliti i dobro,dobro nasmijati... ali aBd uskoro ću biti redovna pa ćemo nadoknaditi čavrljanje
IZVORNA PORUKA: Lady26 Meri tvoja curica, jel ona pocela jesti?
Jeste, bas fino jede sada. Prestali smo piti i sirup sto su nam dali, sad cu joj poceti davati onaj multivitaminski. Sada se najvise obraduje supici i nju svaki dan jede barem dva puta. Ima tri obroka ona puna kao sto bi i trebala da ima i jos izmedu tih obroka uzme pa nesto jede. Za sada je ok, sljedece sedmice cemo na kontrolu. Nama je infuzija bas puno pomogla.
Nije bila bolesna, samo je odjednom prestala jesti, samo je dojila. Cetvrti dan sam je odvela dr. pa smo bili jedan dan u dnevnoj bolnici, primala je infuziju i sada je sve ponovo ok. A tek sad cu joj poceti davati Pikovit, to nam je dr. rekla da uzmemo jer ja stvarno ne znam izabrati koji je sirup dobar da otvori apetit, na tu temu ima raznih polemika.
Ljubimo bolesne drugare i saljemo puno Mi bili na sajmu meda u subotu,i natenkovali se proplis kapima i medom A inace moj momak i dalje voli salamu gdje su nam Felix i Amani? nije valjda da se moraju??
Joj tajra...ista sma ti na moru...ja bih smao ležala i čitala i kafu pila na plaži al sad bih s ei kupla
Užas...ne odosmo ni dana... nadam se da će mi djetetu od narednog pondeljka urino kulutre biti kako treba pa da bar odemo 2-3 vikenda negdje na planinu
tačno ih ne msijem nigdje odvesti.... a tako mi dozlogrdilo sve
Cim vam nalazi budu super, a vi svaki vikend "na turneju"... ima toliko etno sela, igralista... a njima ce prijati taj zrak bolje od mokrog kupaceg i hladne vode
mi smo prezivjeli petak, moja princeza cak i spavala u vrticu....ja sva sretna.... vikend prosao super no medutim...sinoc moja smizla dobila temp, 37,5-37,9 nije prelazila 37,9 danas sam ostala kuci, svekrva koja nam je bila alternativa u ovakvim situacijama dok je D u vrticu danas ganja papire za stan jer smo ga prodali i napokon danas idemo kod notara....
mi smo prezivjeli petak, moja princeza cak i spavala u vrticu....ja sva sretna.... vikend prosao super no medutim...sinoc moja smizla dobila temp, 37,5-37,9 nije prelazila 37,9 danas sam ostala kuci, svekrva koja nam je bila alternativa u ovakvim situacijama dok je D u vrticu danas ganja papire za stan jer smo ga prodali i napokon danas idemo kod notara....
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
mala86, bravo za oktobarsku prognozu felix ce poludjeti
mi se vratili iz grada,kupovine povrca i voca,obavili jednu voznju na auticima,evo sad jede
juce neki radio mm upalio i kaze ciko da ce i 10 biti lijep nadam se da nije slago
dan i od mene.... grrrrrr....ja ko nas lijeci nije ni cudo sto smo stalno bolesni. u petak izvadila uputnice za labos za preoperativnu obradu. jutros sve zavrsila i pravac pedijatru a teta ce meni nije dovoljno . kako reko nije kad sam sve povadila sto pise.kaze moja kolegica koja me mijenja nema iskustva u preoperativnoj obradi djeteta . hajde opet...sreca u labaratoriji nisu morali Irfanu vaditi krv ponovo jer su sacuvali uzorak.slikala mu pluca i tek u srijedu ponovo pedici jer nece biti tu sutra . rece mi da sam ga trebala dovesti dan prije operacije a ja njoj gospodjo kako kad ce moje dijete biti primljeno na odjel u nedjelju,anesteziologu moram u petak sa vasim odobrenjem i uputnicom.jedino da vam ga kuci dovedem grrrrr pa nije ni cudo sto ovo moje bolesno uho lijecim godinu dana kakvi su nam doktori. pravi i strucni sjede u kuci a nestrucni i sa dobrom stelom rade noge sam od jutros obila