|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.9.2011 21:38:46   
teacher75
lana se danas prehladilauser posted image na putu do alte sasula flasu vode po sebi i dok smo dosli do alte i kupila joj novu majicu da se presvuce (15 minuta otprilike), odmah je pocela da kise i da joj nos curi!!! jos je popodne bila u parku i pala i prvi put bas rasjekla koljeno, pa je jedva zaspala i budila se i vikala boli boliuser posted image user posted image a prije 2 sedmice je imala onaj virus i popila dozu antibiotika, nece valjda opetuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31476
11.9.2011 23:33:25   
Mya_81 RR
I mi smo prehladjeni vec nekoliko dana, a danas je dobila i temperaturu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31477
12.9.2011 0:23:15   
Honey3
veceuser posted image mi stigli,bili u Sreseru i super nam bilouser posted image rekla sam nikad vise Sime u julu nece na more(user posted image )septembar zakonuser posted image more toploooooo,suncano vrijeme ali ne przi mozes se suncati do mile volje,nema guzve sto kaze tajra samo penzioneri i po neka mala beba,za odmora milinauser posted image Esma uzivala maksimalno sa bracom i sekom,bila je nagodna pravo.Vjerujte vrijednije mi je ovo tri dana sad nego onih osam sto sam se napatila u julu,ostali bi mi jos ali ovi veliki moraju u skolu i u petak nisu isli u skolu pitali nastavnike da ih oslobode nastaveuser posted image
Maleni komsija je dobro,hvala Boguuser posted image
vidim ima nam prehladjene raje,ljubimo ih da sto prije prehlada prestaneuser posted image Deniz nam krenula u vrtic,sretno Denizuser posted image Lana vadila nalaze,ljubimo mjesto gdje su je bocnuliuser posted image ticerko ti kazes Lana prvi put razbila koljeno a kod moje Esme oba koljena izrazbijana i pune none modrice,ko djecacic kakav,rajzer mojuser posted image jelenauser posted image user posted image veeeliki poljubac za sve,idem sad malo odmarati tek smo stigli,jos ni stvari sve nisam raspremila....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31478
12.9.2011 9:19:46   
emi7908
Jutro svima, samo da vas pozdravim i male velike user posted image  a bubanoj dječici da nam što prije uzdrave dušice male, šaljim im svima jedan veliki zagrljaj user posted image

A kamo su nestale one jutarnje mame ?user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31479
12.9.2011 9:28:21   
R&T@
Dobro jutro!

Trebala sam samo poDApisati zahin post...user posted image
samo sto sam u mojoj kuci ja dijete koje mora u skoluuser posted image user posted image user posted image

Mya, nadam se da temperatura nije bila strasnauser posted image , da Lana1 ima super nalaze, a Lana 2 nije vise preghladjenauser posted image

Emiuser posted image Kako je djecak?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31480
12.9.2011 9:29:55   
Mya_81 RR
Mi smo imale ok noc. Puno slini, pa su mozda i petice u pitanju user posted image

Bas se pitam gdje ste se sve izgubile? Danima se nista ne desava...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31481
12.9.2011 9:40:38   
tekja
jutro i od nas...brzinsko javljanje, jer smo spremni za izlazak...odrediste: veliki park...kome treba jutarnja gimnastika bujrumuser posted image user posted image user posted image ..mozda se i kafa popijeuser posted image ...ljubim vas sve..................................

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 31482
12.9.2011 9:44:21   
Lady26
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31483
12.9.2011 9:45:49   
R&T@
MM pobjegao iz kuce jer su se njih dvije 3 puta posvadjale u 2 minuteuser posted image

Tako one pokazuju da se voleuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31484
12.9.2011 9:46:03   
mala86
pozzic i od nas user posted image

juce bili u prirodi bas smo uzivali sve troje user posted image ,rostiljali,ganjali se...

malca zrak izmorio,zaspo je u 7.15 user posted image i jutros skoro do 8

sad se spremamo do grada,dok zavrsi lazy town

mya cek da padne kisa,vidjet ces kako ce tema zivnut user posted image

drago mi je da je noc mirno prosla user posted image

jel lady digla nalaze user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31485
12.9.2011 9:46:24   
emi7908
Emi Kako je djecak?

Ejjjj Tajrice user posted image , dječak dobro hvala bogu, bio nam je rođendan pa je bio sav važan cijeli dan..... a ja sam na kraju izgledala ovako user posted image user posted image user posted image ...

kako su tvoje ljepotice? Moram ti priznati da mi nedostaje ovo tipkanje sa vama ali šta mogu... dok ne budu otklonjeni tehnički problemi neću moći da budem redovna user posted image user posted image  ali radim na tome ..

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31486
12.9.2011 9:50:25   
R&T@
Evo jedna zakasnjela cestitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da nam momak bude ziv i zdrav godinama, godinama...

A ti rijesi sve "tehnicke" da nam budes redovnauser posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31487
12.9.2011 9:51:00   
Lady26
Jutro...naspavale, odmorile, umorile, morale user posted image ?
Nama vikend bio dobaj, samo curica se jako vezala za mene, samo mama i niko drugi...ne smije niko moju torbu dirati, obucu, a mene pogotovo user posted image user posted image
Ne svidja mi se to nimalo....nekad godi ali na duze staze nije dobro.....
Jutros sam bukvalno pobjegla na posao... user posted image
Nalazi danas od 13-15h, mm ce podici, rekla odmah da mi salje sms....nervozna sam....
Da ne ureknem, imali smo uredno 3 obroka + 2 mlijecna...rucak smo se malo natezale ali je fino pojela...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31488
12.9.2011 9:56:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Evo jedna zakasnjela cestitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da nam momak bude ziv i zdrav godinama, godinama...

Pridruzujemo se čestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala86, ne spominji kišu...već mi se plače user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31489
12.9.2011 9:59:14   
R&T@
Lady, ona tebe sarmirauser posted image user posted image user posted image

Ja vrisnula i moje se prestadose svadjati...user posted image
a mene sad grlo boliuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31490
12.9.2011 9:59:29   
Mya_81 RR
Lady, nadam se da ce vam nalazi biti ok.

Mi ako budemo i danas imali temp. otići ćemo ujutro raditi leukocite i crp za svaki slučaj da znamo je li nam treba antibiotik. Ipak, nadam se da će nas ovaj put zaobići....

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 31491
12.9.2011 10:02:33   
mala86

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mala86, ne spominji kišu...već mi se plače user posted image user posted image user posted image

i meni user posted image user posted image

kako objasniti dvogodisnjaku da vani pada i da se ne moze vani user posted image
al hadj mislit cemo o tome kad dodje
juce slusam (ne znam koliko je pouzdano) da ce i 10 mjesec biti lijep user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 31492
12.9.2011 10:06:52   
Meri29
Evo i nas, bili smo u jutarnjoj setnji tj. jutarnjem nosanju posto se gospodica umorila vac na pola puta user posted image Obicno je ne nosam, ali jutros je bas zakukala pa mi je bilo zao

Lady i mi se nadamo da ce nalazi biti u redu, javi i nama odmah sta pise. A krenuila je i jesti, supeeer user posted image user posted image
Mya nadamo se da ce temperatura brzo proci i da nece biti potrebno bockanje. Moja na sam spomen boce trci u kuhinju da jede, nece vise nikako dr.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 31493
12.9.2011 10:07:20   
emi7908
Hvala vam na čestitkama....user posted image

Čuj Tajra  vrisnula ne mogu to da zamislim user posted image user posted image user posted image
Lady user posted image
Mya draga nadam se da će brzo proći....

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31494
12.9.2011 10:07:25   
R&T@
mala86, bravo za oktobarsku prognozuuser posted image
felix ce poludjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31495
12.9.2011 10:09:16   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

i meni user posted image user posted image
kako objasniti dvogodisnjaku da vani pada i da se ne moze vani user posted image
al hadj mislit cemo o tome kad dodje
juce slusam (ne znam koliko je pouzdano) da ce i 10 mjesec biti lijep user posted image user posted image user posted image

Bilo bi super...treba sve iskoristiti...ma, samo da nema onog ruznog vjetra i kiše...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31496
12.9.2011 10:12:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra
felix ce poludjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

A gdje su oni user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31497
12.9.2011 10:25:12   
R&T@
Mya, kad planiras u Sa po "drugo misljenje"?

Neposredna veza do poruke: 31498
12.9.2011 10:28:40   
Lady26
Emiiiii user posted image user posted image , gdje si Emi, kako si? user posted image
Tajra, jel more jos uvijek slano user posted image user posted image
Mya kako je Minjica?
Meri tvoja curica, jel ona pocela jesti?
Mala, ne spominji kisuuuuuuu user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.9.2011 10:29:58 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31499
12.9.2011 10:36:53   
R&T@
Samo sam 2 puta usla u vodu...
Ja sam penzija zesca, volim lezaljku, vodu bas i ne...user posted image

Vec razmisljam o iducoj destinaciji...
septembar je moj mjesecuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sex i godine
veeseelaa

Sta mislite kad se ljudi prestaju sexati, il se sexaju do smrti. Nesto dumam o tome u zadnje vrijeme

U pedeset_im godinama (27%)

U sezdeset_im godinama (27%)

Sexaju se do smrti (45%)

Broj svih glasova: 33

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *