teacher75
|
IZVORNA PORUKA: mama75 Tiki nista se ne sekiraj, sve to dodje na svoje. mm skoro nista nije radio oko djeteta dok smo imali samo 1, a sada sve dijelimo - nesto on, nesto ja. I opet mu naravno prigovaram. Mislim da se nama zenama uvijek cini da bi oni mogli malo vise da nam pomazu. Kada razmislim, i dok smo imali samo 1 dijete i tada je on ponekad mijenjao pelene, uvijek usisavao, cuvao dijete kada sam ja vani i sl. Sto znaci da mi malo vise zanovijetamo. I izvini, ali ja u zadnje vrijeme nesto tebe ne vidim da izvodis dijete, stalno je sa tatom Sad neka te ruze sto zapostavljas dijete u zadnje vrijeme je bila najvise sa mojom mamom, ja nisam bila u stanju da je izvodim, al bila je i sa tatom, samo ne u setnji ni u parku vec u ljetnoj basti na kafici al evo, dolazim sebi, pa smo opet pocele hodati. sad vec ne pravi scene kod penjanja na 5. sprat pa mi je puno lakse, inace mi je to bilo najgore, pa smo se znale po pola sata penjati, al hvala bogu navikla sam je da je ja necu nosati, a nek je tata nosa kad nema strpljenja da se polako s njom penje cinjenica jeste da mi vise provodimo vremena s djetetom al meni to zaista nije tesko, lana nije puno zahtjevna, vidjecemo kad dodje drugo dijete kako ce biti, vjerujem da cu ga tada vise upregnuti oko lane, dok ja budem oko morala oko ima oceva koji izvode djecu i u setnju i u parkove, ja ih vidjam al je cinjenica da su 90% majke same sa djecom. ja sam ga u pocetku nagovarala da ide s nama, svadjala se, ali bi mi samo prisjelo i kad bih ga nagovorila. jer bi to bila setnja po vilsu kao na trkama, reda radi. zato vise volim polako, kako meni odgovara, a i imam komsinica s djecom laninog uzrasta pa uglavnom imam s kim prosetati